SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys, ja za tydzień w środę zapisałam Huberta do Pani psycholog na tą integrację sensoryczną, bo mnie denerwuje to, że on tak często niespokojnie je, odsysa się i robi się cyrk z jedzenia. Poza tym to chce się zapytać, bo u niego jak jest dobrze to jest dobrze, ale jak mu się mała rzecz nie spodoba to nie ma kompromisu, od razu histeria, może ja czasem jakoś źle odczytuję jego potrzeby więc skonsultuję. Jak będę po tej wizycie, to zdam relacje, może u Ciebie też by się to sprawdziło.
lys lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:Kurcze, a wiesz, że u nas podobnie
tez od 1,5 tyg budzi się max co 2 godziny, a były już nocki tylko z jedną pobudka ok 4. Zwalilam to na ten katar, ale od wczoraj (tfu...tfu...,co by nie zapeszyc ) nie ma, a dalej się tak budzi. Całe szczęście daje się odłożyć do kolyski (bo cztery nocki na początku tych pobudek to od 2 lub 3 juz nie było opcji odlozenia tylko spał na mnie,a ja już tylko czuwalam ), mam nadzieje,ze lada moment się to unormuje. A może to znów jakiś skok,bo nasze maluszki wiekowo zbliżone
Właśnie tak też myślę że albo żeby albo skok tylko ze na skok to długo to trwa. Ehhhh, mam nadzieje ze szybko i u Was i u nas minie.mamasia lubi tę wiadomość
-
Noooo a Trójmiasto gdzie się ukrywa?
Może wypad weekendowy? Albo w tygodniu, bo jakby to powiedzieć... Hmmmmm mamy urlopik
Jak coś to zapraszam do naszych 34 metrów hehehe potem spacerek w parku? Tylko pogodę trzeba wymodlić heheheehehaaaaga lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie dzis też zakupiłam żyrafkę Sophie
Czekam aż przyjdzie na Mikołajki młoda dostanie
Czy któraś z Was zamawiała mufki przez Internet? Poproszę o linki bo nie wiem na co się zdecydowac
Co do spotkania to mi odpowiada to mi pasuje ta arkadia tylko przeraża mnie ten tłuma moze w piatek by bylo mniej osób
AgaSad lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa jakoś idzie, niedawno zjadłam cały jogurt
Zetka u nas też nocki podobne, częste pobudki, bączki i płacz kiedy ona nigdy w nocy nie płakała. Nie wiem o co chodzi. Może to kwestia tego, że śpi z nami i jak tylko ona się wybudza to daję jej cyca a ona nie zawsze jak się wybudzi to chce. Nie wiem.
Tak czytam lys o Lily i moja córka to jej przeciwieństwo. Natalka często na widok cyca płacze, nie kręcą jej te tematy ewidentnie. Ona je bo musi.Zetka lubi tę wiadomość
-
Aga mufke zamowilam tutaj, nie jest mocno sztywna, ale ciepla i tania, a to byl dla mnie priorytet
http://allegro.pl/mufka-do-wozka-rekawica-na-wozek-ocieplacz-baranek-i5772429303.html
Ja to nawet nie wiem co to za uczucie przystawic dziecko do piersi i zaczyna jesc, nie ma takiej opcji tylko jak sie budzi lub jak zasypia to'wtedy wkraczam z cycem. Juz teraz sie zastanawiam jak bede karmic jak zmniejszy sie ilosc drzemek w ciagu dnia. Nie mowiac juz o tym, ze jak jest zmeczona i jakims cudem podmienie smoczek na cycka to najmniejszy szelest, nie mowiac o glosie meza odrywa ja od piersi. No coz taki egzemplarz, ale wazne ze moj i ze w ogole jemałaMyszka, lys, zabka11, Pulpecja, Zetka, Aga89, magda sz, mamasia, aaaaga, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja mam taką. Niestety nie jest taka piękna jak na foto, ale kolorystycznie trafiłam prawie bezbłędnie...
http://allegro.pl/babylux-rekawica-mufka-na-wozek-sanki-owcza-welna-i5097430868.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:31
Aga89 lubi tę wiadomość
-
U mnie tez masakryczna wichura i zaczelo padac...
Pranie zabralam do domu...
Czy was tez wkurza ten wieczny rozgardiasz w domu, czy tylko u mnie tak jest???
Wszytsko jest wszedzie i niby ogarniam, a i tak mam wrazenie ze jest balagan.
To chyba wynik malego mieszkania i zbyt duzej ilosci rzeczy...
Fotelik, bujak, mata, suszarka z praniem- to wszytsko w salonie, bo w innych pokojach nie ma na to miejsca.
Efekt jest taki, ze nawet jak posprzatam, to tego nie widac kompletnie.
Grrrr szalu dostaje normalnie!!!małaMyszka, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:U mnie tez masakryczna wichura i zaczelo padac...
Pranie zabralam do domu...
Czy was tez wkurza ten wieczny rozgardiasz w domu, czy tylko u mnie tak jest???
Wszytsko jest wszedzie i niby ogarniam, a i tak mam wrazenie ze jest balagan.
To chyba wynik malego mieszkania i zbyt duzej ilosci rzeczy...
Fotelik, bujak, mata, suszarka z praniem- to wszytsko w salonie, bo w innych pokojach nie ma na to miejsca.
Efekt jest taki, ze nawet jak posprzatam, to tego nie widac kompletnie.
Grrrr szalu dostaje normalnie!!!a tak naprawdę to nasze rzeczy robią największy bałagan, bo jesteśmy bałaganiarzami wszyscy niestety i nie ma chętnych do sprzątania. Jeśli chodzi o Miśkę, to tylko huśtawka, bo matę składam jak nie używa albo używam takiej prostokątnej i kladę na kanapie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:30
-
Zabka polecam suszarke pionową. Kosztuje stówkę, ale mniej miejsca zajmuje. Tym bardziej, że my mamy mieszkanie bez balkonu, więc zdała egzamin
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o suszarkę, to polecam bębnową
ja już przy dwójce dzieci miałam non stop rozłożone dwie pionowe. Nie wyobrażałam sobie co będzie jak dojdą rzeczy dziecka. Zainwestowałam w suszarkę i to moja nowa miłość.
zabka11, lys, małaMyszka, magda sz, Paula_071, aaaaga, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
U mnie tez wiecznie coś leży tam gdzie nie powinno
Dziewczyny,co kupujecie dzieciakom na święta? Ja chcę ta kule co Agata zapadają ale szukam jeszcze czegoś. Proszę o inspiracje
Właśnie przyszła paczka z Cocodrillo ale nie mogę otworzyć bo mały śpi z cyckiem.
Apaczka, nosz kurcze może to taki etap u nas nastał?
Mój też jest cyckoholikiem, a tatusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:35
-
Ja mam wiecznie bajzel ostatnio - i wkurza mnie to okropnie bo nie potrafie wypoczywac w takiej przestrzeni.. teraz tez mialam sprzatac twardo ale dziecko zasnelo wiec pierdziele nie robie , niech moje plecy odpoczna ciut. Jak maz wroci to ogarnie pewnie troche , ale to wszystko wlasnie na zasadzie "ogarniete" a nie wysprzatane. ;/
Pulpecja, zabka11, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Zabka polecam suszarke pionową. Kosztuje stówkę, ale mniej miejsca zajmuje. Tym bardziej, że my mamy mieszkanie bez balkonu, więc zdała egzamin
Wlasnie chcialam taka, ale moj maz pokusil sie na suszarke nawannowa i jest tak mala, ze chyb na ubranka dla lalek, a nie dla 4osobowej rodziny...;/małaMyszka lubi tę wiadomość