SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Pati- ja jakos mysle ze w lutym zaczne..ok 6 miesiaca.
Byłam dzisiaj z Polą u pediatry bo nie dawało mi spokoju jej pokasływanie i takie dziwne dzwieki z nosa. Okazalo sie ze kaszel od sliny bo jej zalatuje, a na charczenie mam zakraplac sol fizjologiczną, ale ogólnie jest zdrowa uf
KLUSKA ! WAGA 7120 !Paula_071, mamasia, niecierpliwa, Zetka, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Hej Pati. Zdrowka.
Moja mala krolewna dzisiaj cos slabo je... Musialam sie ratowac laktatorem i az 110ml sciagnelamZal wylewac wiec postanowilam Julke troche butla powkurzac...zjadla 60ml. Zagapila sie na lampe i poszło... Teraz spi mi na kolanach... Nie bylam na spacerze i nie mam z czego obiadu zrobic
Pogoda jest do dupy...
-
Kkarolinaaaa wrote:Witam
Pati- ja jakos mysle ze w lutym zaczne..ok 6 miesiaca.
Byłam dzisiaj z Polą u pediatry bo nie dawało mi spokoju jej pokasływanie i takie dziwne dzwieki z nosa. Okazalo sie ze kaszel od sliny bo jej zalatuje, a na charczenie mam zakraplac sol fizjologiczną, ale ogólnie jest zdrowa uf
KLUSKA ! WAGA 7120 ! -
Hej,
Byłyśmy u pediatry, powiedziała że faktycznie wargi się zrastają ale ona się nie podejmie leczenia u małego dziecka bo nie widzi żadnej infekcji. Wkurzyłam się i powiedziałam ironicznie aha to po co zapobiegać lepiej leczyć, czyli co czekamy aż się infekcja przywieruszya ona że jak chce to mogę iść do ginekologa dziecięcego. Więc powiedziałam że pójdę oczywiście bo widzę różnicę i żeby było coś aby to zahamować, nie mówię o zabiegu teraz ale jakieś maści nie zaszkodzą.
mogłam od razu poszukać takiego gina ale mąż się uparł żeby najpierw do pediatry.
Kupiłam Vingatol za 3,30 z receptą.
Maja waży 6850 od 12.11 500 gram. Żarłok
Na dworze pizga jak w kieleckim wiec spacer był krótki.
Laski z Wawy to może ustalmy najpierw dzień kiedy się widzimy, a miejsce to już sprawa drugorzędna, park może być tylko żeby blisko czegoś gdzie można nakarmić albo przewinąć. Mi pasuje codziennie więc się dostosuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 15:37
Agaata, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Magda- mojej znajomej siostrzenica tez miała ten problem z wargami, przez sudocrem, codziennie nim smarowała małą i się zrosły..
Ja w domu używam do przemywania wode+płyn do kąpieli i dużymi wacikami, a chusteczki tylko na wyjścia, ponoć właśnie to chusteczki są najczęstsza przyczyna..
JEM !Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny z wro gdzie są IP pediatryczne oprócz Brochowa???
mała mi strasznie płacze, strasznie, potem zasypia, ale jak się budzi to od nowa, dziś już 3 raz, wczoraj 2 razy tak było wieczorem, ale dziś mam wrażenie że jest gorzej, zaczynam się martwić -
Pati Belgia wrote:Medyka a nie zarażasz pokarmu? Ja po prawie każdym jedzeniu małej, odciągamy resztę laktatorem i zamrażam. Niezły zapas mi sie juz uzbierał
Mam już tyle pomrożone, a dzieć i tak z butli nie umie/nie chce pić.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Jestem za:) z jakich okolic jesteście i gdzie chodzicie na spacery? ja błąkam się po Parku Grabiszyńskim ale w sumie mogę gdzieś podjechać bo mały lubi jeździć autem i chyba dałabym radę - jeszcze sama nigdy z nim nie jechałam ale w końcu musi być ten pierwszy raz.
Byłam 2 godz na spacerze a mały spał tylko 20 minut, nie wiem co mu się stało, teraz oczywiście marudzi w domu..
Dziewczyny ja też mam ciągle syf, wszędzie walają się rzeczy małego, mata, bujaczek itp, chyba niespecjalnie da się utrzymać porządek przy takim maluchu i trzeba pogodzić się z tym.. staram się sprzatać raz w tygodniu no ale czasem to jest takie sprzątanie na raty co jeszcze bardziej mnie wkurza, okna mam takie brudne że już prawie nic przez nie widać, na żaluzjach w salonie 2 cm kurzu chyba.. ale w tym tyg przyjeżdża moja mama, może trochę ponadrabiam te zaległości..
-
Wy mówicie NIE słodyczom, to ja będę jadła za Was! Właśnie pochłaniam kruche ciasteczka z cukrem na wagę...
Chata posprzątana, obiad z wczoraj - krem z dyni, mały śpi, w TV hity lat '80, pies śpi, kanapa wali jak stare skarpety, pomimo prania po raz trzeci! Pierdziele, jutro mąż ma dzień matki boskiej pieniężnej to kupuje kanapę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 16:59
zabka11, Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość