X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMyszka - kolejne zdjęcie Sebastianka i kolejny raz z krótkim rękawkiem. Kurcze, odkąd przyszła jesień mój tylko w długim chodzi. Ile macie stopi w domu?

małaMyszka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    MałaMyszka - kolejne zdjęcie Sebastianka i kolejny raz z krótkim rękawkiem. Kurcze, odkąd przyszła jesień mój tylko w długim chodzi. Ile macie stopi w domu?

Moja tez w dlugim rekawku, albo body z krotkim i na to pajac.
    Mam 22stopnie w mieszkaniu.

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj też marudny dzień. Natalkę chyba brzuszek męczy, znów nie ma kupy :/ no i mało je bo co 3 h przez max 3-4 minuty. Teraz od pół godziny śpi mi na rękach a mi żal ją odłożyć. Może jak się wyśpi będzie w lepszym humorze.

Co do spotkania to mi pasuje każdy dzień za wyjątkiem soboty (jak na razie).

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ok.20 ale to gorący chłopak jest. Często do 15 mam okno otwarte, bo pranie jest i okna się pocą.

Czasami ściągam mu śpiochy, bo strasznie pocą mu się stopy. Śmierdziuchy moje małe Kochane, ale wtedy albo w śpiworek albo przykrywam minky

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlosy mamy bombowe ;-) jakby w nas piorun strzelil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:33

małaMyszka, apaczka, Martucha86, Kkarolinaaaa, Agaata, lys, Meggi31, magda sz, zabka11, Paula_071, AgaSad, niecierpliwa, Aga89, Neyla, Pati Belgia, aaaaga, Pulpecja, 5ylwia, Migotkaa, agatka196, mamasia, Ewa123, Maniuś, Katarka, Zetka, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    o to samo miałam pytac:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    U nas dzisiaj też marudny dzień. Natalkę chyba brzuszek męczy, znów nie ma kupy :/ no i mało je bo co 3 h przez max 3-4 minuty. Teraz od pół godziny śpi mi na rękach a mi żal ją odłożyć. Może jak się wyśpi będzie w lepszym humorze.

Co do spotkania to mi pasuje każdy dzień za wyjątkiem soboty (jak na razie).
    A robisz np. po kąpieli masaż brzuszka? Odkąd mąż robi masaż, zawsze bąki i kupa jest. Kolki minęły, brzuszek miękki

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez tylko body z dlugim , z krotkim wsadzilam juz do wora i wyjazd do szafy.
    W domu mam teraz prawie 22stopnie.

Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja też dostałam tą paczkę z Bobovity, skład kaszki powala :D ale poradnik 5kroków jest spoko.

Maja w łóżeczku wpatrzona w karuzelę a łapkami ściąga swoje ubrania ze szczebelek łóżeczka :D

Dziś na obiad duszone filety z kurczaka w sosie pieczarkowym, kasza pęczak i marchewka. Chciałabym z Wami przejść na NIE SŁODYCZOM ale kuzwa za dużo tego w domu, muszę wszystko wyjeść...albo dać mężowi do pracy. Co dziwnego ostatnio ważyłam się z przyjaciółką między mną a nią 9kg różnicy- ja oczywiście więcej ale nie widać tej różnicy, jak to możliwe? Te same rozmiary i wizualnie bardzo podobnie. Chyba mam ciężkie kości hahaha.

Szukam tego gina dla Mai... to nie takie proste bo wolałabym dziecięcego.

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    A robisz np. po kąpieli masaż brzuszka? Odkąd mąż robi masaż, zawsze bąki i kupa jest. Kolki minęły, brzuszek miękki
    U nas z kupkami nigdy nie było problemów, dopiero od kilku dni.
    Wiecie, że moja jak po jedzeniu chce odbić a leży w łóżku na pleckach czy boku to obraca się na brzuszek i idzie piękny bek ;)

małaMyszka, Neyla, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzień nawet niezły, trochę tylko marudzenia, ale już zasnął :-)A generalnie dzisiaj Hubi miał dobry humor na szczęście.
    Ja tak kaszlę, jak stary gruźlik, muszę się umówić do lekarza. Mąż poszedł do apteki, żeby mi syrop kupić, to mu Pani powiedziała, że przy kp żadnego syropu nie mogę :/ Muszę sprawdzić w leksykonie.

Ona - Twoja Zośka jest the best :-) Śliczna jest, bardzo ma ciekawą urodę i czadowe włosy :-)

Myszka, ja się też nie mogę nadziwić tym krótkim rękawkiem, u mnie bodziaki z krótkim leżą odłogiem, w ogóle ich nie używam, ciągle z długim wszystkie zakładam. Ale prawda jest taka, że nie zauważyłam, żeby się pocił.Zawsze w domu ubrany w body z długim, spodenki i skarpetki, albo body z długim i półśpiochy.

Co do warszawskiego spotkania to ja mogę pod koniec tyg - czwartek albo piątek w takim razie, bo muszę się troche podleczyć. Pewnie kaszel mi zostanie do tego czasu, ale nie będę zarażać raczej.

małaMyszka, 0na88, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Paula ja też dostałam tą paczkę z Bobovity, skład kaszki powala :D ale poradnik 5kroków jest spoko.

Maja w łóżeczku wpatrzona w karuzelę a łapkami ściąga swoje ubrania ze szczebelek łóżeczka :D

Dziś na obiad duszone filety z kurczaka w sosie pieczarkowym, kasza pęczak i marchewka. Chciałabym z Wami przejść na NIE SŁODYCZOM ale kuzwa za dużo tego w domu, muszę wszystko wyjeść...albo dać mężowi do pracy. Co dziwnego ostatnio ważyłam się z przyjaciółką między mną a nią 9kg różnicy- ja oczywiście więcej ale nie widać tej różnicy, jak to możliwe? Te same rozmiary i wizualnie bardzo podobnie. Chyba mam ciężkie kości hahaha.

Magda, z tego co wiem to moja gin prowadząca ciążę jest ginekologiem dziecięcym - nazywa się Ewa Filipp, pracuje w Medicoverze i w Junonie na Grzybowskiej. Polecam, bo jest bardzo dobra.

apaczka, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:

Magda dr Ewa Filipp jest też gin dziecięcym. Podobno dobra. Sklejone wargi może też rozkleić chirurg dziecięcy.
    Ja za takie kaszki podziękuję, interesujące są te Holle.

Agaata, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka ja wymywałam ten krem mydłem bambino i wacikiem.

Niecierpliwa z naszej żyrafki też schodzi farba, ale jak Lys pisała to farba spożywcza mimo wszystko 70zł to powinno być niezniszczalne heheh

Ooo ale krzyki z łóżeczka, taka złość bo się znudziło, nie płacze ale drze się jakby mi niezłe wiązanki posyłała hehehe

Lys jedziesz na ta IP? Może się przejedz, nie zaszkodzi a może wyjdzie co malutką boli.

Ona fryz jak z vouga :D hehe moja ma podobnie jak czape zdejmuje

zabka11, 0na88, Katarka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, Apaczka, polecamy tę samą osobę :-)
    Muszę powiedzieć uczciwie, że to jest najlepsza lekarka jaką kiedykolwiek spotkałam.

apaczka lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:

Magda mui byc dzieciecy, zwykly gin ci dziecka nie przyjmie na nfz, nie wiem jak z wizyta prywatna....

magda sz lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIecie co, pewnie juz zauważyłyscie ze na kazdym zdjeciu moja Pola jest usmiechnieta, a wiec same zobaczcie dlaczego (zawsze tak reaguje jak wdzi mój telefon, ale musi byc mój, inne nie dzialaja ;p

normalny dzwiek jest od ok 35sekundy bo za mikrofon trzymałam.. brawo ja.

https://youtu.be/zHx-59Hyxc4

0na88, 5ylwia, Martucha86, mamasia, Katarka, Maniuś, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Heh, Apaczka, polecamy tę samą osobę :-)
    Muszę powiedzieć uczciwie, że to jest najlepsza lekarka jaką kiedykolwiek spotkałam.
    Też słyszałam same dobre opinie :)

Katarka lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój już się obudził, ale pospał, ooho z 15 minut będzie ale ma chyab dobry humor bo lezy na sofie i gada, nauczył się obrać wokół własnej osi ale tylko w stronę odwrotna do wskazówek zegara, trzeba uważać jak się go kładzie, ciągle coś kombinuje.. rączki chodzą, nóżki chodzą, ale da mi popalić jak zacznie raczkować,,

a tutaj wczorajsze popisy u dziadków, oczywiście strumień śliny.. (sorki za bałagan w tle :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb0179b152f8.jpg

małaMyszka, zabka11, lys, Agaata, 0na88, niecierpliwa, apaczka, Aga89, Martucha86, Neyla, Pati Belgia, aaaaga, Pulpecja, 5ylwia, agatka196, Laura, Meggi31, mamasia, Katarka, Maniuś, Weridiana, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nie było ubrałam mu sweterek, ale już czuje, że się poci.
    On ode mnie zabiera ciepło jak śpi, bo mi cholernie zimno, a mały gorący.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 17:08

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
‹‹ 2562 2563 2564 2565 2566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ