X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    apaczka bo Natalka jest cyckofobem, a Lily cyckoholikiem :P

Emma laczy oba te elementy ;-) wiec jest cyckofoholikiem ;-)

dzisiaj hustawka jest be tylko mamy raczki

lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja rowniez dolaczam do akcji NIE SLODYCZOM :) :) :)

Pozdrawiam <3

0na88, AgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpiwa - dzieki za linka :) patrze nerwowo czy wyplata wplynela i jak tylko dojdzie to zamawiam , staremu nic nie powiem bo bedzie sie pewnie awanturowal ze tyle pieniedzy za kawalek gumy ;-)

niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina super wygladasz ! w ogole wszystkie super wygladacie , dlatego Was juz nienawidze ;-)

zabka11, AgaSad, Agaata, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    karolina super wygladasz ! w ogole wszystkie super wygladacie , dlatego Was juz nienawidze ;-)
    ona88 mnie nie musisz, ja wyglądam źle ;-)

0na88, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    A może i my dziewczyny z Wrocławia i najbliższych okolic się spikniemy na jakiś spacer czy coś, co :-)?

Jestem za:) z jakich okolic jesteście i gdzie chodzicie na spacery? ja błąkam się po Parku Grabiszyńskim ale w sumie mogę gdzieś podjechać bo mały lubi jeździć autem i chyba dałabym radę - jeszcze sama nigdy z nim nie jechałam ale w końcu musi być ten pierwszy raz.

Byłam 2 godz na spacerze a mały spał tylko 20 minut, nie wiem co mu się stało, teraz oczywiście marudzi w domu..

Dziewczyny ja też mam ciągle syf, wszędzie walają się rzeczy małego, mata, bujaczek itp, chyba niespecjalnie da się utrzymać porządek przy takim maluchu i trzeba pogodzić się z tym.. staram się sprzatać raz w tygodniu no ale czasem to jest takie sprzątanie na raty co jeszcze bardziej mnie wkurza, okna mam takie brudne że już prawie nic przez nie widać, na żaluzjach w salonie 2 cm kurzu chyba.. ale w tym tyg przyjeżdża moja mama, może trochę ponadrabiam te zaległości..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:19

zabka11, lys, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    ona88 mnie nie musisz, ja wyglądam źle ;-)

haha az dwa razy polubilam :):)

niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Jestem za:) z jakich okolic jesteście i gdzie chodzicie na spacery? ja błąkam się po Parku Grabiszyńskim ale w sumie mogę gdzieś podjechać bo mały lubi jeździć autem i chyba dałabym radę - jeszcze sama nigdy z nim nie jechałam ale w końcu musi być ten pierwszy raz.

ja jestem z ołtaszyna, chwilowo nie chodzę na spacery, a jak chodziłam to tylko tu w okolicy, też mogłabym gdzieś podjechać, byle nie na drugi koniec wro, bo raz że od około pół roku mało jeżdżę, a dwa to też jeszcze sama z małą nie jechałam i mogę dostać zawału jak zacznie robić cyrk

9f7jtv73juycdhvl.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wciagnelam rosol, zrobilam przeglad w zimowych ciuszkach, mala jak nigdy spi juz 2 godziny....szok, nigdy mi tyle nie spi, max pol godz.
    Ide po kawke ;)

Ps.w biedrze sa likiery do kawy za pare zl..kupilam waniliowy pyyychaaaaa

Moja Klara tez mi powyrastala z bodziakow i pajacykow.jade w srode rano na zakupy jakies...niby tyle rzeczy dostalam, ale niewygodnie mi j ubierac w bluzki przez glowe wkladane, uwielbiam bodziaki rozpinane wzdluz, mega wygodne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:29

Paula_071 lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys a daleko masz do Parku Południowego? która część Ołtaszyna?

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wagę nie narzekam, bo ważę teraz jakoś 50kg (ach ta dieta cud), ale też czuję się zaniedbana :(, łachy te same odkąd zaszłam w ciążę, bo przecież nic nie kupowałam bo tyłam, potem nie było kiedy i teraz w sumie też nie ma kiedy, a bez mierzenia ja niestety nie jestem w stanie trafić w rozmiar.
    Wyglądam trochę, jakbym miała anemię, jestem chuda ale co z tego, skoro mam duży brzuch i rozstępy, celulit, sińce pod oczami oraz bardzo sucha ziemista skórę.
    Makijaż mam od święta, tylko jak wychodzę z małą do lekarza czy na szczepienie i to też taki minimalistyczny, bo nie mam czasu żeby się przyłożyć.
    Spoglądam tylko na kalendarz, byleby do nowego roku, byleby do lutego, byle dalej, żeby się wszystko jakoś poukładało, żebym mogła znów poczuć się jak piękna kobieta, a nie jak kopciuch.

Weridiana lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Lys a daleko masz do Parku Południowego? która część Ołtaszyna?

blisko mam do tego parku, ja mieszkam w okolicach zwycięskiej

AgaSad lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to umyłam podłogę na kolanach szmatą do podłogi, bo czekam już trzeci miesiąc na nowego mopa...
    No i oczywiście odkurzyłam, kurze wytarłam, część prania przygotowana do prasowania, mały przy cycu, a za chwilę ma być koleżanka ze swoim synkiem ur. 17 października, więc może być wesoło...

Weridiana lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej sierpnioweczki :-)

Jak trudno znaleźć czas na forum... Marcel ma szkole i lada moment egzaminy semestralne. Do tego u nas wszyscy chorzy. Roxanne najgorzej bo najmłodsza a zapalenie krtani ma. Wczoraj 4 godziny na pogotowiu w szpitalu spędziliśmy. Taka płaczliwa jest, ze ho ho. Trudności z łapaniem cyca tez przez to sie pojawiły... Aj... Przez te pogody to tylko choroby wyłażą...

Miłego dni kochane :-)

Neyla, małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do mam, ktore karmią piersia, kiedy zamierzacie zacząć rozszerzać dietę?

małaMyszka lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, no ja też mam mało czasu na forum niestety.

Dużo obowiązków domowych. Ehh. Przygotowania do chrzcin. W domu robimy na 20 osób.

Powiedzcie mi mój syn ma lekką Asymetrię w lewą stronę. Jak mogę z nim ćwiczyć? Na której ręce nosic? Doradźcie cos. Pediatra powiedział, żeby zabawki tylko z drugiej strony ustawiać i podchodzić do niego z prawej strony ale dla mnie to za mało. Powiedział, że jak za 3 tygodnie nic się nie poprawi to być może będzie potrzebna rehabilitacja.

Pomóżcie proszę.

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys - ja tez czuje sie zaniedbana....musze cos z wlosami zrobic.
    Marzy mi sie zakup jakies hiperdobrej prostownicy do wlosow, zebym mogla sobie nia pokrecic pasma....
    Marzy mi sie odnowienie garderoby, takie super mega zakupy...
    Niestety funduszy brak na takie szalenstwa, wiec na marzeniach musi sie zakonczyc....

Na wage nie staje, bo nie mam...zepsula sie....ale nadal brzuchol jest buuu :(

Maz kupil dzis po 2 tyg mojego zrzedzenia wieksza wanienke dla malej- mam nadzieje ze dzisiejsza kapiel sie jej spodoba :)

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - zdrowka dla Was!!!

Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka dzięki :-) oby małej szybko przeszło, ja tam jakoś dojdę do siebie ;-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pati. Zdrowka.

Moja mala krolewna dzisiaj cos slabo je... Musialam sie ratowac laktatorem i az 110ml sciagnelam :) Zal wylewac wiec postanowilam Julke troche butla powkurzac...zjadla 60ml. Zagapila sie na lampe i poszło... Teraz spi mi na kolanach... Nie bylam na spacerze i nie mam z czego obiadu zrobic :( Pogoda jest do dupy...

Pati Belgia lubi tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
‹‹ 2559 2560 2561 2562 2563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ