SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w czwartek. Jeszcze doba i weekend
chociaż nie wiem z czego ja się tak cieszę w sumie
Też pomyślałam, ze Częstochowa i okolice mogą być oblegane w sierpniu,bo pielgrzymki i w ogóle.
My lubimy alkohol, może nawet jesteśmy uzależnieni, ale kto powiedział, ze bycie uzależnionym jest złe? Ja od roku nie palę i nie pije z wiadomych względów i alkohol to pół biedy, mi się śni, że palę, chociaż fajki normalnie mi już śmierdzą. Ja tam namawiać nikogo nie będę, my zazwyczaj raczymy się piwem, a wiadomo im mniej inni wypiją tym więcej dla mniea to i tak pod warunkiem, ze młoda się oderwie od cyca do tego czasu.
0na88, Maniuś lubią tę wiadomość
-
na tym "zlocie " to musimy miec karteczki z nickami
w ogole to serwis bellybestfriend moglby nam dofinansowac/zasponsorowac takie spotkanie , zrobilybysmy fotoreportaz i bylybysmy zywa reklama serwisu
lepszej reklamy chyba miec nie moga
lys, Pulpecja, Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa, 5ylwia, małaMyszka, magda sz, sylwucha89, Zetka, Maniuś, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja nie palę i nigdy nie paliłam, Rafał rzucił palenie
jak tylko moja mama dała załatwiła mu tabex i tak od 3 lat nie pali. A alkohol uwielbiam, od czasów ciąży po raz pierwszy pysia umoczyłam w moim ulubionym drinku (soplica orzech laskowy, plus sok jabłkowy) 28 listopada
i od tego czasu mało mi, ale inny nam problem -> seks! Jakoś ostatnio nie możemy się zejść, albo ja zasypiam, albo on ;/ i tak już nie serduszkowaliśmy od roku. Jak tak dalej pójdzie to kolejne serduszkowanie będzie jak zaczniemy się starać o drugie. Czy tylko ja się tak z facetem zejść nie mogę?
0na88 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Ona, tak, my też mamy dzisiaj szczepienie, z tym, że my pneumokokiMy szczepimy o 12.00.
Niecierpliwa, Apaczka jak tam Wasze królewny jedzą?
Co do wakacji, to pewnie właśnie w czerwcu pojedziemy nad polskie morze na trochę, max do 2 tygodni, a później jak będzie wszystko ok, to gdzieś w sierpniu się wybierzemy. Rozmawiałam wczoraj z mężem i on z kolei nie chce samochodem nigdzie jechać jak zwykle, tylko gdzieś polecieć. Jego zmulić na wakacje samochodowe jest trudno, zwykle gdzieś lecieliśmy i na miejscu wypożyczaliśmy auto jeśli była taka potrzeba. W tamtym roku dał się namówić na Toskanię samochodem, ale marudził, że nudzi go prowadzenie auta i mu się nie chce.0na88, niecierpliwa, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Lady rozbawilo mnie to ze kolejne serduszkowanie bedzie przy staraniach o kolejne dziecko, choc to taki smiech przez lzy bo u mnie bardzo podobnie to wyglada
)
ostatnio nawet zazartowalam o naszej sytuacji lozkowej, ze matka juz jestem , zona tez to czas stac sie kochankaniecierpliwa, Pulpecja, Paula_071, Aska87, AgaSad, Lady Savage, magda sz, sylwucha89, Katarka, Ewa123, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona też o tym myślałam, że jakby doszło do spotkania to jakieś identyfikatory konieczne
chociaż po zdjęciach niektóre sierpniówki bez problemu poznam na ulicy
niecierpliwa, 0na88, małaMyszka, Lady Savage, sylwucha89, Laura, Katarka lubią tę wiadomość
-
Lady ja mam podobnie, tyle, ze nam raz od wielkiego dzwona uda sie zgrac. Ale co z tego, jak my sie tulimy, to mlody zaraz sie budzi - jakis radar ma hehe.
Paula zecsmiesznych rzeczy, to moze fartuszek z jakims smiesznym nadrukiem, jakis kubeczek np. z napisem "kubek rozkoszy", dzwonek hotelowy, z napisem "na sex" albo walek z ukrytym penisem w raczce
Z niesmiesznych moze byc powerbank usb, zawsze to zapas pradu do smartfona czy jakiegos innego urzadzenia. Taki powerbank tez moze byc fajnym prezentem dla meza, o ile sporo korzysta ze smartaPaula_071, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
A ja jestem z tych, ktorzy nie stronia od alkoholu, bardzo rzadko, ale zdarza mi sie upic. Z drugiej strony alkohol mnie przeraza, boje sie, ze nie zauwaze tej cienkiej granicy picia dla przyjemnosci od czasu do czasu, a uzaleznieniem. Niby to glupie, ale tego sie boje.
Hermiona lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8922370abcda.jpg
Aska87, lys, aaaaga, małaMyszka, 5ylwia, Martucha86, Lady Savage, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, mamasia, sylwucha89, Laura, Maniuś, Katarka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Ona też o tym myślałam, że jakby doszło do spotkania to jakieś identyfikatory konieczne
chociaż po zdjęciach niektóre sierpniówki bez problemu poznam na ulicy
niecierpliwa, 5ylwia, lys, mamasia, Laura lubią tę wiadomość