SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej mamuski:)
Nosz kurde myślałam ze cos zrobie a mój chłopczyk sie obudził, spał z 25 min, no ale kurde wyspał sie do 9.30 wiec co ja chce ?
Słońce wychodzi to pójdziemy na spacer i pewnie wtedy dośpi:)
Aaa miejsce bajeczne, obawiam się tylko jednego, komarów..
Apaczka na początku łyzeczką cięzko idzie ale bedzie tylko lepiej, ja podaje tydzien i dziś to już jadł jak stary chłop! Zjadł cała przygotowaną porcje i naprawdę mało co mu wypadnie z buzki:)apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane
Dzis nadal bol glowy, plus taki ze nie mam tych cholernych mdlosci.zostalo mi 5 tabletek wiec nie wiem czy odstawic czy juz sie przemeczyc jeszcze tych kilka dni, zeby sobie cyklu nierozregulowac.
Spalysmy z Klara do 9:30 , teraz mala spi ( udalo mi sie ja dzis polozyc w lozeczku na drzemke i bez problemu zasnela sama), ja ogarniam domek, musze jeszcze obiad przygotowac i mam nadzieje ze po poludniu, po nauce ze starsza corcia, was nadrobie
Mam nadzieje ze u was i waszych maluszkow wszytsko dobrze.
Ps.wczoraj bylismy z mala u kardiologa, bo we wrzesniu pediatra slyszala szmer, dala nam skierowanie, no ale termin dopiero na wczoraj mielismy. Na szczsscie wszytsko jest ok, Klarunia byla bardzo grzeczna, usmiechala sie podczas ekg, potem dala sobie zmierzyc cisnienie i saturacjemamy jeszcze zrobic kontrolne usg serduszka w styczniu, ale wyglada na to ze w serduszku sie juz wszytsko podomykalo, zatem odetchnelam z ulga
Lece do kuchni.Pulpecja, niecierpliwa, Migotkaa, aaaaga, lys, mamasia, Zetka, Laura, sylwucha89, magda sz, Maniuś, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kurde chętne bym was poznała ale sama sie nie podejme pol Polski z mlodym a mój ślubny z wolnym ciężko i on taki trochę sceptyczny ze sie nam uda zorganizowac
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jak od roku jak sama pamietam przed porodem pisalas o porannym seksie i jeszcze pisalas ze Rafal mial opory bo dziecko i cytuje "zamknelam mu usta pocalunkiem" i cytuje post sie konczyl slowami: "chce jeszcze"
))
My to nawet w ciazy jak te norki smietnikowe a teraz ostatnio przy tabsach to mniejsze libido... no ale krazku nie mialam tego problemu wiec jak przedtane kp to zaloze krazek i git.
A pamiętam, faktycznie! Było, ale musiałam być chyba pod wpływem czegoś skoro nie pamiętam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:06
Ofka lubi tę wiadomość
-
nie moge znalesc gerberow jednoskladnikowych .. nakupowalam juz moje pierwsze jabluszko , zupka marchewkowa z ryzem , deserek z jagod i jablka ale jednoskladnikowych nie moge znalesc.. cale osiedle przelecialam , aaa i jeszcze kaszke mleczno-ryzowa o smaku malinowym bo zwyklej tez nie widzialam. Musze chyba po Auchan albo innych wiekszych sklepach sie rozejrzec
-
My już po szczepieniu, ale się naczekałam, akurat zależało nam na konkretnej pani dr a do niej zawsze tłumy.. z młodym wszystko ok, waży 6900 kg tylko panią zmartwiło że nie dźwiga jeszcze główki i zaleciła pójście do neurologa ale ja chyba jeszcze zaczekam.. na brzuchu też później zaczął dźwigać, poczekam do końca grudnia i jak nie będzie postępu to wtedy się zgłoszę.. no i zaleciła rozszerzenie diety za miesiąc.. co lekarz to inna teoria w tym temacie ale powiedziała żeby do nie się zgłosić i ona da konkretne zalecenia..
Młody padł i odsypia w foteliku.. co do zlotu to mi ciężko zaplanować coś z takim wyprzedzeniem więc pewnie wszystko wyjdzie w praniu..
aa i jeszcze nie idą nam żadne ząbki.. to już nie wiem na co zwalę to marudzenie, standardowo na skok rozwojowy pewnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:37
0na88, lys, magda sz, niecierpliwa, Maniuś, sylwucha89, Pulpecja, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:nie moge znalesc gerberow jednoskladnikowych .. nakupowalam juz moje pierwsze jabluszko , zupka marchewkowa z ryzem , deserek z jagod i jablka ale jednoskladnikowych nie moge znalesc.. cale osiedle przelecialam , aaa i jeszcze kaszke mleczno-ryzowa o smaku malinowym bo zwyklej tez nie widzialam. Musze chyba po Auchan albo innych wiekszych sklepach sie rozejrzec
W esklepie rossmana widziałam.0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Ona też o tym myślałam, że jakby doszło do spotkania to jakieś identyfikatory konieczne
chociaż po zdjęciach niektóre sierpniówki bez problemu poznam na ulicy
Ja chyba tylko Magdę bym rozpoznała i może MigotkęNie mam pamięci do twarzy
Zwłaszcza męskich, dobrze że Męża rozpoznaje
sylwucha89, magda sz, aaaaga, niecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Ale nam przypadl zaszczyt z tym ząbkiemale masakra gdzie pierwsze trójka
Pytala ktoras o objawy...wiec tak
-ladowanie paluszkow,ba calych piastek do buzki
-mniejszy apetyt...zje tylko jak jest juz naprawde glodny czyli nie czesciej niz co 3 godz
-noce tragicznetzn do tej pory zasypial o 19.30 pierwsza pobudka o 4 i pozniej ok 7-8,a teraz praktycznie co 3 godz sie karmimy...
Tez jestem za zlotemna ta chwile bedziemy na 100%
Bylismy na spacerku i Maly dosypia w gondoli jrszcze
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:19
małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
I jeszcze cos na poprawe humorku na dzis
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0262fc68a0db.jpgEwa123, magda sz, aaaaga, lys, Lady Savage, niecierpliwa, sylwucha89, Pulpecja, Katarka, małaMyszka, 5ylwia, Laura, mamasia, Paula_071, Martucha86, Zetka, zabka11, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość