SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten ośrodek byłby fajny, ale na imprezę bez dzieci. Takie domki w mojej opinii nie są dobrym pomysłem dla ludzi z rocznymi bobasami, w polskich realiach zawsze są brudne i zagrzybione. Do tego ciężko będzie się uchronić od komarów, dla dorosłych jest to męczące, a co dopiero dla dzieci. W ogóle fajnie by było gdyby miejscówka miała jakiś przyjemny hotelik, zajazd a na zewnątrz częściowo zabudowane palenisko - np. duża altana z grillem stołami itd itd
A no i śniadanie musi być w cenie no i internet...
Altana w tym stylu
http://gosciniecparadise.pl/pl/galeria/showGallery/4,imprezy_plenerowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:41
małaMyszka, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej!
Jestesmy po szczepieniu i spacerze, Młody jeszcze śpi, a ja jem, piję kawę i piszę...
2 dawka przeciwko pneumokokom poszła, mam nadzieję, że nie będzie problemów żadnych. Zostaje nam za 3 tygodnie 6w1 i za 6 tygodni pneumokoki znowu a później koooniec do 13 miesiąca
Ona, pytałaś ile Hubert waży - wg pomiarów w przychodni waga 5830 (między 3 a 10 centylem) główka 41 cm(50centyl) długość 65 cm (50 centyl). Wg pani doktor rozwija się prawidłowo, jest bardzo ruchliwy i musi strasznie dużo spalać.
Posiłki będziemy wprowadzać w okolicy lutego, ona jest zdania, że absolutnie zero pośpiechu, chyba, że pojawiłaby się jakaś niedokrwistość, wtedy trzeba przyśpieszyć, żeby szybciej ruszyć z mięsem, a w innym wypadku to ona nie widzi potrzeby rozszerzania diety wcześniej i nawet tego nie zaleca.
Póki co zębów nie widać, na dziąśle w okolicy trójki jest zaczerwienienie, ale to jest jakaś tam torbiel, która nic nie znaczy.
No to tyle po naszej wizycie.
Ona, a Wy na którą idziecie?małaMyszka, 0na88, apaczka lubią tę wiadomość
-
Dzien 4 najwieksze zainteresowanie wzbudza sliniakWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:44
Agaata, lys, Aska87, Pulpecja, Lady Savage, Katarka, 0na88, Laura, Maniuś, mamasia, Paula_071, Martucha86, agatka196, zabka11, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, ja ostatnio byłam w Enelmedzie u innej lekarki jeden raz, żeby go osłuchała, a dzisiaj byłam u tej stałej na NFZ, tam gdzie szczepimy.
Tamta mówiła, że po skończeniu 5 miesięcy, ale ta powiedziała, że nie.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Hej...podczytuje, ale nie mam czasu pisac. Przygotowania do chrzcin trwaja. Jutro musze upiec torr. Ostatnio lezalam w lozku i karmilam Jule i tak sobie pomyslalam, ze jestem taka szczesliwa. Jula dobrze sie rozwija, nie mamy innych wiekszych zmartwien i przelwciala mysl, ze jest zbyt idealnie i cos sie musi zjebac. No i wykrakalam... zachorowala moja mama. Niby 'tylko' zapalenie ukl. Moczowefo, ale wyniki takie okropne ze lekarz sie za glowe zlapal. CRP ponad 300...(lekarka bala siw ze sepsa moze sie rozwinac) ze wzgledu na chrzciny mama odmowila polozenia do szpitala. Dostala antybiotyk 1000ml i dzisiaj mowi, ze ja nerki bola. Kazalam jutro obowiazkowo jechac po skierowanie do szpitala. Dopiero jak zadzwonila ciocia i jej nagadala to chyba do mamy dotarlo, ze nie jest niezniszczalna. Boje sie o nia
... -
aaaaga wrote:Kurde chętne bym was poznała ale sama sie nie podejme pol Polski z mlodym a mój ślubny z wolnym ciężko i on taki trochę sceptyczny ze sie nam uda zorganizowac
-
lys wrote:Ofka ja na chwilę obecną nie mogę się określić
. Raz ze nie wiem czy mój mąż chciałby uczestniczyć w takim zjeździe. Dwa to zależy czy by był w pl czy w pracy. Sama raczej nie dałabym rady przyjechać. -
Ofka wrote::*:*:*:*
I koniecznie kawa inka:))))ja to mogę być panią śniadaniową hahahahhaha wiecie, że o 6 wstaje i robię. Takie kanapejczki wiosenno letnie - sałata, pomidorek, ogóreczek, wędlinka, ser i kleks majonezu, ćwiarteczka rzodkieweczki i hektolitry Inki!!!!
Laura, Pulpecja, magda sz, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:I jeszcze cos na poprawe humorku na dzis
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0262fc68a0db.jpgManiuś lubi tę wiadomość
-
Lys chyba właśnie takie domki są najlepsze. Poza tym jak weźmiemy wszystkie domki to będziemy mieć przez dwa dni prywatne jeziorko, ranczo, lasy, pola i co tam jeszcze jest Hehehe
Laura lubi tę wiadomość
-
ehh Agata ja nic nie zalatwialam , moj tesc mial zarejestrowac dziecko bo byl w poblizu i zarejestrowal, jak sie na miejscu okazalo na chore dziecko - myslalam ze mnie ch** strzeli , jechalam w takich korkach , zimno , sama sie tarabanilam z dzieckiem 1/4 krakowa - a szczepienia byly rano , o tj godzinie ani pielegniarek ani nic ;/ drugi raz zawalil , juz nie bede go prosic o pomoc w zarejestrowaniu, ostatnio godziny pomieszal i 1,5 godziny w przychodni siedzialam ;/
zmarzlam jak nie wiem brrr ale zimnica...
jak zrobic ta kaszke ? do butli mleka wrzucic lyzeczke czy lyzke ? i to przejdzie przez smoka?
-
małaMyszka wrote:Lys chyba właśnie takie domki są najlepsze. Poza tym jak weźmiemy wszystkie domki to będziemy mieć przez dwa dni prywatne jeziorko, ranczo, lasy, pola i co tam jeszcze jest Hehehe
Myszka ja wiem, że generalnie ludzie lubią takie domki, tylko że ja niestety nie za bardzo. Pełno w nich mrówek, robaków i innych. Ja mam fobię i w ogóle spać bym nie mogła, baaa światła bym nie zgasiła nawet. Gdybym nie miała dziecka też bym się zastanawiała, a co dopiero z małym brzdącem, który wszystko pakuje do buzi.Amberla lubi tę wiadomość