SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z drugiego spaceru, młoda dosypia w gondoli, a mi nogi w d... wchodzą.
Ja jem normalnie smażone, pieczone, ostre, nie zwracam uwagi. Ostatnio sobie uświadomiłam, ze unikam cytrusów - owoców i soków, jakoś tak bezwiednie wybieram inne, może intuicyjnie wyczuwam, ze byłoby coś nie tak po nich?
Dziewczyny, co do zlotu, to mi obojętne gdzie. Jak ja tam będę, to żaden komar was nie ugryzie, wszystkie będą siedzieć na mnie. A jak jeszcze wezmę starszą córę, to już na 1000%. Komary nas kochają niestety.zabka11 lubi tę wiadomość
-
U mnie właśnie wieczorny strajk jedzeniowy, ssanie 3 minuty a później długie monologi, głębokie spojrzenia mi w oczy i śmianie się w głos z niczego... no cóż, może to jakiś dziwny efekt szczepionki
lys, niecierpliwa, 0na88, Katarka, Lady Savage, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bylysmy u tego chirurga no i powiedzial ze wargi mniejsze do wiekszych to nie jest zadna patologia ze to efekt rosnacej tkanki tluszczowej i ze to samo sie uksztaltuje jak bedzie dojrzewac i nie grozi to stanami zapalnymi. Natomiast jest lekki zrost przy cewce moczowej ale nie jest to duze i powinno samo ustapic, w kazdym razie mam przemywac woda z mydlem pipke i obserwowac, jezeli bedzie sie bardziej zrastac to zrobimy zabieg a tak to ujscie moczu jest wiec nie ma co meczyc malej zabiegiem. Jakby pojawilo sie jakies zaczerwienienie czy stan zapalny to rumiankiem. Nie chcial przepisac tego kremu z estrogenem bo stwierdzil ze wiecej szkod niz pozytku narobi bo jest za malutka.. sama nie wiem gosc wydal sie byc fachowy. Mam nadzieje ze nie przybleda sie zadne zapalenie i ze samo sie rozklei.
No i hit, Maja przeszla sama siebie..jak ja ubieralam u tego chirurga to tak sie zesrala ze jak strzelilo przez plecy to mialam w kupie cale spodnie, buty, podloga..buty chirurga...on wybuchl smiechem a ja myslalam ze sie spale. Maja na jego smiech tez wybuchla smiechem wiec komedia... Musialam tak obsrana isc przez caly luxmed do kacika matki i dziecka bo tam byl przewijak i warunki..chirurg dal nam troche rolki papieru zeby nie kapalo... Hhe nosz kuzwa tylko nagrac.Agaata, lys, Neyla, apaczka, niecierpliwa, sylwucha89, Paula_071, 0na88, Aska87, Meggi31, Katarka, Lady Savage, Laura, mamasia, Martucha86, Pulpecja, witaminkab, AgaSad, Migotkaa, aaaaga, małaMyszka, zabka11, Maniuś, Amberla, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dżizas, Magda, sranie to Maja ma jak cholera
U nas się nie zdarzyło jeszcze żeby z pieluchy wylazło:-D Ona musi dużo jeść!!! Hubert śpi, czas się zabrać za wstawienie prania i ogarnięcie domu.
lys, 0na88, magda sz, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Paula, wrzuć proszę jeszcze raz tego linka do sprayu do dezynfekcji zabawek
Dziewczyny przy kp możemy używać obojętnie jakiego balsamu do ciała, czy nie bardzo?
http://www.smyk.com/bentley-organic-spray-do-mycia-zabawek-500-ml,p1046028748,swiat-niemowlaka-p
Ja używam balsamu jaki mi podejdzie.Katarka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Apaczka kurde cholernie mi przykro
Chora sytuacja, Ty walczysz o kp, a ja mimo iz sciagam ok 600-700ml dziennie i mala tego nie przejada to i tak raz podaje jej mm, zeby ja oswajac, bo mnie k**wica chyta siedzac na tym laktatorze, a karmienie cyckiem na spiocha do depresji mnie doprowadzalo, a jak juz nawet na spiocha nie dalo rady to w ogole
apaczka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apaczka kurde cholernie mi przykro
Chora sytuacja, Ty walczysz o kp, a ja mimo iz sciagam ok 600-700ml dziennie i mala tego nie przejada to i tak raz podaje jej mm, zeby ja oswajac, bo mnie k**wica chyta siedzac na tym laktatorze, a karmienie cyckiem na spiocha do depresji mnie doprowadzalo, a jak juz nawet na spiocha nie dalo rady to w ogole
na szczęście małej przeszedł foch na niego
Magda ale zdolniacha z Mainiecierpliwa, Paula_071, 0na88, magda sz, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apaczka mi tez jest przykro, ze kp nie wyglada tak jakbym chciala. Czerpie radosc z tego nad ranem i wieczorem.
niecierpliwa, Paula_071, 0na88, Agaata, lys, sylwucha89, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Apaczka, przykladaj mala i pij produkty ze slodem jeczmiennym. Chyba nie ma innych wspomagaczy, bo glowe masz chyba na maksa nastawioną na to by karmic. Powodzenia:-)
Lys - a gdybys zjadla np. sliwki suszone to moze malej szybciej by poszla kupa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 20:53
apaczka, lys lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
wykapalam mala , po czym chcialam wyprobowac nowy krem chronionacy przed mrozami i nawilzajacy bo wstyd sie przyznac ale zawsze zapominam przed spacerami ja wysmarowac.. i tak po kapieli warstewka kremu na buzie, minely 3 min a mala jak po 30 min w solarium ,cala czerwona - zmylam jej to z twarzy i widze ze pomalu schodzi... jeszcze ja w nowym plynie wykapalam ale ani na glowie ani na cialku nie ma zadnych zmian czyli to pewnie ten krem na buzie. Dobrze moze ze jej nie zaszczepilam dzis bo pewnie bym i marchewke jej tez dzis podala a teraz bym siedziala ze to moze odczyn poszczepienny albo uczulenie na marchewke .