SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzeczywiscie podobna do tej prowadzącej jestes
Rok temu moje zycie nabrało sensu...
Ciarki mnie przechodza jak pomysle moment w którym ujrzelismy 2 kreski..Boze kochany..to juz rok...
Ciąża i poród to jest taki okres w zyciu kobiety ze az ciezko opisać emocje,coś wspaniałego..i to wcale nie jest tak ze biedne kobiety muszą to znosic..to biedni faceci ze tego nie doznają.. mimo tak cieżkiego porodu to były najpiekniejsze godziny w moim zyciu i nigdy tego nie zapomne, nawet ten ból przez który myslalam ze umre, ta bezsilność ze trwa to juz ponad dobe a nic sie nie dzieje,ze nie mam juz sił trzymać sie na nogach z biegiem czasu nawet to jest piekne wspomnienie, ile kobieta jest w stanie znieść dla swojego dziecka, zniesie ten ogromny ból, a po wszystkim czuje radość i to wcale nie zniechęca do posiadania drugiego dziecka.
Boze to jest coś pięknego...magda sz, Weridiana, Migotkaa, AgaSad, jesslin87, 0na88, aaaaga, witaminkab, Amberla, Maniuś, zabka11, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
To może zrobimy zlot sierpniówek na Marsie
to dopiero przejdziemy do historii.
Mała zasnela a ja z laktatoremżeby znów lipy nie było a poza tym może zje łyżeczką....
niecierpliwa, magda sz, AgaSad, 0na88, Weridiana, jesslin87, Paula_071, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja dzis stosuje metode nie chcesz nie jedz, moze jak Natalka zaczniesz tyc od powietrza
I tez juz spi 1,5h, a ja zamiast sie pakowac na Marsa to znaczy na weekend siedze oparta o lozeczko i dumam jak ogarnac chalupe i siebie nie ruszajac dupy z podlogi
AgaSad, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Oo właśnie na dzień babci i dziadka możesz dać. Kurdę to jak ja dam kalendarz to co na dzień babci i dziadka? może faktycznie kubki jakieś zamówię.
Zlot na marsie noo, Belly bym nam się nie wypłaciło za taką promocjęjesslin87, Laura lubią tę wiadomość
-
OO niecierpliwa też chciałabym posiąść taką moc.. wcale nie cieszę się ze zbliżającego weekendu bo nienawidzę tego sprzątania na raty..
Za oknem w końcu słońce, dziś mały będzie jechał pierwszy raz tramwajem, mam nadzieję że będzie spał i nie zrobi jakiegoś cyrku:)jesslin87 lubi tę wiadomość
-
widziałyście to
http://smykgroup.com/pl/dla-klientow/wydarzenia/casting-na-twarz-smyka-3?utm_medium=smyk&utm_content=18122015_casting_smyka&utm_campaign=post
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Magda tam kubki są śliczne, nawet nie wiedziałam o tych kubkach i dzień wcześniej na allegro zamówiłam dla wujków i ciociów i kuzynki ale dla babci dziadka mamy zamiar zamówić właśnie z tej strony na dzień babci i dziadka
A gdybyś Niecierpliwa zrobila kalendarze do poniedzialku to na bank dojda do środy
Fakt jest tam trochę siedzenia ale warto!jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:widziałyście to
http://smykgroup.com/pl/dla-klientow/wydarzenia/casting-na-twarz-smyka-3?utm_medium=smyk&utm_content=18122015_casting_smyka&utm_campaign=post
sprobujcie dziewczyny, warto
musze znalezc te zdjecia Laury ze smyka to zamieszcze -
Karolina, masz racje, dla mnie ciąża to najpiękniejszy czas, mam nadzieję że będzie mi to dane przeżyć raz jeszcze:)
Oo kubki super sprawa:) Niecierpliwa może poprostu ramka i zdj wywłane, też super pomysł
Wiecie ostatnio czytałam ze 5-cio miesięczne dziecko powinno siedzieć oparte o coś, taka umiejętość, i wczoraj spróbowałam, faktycznie siedzi ale chyba nie bede go tak sadzac, chociaz na kolanach mi pieknie siedzijesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
u nas też niestety już ubranka 68 robią sie za małe niektóre mamy już 74 ... a nie umiem zmierzyć bo mi jakieś głupoty wychodzą
a szkoda bo mogła by być fajna pamiątka
-
ja uzywam 3 a Emma wazy 7200g.
jesli chodzi o zdjecia to tak jak wspominalam cykneli fotke jak bylysmy z mama w smyku, czasem nie nalezy sie przejmowac rozmiarem i wyslac zgloszenie bo pamietam ze tam wtedy potrzebowali starsze dzieci a Laura byla za mala ale ze Laura byla tym strasznie zaciekawiona a mama mnie namawiala to podeszlam i cykneli fotke, potem o tym zapomnialam a tutaj zaskoczenie bo zapraszaja na sesje , czyli nigdy nic nie wiadomo, moze dziecko im sie spodoba do innej sesjimagda sz, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość