SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Ofka jeszcze bedziesz blagac zeby Cie na Marsa zabrac. Tak wytrenujemy ufoludki ze nas beda tymi trabkami wachlowac
ciekawe jak mu to wytłumaczysz na migi temu ufoludku, żeby źle nie zrozumiał ze Tobie chodzi tylko o wachlowanie:)))niecierpliwa, Aska87, Weridiana, jesslin87, zabka11, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
moja to mam wrazenie nigdy nie siadzie
jak jej daje rece to tylko oglada a gdzie tam podciaganie ..
niecierpliwa - masz zdolniache ! moze ona jakas gimnastyczka artystyczna bedzie czy baletnica, skoro malo je i taka gibka, skubananiecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:ciekawe jak mu to wytłumaczysz na migi temu ufoludku, żeby źle nie zrozumiał ze Tobie chodzi tylko o wachlowanie:)))
moze chociaz na marsie bedziemy mialy "kosmiczny seks" heheniecierpliwa, Pulpecja, Weridiana, magda sz, jesslin87, apaczka, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Nie to zebym miala cos do grubych, zaraz znowu mnie ktos zle zrozumie. ja sama jestem gruba wiec moze i grubego kochanka se tam znajde, bedziemy se w hamaku lezec jak te dwa morświny... ale na marsa to nie stanowczo. zreszta ja mam chorobe lokomocyja. porzygam sie w rakiecie na bank. i wiecie grawitacji tam nie ma...
niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
hmm brak grawitacji to może i dobry pomysł dla mnie
może by te cycki tak po pas nie wisiały
0na88, Weridiana, jesslin87, Paula_071, zabka11, Amberla, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:moze chociaz na marsie bedziemy mialy "kosmiczny seks" hehe
seks z ufoludiem, co za fetysz i fantazja. ja to po bozemu, jak człowiek, jak na naukach przedmalzenskich pan na gorze pani lezy. a ta od razu z zielonym...ciekawe co na to Twój maż. Mąż Magdy sie przebierze na elfa, taki stroj wypozyczysz ale ufoludka?
a swoja droga. mialyscie kiedys przebranie erotyczne, no wiecie pokojowka, policjantka, pielegniarka.
chyba sobie takie sprawie, jak znajde w swoim rozmiarze....0na88, Pulpecja, jesslin87, Amberla, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:hmm brak grawitacji to może i dobry pomysł dla mnie
może by te cycki tak po pas nie wisiały
ooo to to!!! moje tez jak dwa smutne psy ze spuszczonymi łbami...Aska87, Pulpecja, jesslin87, Weridiana, aaaaga, zabka11, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa, twoja Julka jest świetna. Co będzie się podnosić na zawołanie, podnosi się jak sama chce. Moja próbuje tak siadać jak się kąpie, bo używamy tego leżaczka - foczki do kąpieli, ale jej nie pomagam, bo jak się jej spodoba to przerąbane. I tak mi już nogami pól lazienki zalewa, a kilka razu udało jej się korek z wanienki otworzyć. Praktyczne, nie powiem, bo od razu podłogę mam umytą
niecierpliwa, jesslin87, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Moje dziecko to taka bidulka kupy nie umie zrobić a co dopiero reszta. Nawet na boczku nie umie leżeć ani się przekręcić z brzuszka czy na brzuszek.
Lys moj tez sie nie przekreca, lezy jak kloda.lys, jesslin87, AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No wlasnie a mi ja tesciowa nauczyla, jak powiedzialam ze lekarka stwierdzila, ze nie ciagnie sie za raczki w gore, a to chyba musial jej ktos pokazac, choc nie wiem czy moge jej tak pozwalac, wie moze dobrze ze dzis ta rehabilitacja to mi powie co i jak
Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Moje dziecko to taka bidulka kupy nie umie zrobić a co dopiero reszta. Nawet na boczku nie umie leżeć ani się przekręcić z brzuszka czy na brzuszek.
Moja tez z kupami mega problem wiec odstawilam pokarmy poki co, mysle tylko o jabluszku, ale boje sie, ze potem na warzywa nie spojrzy