SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska87 - ja nie zrobilam tej krzywej cukrzycowej , w ogole to strasznie jem slodkie , bialy chleb - kompletnie nie patrze na to co jem , a wiem ze powinnam .
Jak sobie przypomne to sobie mierze glukometrem , ale ja to udana jestem - nawet u ginekologa jeszcze nie bylam po porodzie...
-
ja glukometr oddałam tacie i też jem co popadnie
nadrabiam zaległości ale własnie ostatnio obok gabinetu diabetologa przechodziłam i tam mi sie przypomniało
ale za to u gin byłam w wyznaczonym terminie0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda na pierszej stronie niepokolorowane sa dziewczynki nacrozowo, sama jestes na niebiesko. Co to za burdel ja sie pytam?? Mam zalozyc konkurencyjny watek z lista obecnosci? Bedzie porzadek czy nie???
niecierpliwa, Aska87, magda sz, 0na88, lys, Maniuś, witaminkab, jesslin87, zabka11, Amberla, małaMyszka, sylwucha89, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Aska87 - ja nie zrobilam tej krzywej cukrzycowej , w ogole to strasznie jem slodkie , bialy chleb - kompletnie nie patrze na to co jem , a wiem ze powinnam .
Jak sobie przypomne to sobie mierze glukometrem , ale ja to udana jestem - nawet u ginekologa jeszcze nie bylam po porodzie...0na88 lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Magda na pierszej stronie niepokolorowane sa dziewczynki na rozowo, sama jestes na niebiesko. Co to za burdel ja sie pytam?? Mam zalozyc konkurencyjny watek z lista obecnosci? Bedzie porzadek czy nie???
leze po raz drugi dzisdziecko sie na mnie patrzy a ja rze jak kon - ona oczywiscie nawet sie nie usmiechnie
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja to Wam powiem, że ja jakaś sknera jestem. Zamówiłam kombinezon ten co Migotka linka wrzuciła, ale wzięłam kolor szary dla chłopaka, bo różowy był 20 zł droższy... tymczasem mój mąż kupił w usa kilka ciuszków dla małej w Ralph Lauren... yyy a ja poskąpiłam 20 zł...
0na88, jesslin87, zabka11, Weridiana, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj maz sie zlamal i kupil zyrafke sophie.
Ja mi przyszla paczka z orzecznictwem na egzamin 350 zl uzywane, nowe 650... taka paka zeblistonosz sie wkurwil. Kiedy te wydatki sie skoncza na ta moja edukacje...
Mam zjebanych sasiadow. Mieszkaja nade mna i ciagle sie myla i wlaza mi debile do domu. Ja mam drzwi otwarte bo jak mama puka albo kuzyn czy kolezanka to pies szczeka jak pojebany i mi sie dzieciak zrywa. Ale i tak zamykalam drzwi to kurwa debile szarpali za klamke...jak oduczyc baranow ?wlaza jak do siebie...
Moze ten numer z gownem. Znacie?? Wklada sie kupe (psia naprzyklad ale mozna samemu zrobic) do papierowej torebki, kladzie sie na wycieraczce, podpala, dzwoni do drzwi i ucieka. Gosc wybiega, widzi ze sie pali i odruchowo gasi nozka depczac. No i nozka po kostki w kupie. Kurwa nie mam innego pomyslu.
niecierpliwa, Aska87, Pulpecja, lys, Paula_071, magda sz, Ewa123, Maniuś, jesslin87, zabka11, Weridiana, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:ej to jest naprawdę fajne, zamiast kupować seryjnego pluszaka, lepiej zaprojektować samemu, jak znajdę czas zrobię coś dla małej
http://www.plushers.com/pl/zaprojektuj-pluszaka/1-szalone-pluszaki
ja już takiego mamna mikołaja mały dostał
jesslin87 lubi tę wiadomość