SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Dziewczyny przyznawać się jakie macie postanowienia noworoczne?
Ja bym chciała ćwiczenia z Chodakowska min 3 razy w tyg ale boję się że polegnę w pierwszym tygodniu stycznia..
Ja sobie obiecuje prace nad swoja cierpliwoscia, ktorej ostatnio mi zaczyna brakowac, zgubienie 4kg i cwiczenie brzuszkow codziennie
niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Spróbuje Was nadrobić. Prezentację zrobiłam taką z dupy zupełnie...
Eeeeee mały śpi, obiad gotowy, to poczytam co tam u Was...
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
No bo to tak właśnie jest, jak nikt listy obecności nie sprawdzaKkarolinaaaa wrote:Ogólnie jak sie patrzy na tą liste to ponad połowa sie nie odzywa, wpisanych jest 69 sierpnióweczek a pisze hm tak na oko max 20. Ciekawe co u nich ..
niecierpliwa, Kkarolinaaaa, jesslin87, zabka11, Weridiana, Paula_071, Amberla, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lys mam dla Ciebie pomysł na wabik dla Lily

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bddea2d91557.jpg
Hahaha padłam xD, a swoją drogą zastanawiam się co wpisałaś do gooogle
, że Ci wyskoczyło
-
Pulpecja! dopiero zobaczylam ze nasze dziewczyny są mistrzami w wadze urodzeniowej wśród dziewczynek
pierwsze 3 wśród wszystkich dzieci,
1.gianna
2.ty
3.ja
tzn..nasze dzieci
Klocki!
Ile teraz Twoja córcia wazy?
Moja coś zmizerniała ;P wyciagneło ją, bo buzka taka delikatniejsza się zrobiła:P
Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ogólnie jak sie patrzy na tą liste to ponad połowa sie nie odzywa, wpisanych jest 69 sierpnióweczek a pisze hm tak na oko max 20. Ciekawe co u nich ..
Bo Madzia po porodzie przestała wpisywać na listę
Mnie też tam nie ma
-
Alez luuuuuz kochana. Ja z tych co sie nie obrazaja. Kupisz torebke kure z tego zasilku i bedziemy kwita;))))Lady Savage wrote:Ja to samo, moja przeprowadzka trwa od czerwca ;/ i mam dość a końca nie widać
Ofka przepraszam, nie wiem co mi strzeliło wczoraj.
Laura, Pulpecja, niecierpliwa, lys, Lady Savage, AgaSad, magda sz, 5ylwia, Maniuś, jesslin87, zabka11, Amberla, Katarka, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość

-
Ofka kurna usypiałam małego na rekach i tak zaczelam smiac ze sie młody patrzy na mnie jak na matke idiotke haha, kuzwa no jak sie moga mylic?
chcoiaz u mnie sąsiad 2 piętra niżej mieszka atez sie 2 razy pomylił haha, ale tylko po pijaku. Raz pamiętam siedzimy sobie z męzem, siostra i szwagrem w salone a tu ktoś wchodzi i kładzie sie przedpokoju, kurwa myślałam że zawału dostane, tak się wsytraszyłam że nawet sie nie podniosłam, w tamtym tyg tez puka i jak otworzyłam to cieszy i mówi ze sei pomylił, od pierwszego incydentu zawsze zamykam drzwi
Apropo obkręcania to mój się nie przekreca, na boczek co najwyzej, leniwiec jest i tyle, myśle ze kazde dziecko ma swoje tempo, i te wziyty to trochę naciąganie tak jak piszecie:) Znajomych córka siedziała sama jak miała 5 miesięcy a jak miała 6 to raczkowała, poprostu szybciej się rozwijała:)
Dobra spadam prasowac bo mały śpi a jak wstanie to pojedziemy z mężem do reserved bo chciałabym uniknąć jutrzejszych tłumów, no oczywiście z Szymonkiem też
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Karolina, moja teraz ma 7400
specjalnie ją zważyłam; ciekawa jestem kiedy podwoi wagę urodzeniową. A Pola ile waży?
Moja tydzień temu miała 7,5kg
ale teraz cos mi sie wydaje ze albo mniej albo w ogóle nie przybrala bo wszyscy widzą ze jest drobniejsza..nie mam wagi takiej dla niemowlat w domu, a ta normalna waga jak waże się z Polą raz pokazuje tak raz tak, wiec nie sprawdzam
Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem JAK...;((( dzis chyba sasiad byl trzezwy. I dwa razy znajomi do nich szli i tez pojebali i nam laska do domu weszla. Debile.Migotkaa wrote:Ofka kurna usypiałam małego na rekach i tak zaczelam smiac ze sie młody patrzy na mnie jak na matke idiotke haha, kuzwa no jak sie moga mylic?
chcoiaz u mnie sąsiad 2 piętra niżej mieszka atez sie 2 razy pomylił haha, ale tylko po pijaku. Raz pamiętam siedzimy sobie z męzem, siostra i szwagrem w salone a tu ktoś wchodzi i kładzie sie przedpokoju, kurwa myślałam że zawału dostane, tak się wsytraszyłam że nawet sie nie podniosłam, w tamtym tyg tez puka i jak otworzyłam to cieszy i mówi ze sei pomylił, od pierwszego incydentu zawsze zamykam drzwi
Apropo obkręcania to mój się nie przekreca, na boczek co najwyzej, leniwiec jest i tyle, myśle ze kazde dziecko ma swoje tempo, i te wziyty to trochę naciąganie tak jak piszecie:) Znajomych córka siedziała sama jak miała 5 miesięcy a jak miała 6 to raczkowała, poprostu szybciej się rozwijała:)
Dobra spadam prasowac bo mały śpi a jak wstanie to pojedziemy z mężem do reserved bo chciałabym uniknąć jutrzejszych tłumów, no oczywiście z Szymonkiem też
Ale jestem glodna.