SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Dziewczyny przyznawać się jakie macie postanowienia noworoczne?
Ja bym chciała ćwiczenia z Chodakowska min 3 razy w tyg ale boję się że polegnę w pierwszym tygodniu stycznia..
Ja sobie obiecuje prace nad swoja cierpliwoscia, ktorej ostatnio mi zaczyna brakowac, zgubienie 4kg i cwiczenie brzuszkow codziennieniecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Spróbuje Was nadrobić. Prezentację zrobiłam taką z dupy zupełnie...
Eeeeee mały śpi, obiad gotowy, to poczytam co tam u Was...jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ogólnie jak sie patrzy na tą liste to ponad połowa sie nie odzywa, wpisanych jest 69 sierpnióweczek a pisze hm tak na oko max 20. Ciekawe co u nich ..
niecierpliwa, Kkarolinaaaa, jesslin87, zabka11, Weridiana, Paula_071, Amberla, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lys mam dla Ciebie pomysł na wabik dla Lily
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bddea2d91557.jpg
Hahaha padłam xD, a swoją drogą zastanawiam się co wpisałaś do gooogle, że Ci wyskoczyło
-
Pulpecja! dopiero zobaczylam ze nasze dziewczyny są mistrzami w wadze urodzeniowej wśród dziewczynek
pierwsze 3 wśród wszystkich dzieci,
1.gianna
2.ty
3.ja
tzn..nasze dzieciKlocki!
Ile teraz Twoja córcia wazy?
Moja coś zmizerniała ;P wyciagneło ją, bo buzka taka delikatniejsza się zrobiła:PPulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ogólnie jak sie patrzy na tą liste to ponad połowa sie nie odzywa, wpisanych jest 69 sierpnióweczek a pisze hm tak na oko max 20. Ciekawe co u nich ..
Bo Madzia po porodzie przestała wpisywać na listę
Mnie też tam nie ma
-
Lady Savage wrote:Ja to samo, moja przeprowadzka trwa od czerwca ;/ i mam dość a końca nie widać
Ofka przepraszam, nie wiem co mi strzeliło wczoraj.Laura, Pulpecja, niecierpliwa, lys, Lady Savage, AgaSad, magda sz, 5ylwia, Maniuś, jesslin87, zabka11, Amberla, Katarka, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka kurna usypiałam małego na rekach i tak zaczelam smiac ze sie młody patrzy na mnie jak na matke idiotke haha, kuzwa no jak sie moga mylic?
chcoiaz u mnie sąsiad 2 piętra niżej mieszka atez sie 2 razy pomylił haha, ale tylko po pijaku. Raz pamiętam siedzimy sobie z męzem, siostra i szwagrem w salone a tu ktoś wchodzi i kładzie sie przedpokoju, kurwa myślałam że zawału dostane, tak się wsytraszyłam że nawet sie nie podniosłam, w tamtym tyg tez puka i jak otworzyłam to cieszy i mówi ze sei pomylił, od pierwszego incydentu zawsze zamykam drzwi
Apropo obkręcania to mój się nie przekreca, na boczek co najwyzej, leniwiec jest i tyle, myśle ze kazde dziecko ma swoje tempo, i te wziyty to trochę naciąganie tak jak piszecie:) Znajomych córka siedziała sama jak miała 5 miesięcy a jak miała 6 to raczkowała, poprostu szybciej się rozwijała:)
Dobra spadam prasowac bo mały śpi a jak wstanie to pojedziemy z mężem do reserved bo chciałabym uniknąć jutrzejszych tłumów, no oczywiście z Szymonkiem teżzabka11 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Karolina, moja teraz ma 7400
specjalnie ją zważyłam; ciekawa jestem kiedy podwoi wagę urodzeniową. A Pola ile waży?
Moja tydzień temu miała 7,5kgale teraz cos mi sie wydaje ze albo mniej albo w ogóle nie przybrala bo wszyscy widzą ze jest drobniejsza..nie mam wagi takiej dla niemowlat w domu, a ta normalna waga jak waże się z Polą raz pokazuje tak raz tak, wiec nie sprawdzam
Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Ofka kurna usypiałam małego na rekach i tak zaczelam smiac ze sie młody patrzy na mnie jak na matke idiotke haha, kuzwa no jak sie moga mylic?
chcoiaz u mnie sąsiad 2 piętra niżej mieszka atez sie 2 razy pomylił haha, ale tylko po pijaku. Raz pamiętam siedzimy sobie z męzem, siostra i szwagrem w salone a tu ktoś wchodzi i kładzie sie przedpokoju, kurwa myślałam że zawału dostane, tak się wsytraszyłam że nawet sie nie podniosłam, w tamtym tyg tez puka i jak otworzyłam to cieszy i mówi ze sei pomylił, od pierwszego incydentu zawsze zamykam drzwi
Apropo obkręcania to mój się nie przekreca, na boczek co najwyzej, leniwiec jest i tyle, myśle ze kazde dziecko ma swoje tempo, i te wziyty to trochę naciąganie tak jak piszecie:) Znajomych córka siedziała sama jak miała 5 miesięcy a jak miała 6 to raczkowała, poprostu szybciej się rozwijała:)
Dobra spadam prasowac bo mały śpi a jak wstanie to pojedziemy z mężem do reserved bo chciałabym uniknąć jutrzejszych tłumów, no oczywiście z Szymonkiem też
Ale jestem glodna.