SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska87 wrote:pff widze że wiecej dzieci się nie przekreca a nam pani neurolog 2 tyg temu powiedziała że mały się wolno rozwija bo się nie obraca ehhhh coś czuje że mąż miał racje że ona chce więcej kasy od nas wyciągnąc na te co miesięczne wizyty a dziecku nic nie jest
no i Patryk tez dzis pierwszy raz się z brzucha na plecy sam odwrócił (co prawda na miekkiej kanapie ale już coś) najpierw było zdziwko a później atak smiechudo siadania to tez by chciał jak tak półleży sobie na mnie i mu zabawka gdzieś wypadnie z ręki to chyc do przodu i siedzi kilka sekund taki zryw
A mi neuroog powiedziala 3 tygodnie temu ze Tomek za szybko sie przewraca z brzucha na plecy. Haha. Co lekarz inna teoria, ale 120zl sie nalezy;)niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:i zadowolona jesteś z wykonania?
taki o
może jakość zdjęcia nie powala ale jakość jak dla mnie bardzo dobra i wygląda identycznie jak projekt
no i wszyscy marudzą jak czarne dla dziecka ale młodemu sie spodobałniecierpliwa, lys, Pulpecja, 0na88, mamasia, Lady Savage, witaminkab, Paula_071, Maniuś, jesslin87, zabka11, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Zetka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A mi neuroog powiedziala 3 tygodnie temu ze Tomek za szybko sie przewraca z brzucha na plecy. Haha. Co lekarz inna teoria, ale 120zl sie nalezy;)
A mi powiedziała, że może się odwracać kiedy chce, bo każde dziecko robi to w swoim tempie, ale akurat Hubert z brzucha na plecy odwracał się nieprawidłowo, bo głową ciągnął całe ciało a powinien się odwracać jakby przez nogę. Zaczął to robić dawno temu, ona powiedziała, że to jest odgięciowe - tak to nazwała. Fakt jest taki, że po 4 spotkaniach z rehabilitantką zaczął się poprawnie przewracać z pleców na brzuch a z brzucha na plecy przewraca się zdecydowanie rzadziej i aż tak tej głowy nie odgina.
U nas kupa wyszła z pieluchy i bodziak brudny.... hmm... martwię się trochę bo rzadka ta kupa, nie ma tych mlecznych grudek w środku tylko taka gładka i wodnista. -
Ofka hehehe jak to mylą się? Piętra im się mylą? to pijaki jakieś czy co? Pomaluj sobie drzwi na kolor albo naklej na drzwi zdjęcie czegoś głupiego. Ja bym chyba nakleiła jakiś głupi wydruk. Albo bym podpieła elektrycznego pastucha pod klamkę.
1 strona zrobiona na speedzie, mogą być błędy bo robiłam jak robot.
Możecie mi wysłać brakujące info :waga, który tc, tp itp.Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Lys Ty to Pikuś jesteś przy mnie.Ja pod choinkę Nic nie kupiłam Leonkowi tzn szmaty do ubrania które będzie miał na sobie.Szczerze to uważam że teraz Nie ma co wydawać kasy tym bardziej że chrzciny są na dRugi dzień i trochę kasy pójdzie. O taka matka że mnie.Rozga jak nic się należy.
lys, jesslin87, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
magda sz wrote:Ofka hehehe jak to mylą się? Piętra im się mylą? to pijaki jakieś czy co? Pomaluj sobie drzwi na kolor albo naklej na drzwi zdjęcie czegoś głupiego. Ja bym chyba nakleiła jakiś głupi wydruk. Albo bym podpieła elektrycznego pastucha pod klamkę.
1 strona zrobiona na speedzie, mogą być błędy bo robiłam jak robot.
Możecie mi wysłać brakujące info :waga, który tc, tp itp. -
lys wrote:Ja to Wam powiem, że ja jakaś sknera jestem. Zamówiłam kombinezon ten co Migotka linka wrzuciła, ale wzięłam kolor szary dla chłopaka, bo różowy był 20 zł droższy... tymczasem mój mąż kupił w usa kilka ciuszków dla małej w Ralph Lauren... yyy a ja poskąpiłam 20 zł...
Nie przejmuj sie, tam rakie ciuchy sa tanie. Kuzynka tez mi wysłała z USA ciuchy Ralpha Laurena, u nich kosztuja tyle co u nas ciuchy w Smyku.zabka11 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula zależy jak się na to spojrzy, za ta kwotę co mąż zapłacił po przeliczeniu na zł to ja mam kilkanaście ubranek z wyprzedaży np w ca. Chodziło mi o to skapstwo z mojej strony 20 pozalowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 16:18
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Hejka
Melduje sie ze jestem,ale zalatany dzien dzis mam. Bylam u spowiedzi,godzine czekalam w kolejce- nie chce myslec co sie bedzie dzialo w przyszlym tyg, kolejnki beda pewnie kilometrowe.
Potem kurs z Klara do szkoly po Julcie, powrot do domu. Teraz mala spi, za godzine pakuje ja w auto i jade zawiezc Julcie na zajecia, potem jade do tesciow na godzine, nastepnje odbieram Julcie z zajec i pewnie poo19 bedziemy w domku. Kapiel, jedzonko, poloze mala spac i wieczor moj
Jutro pieke z Julcia domek z piernikka, a wieczorem ubieramy choinke.jesslin87, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość