SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka przypomnialo mi sie jak moj pierwsxy maz odprowadzal z kolegami majstra po pijaku. No wiec mowi majster ze mieszka tu i tu. Dzwonia domofonem a babka mowi ze on tam nie mieszka. A majster na ti ze zona zawsze wkurwiona tak mowi i ze on chyba wie gdzie mieszka. No to zawlekli go na gore, otworzyli drzwi, facet mowi ze to tu, polozyli go w pokoju i wychodza, za chwile rumor na klatce i babka wybiega z placzem: panowie panowie zabierzcie go on tu naprawde nie mieszka. No i okaxalo sie ze bramy pomylil.
Pulpecja, magda sz, jesslin87, zabka11, Weridiana, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Paula zależy jak się na to spojrzy, za ta kwotę co mąż zapłacił po przeliczeniu na zł to ja mam kilkanaście ubranek z wyprzedaży np w ca. Chodziło mi o to skapstwo z mojej strony 20 pozalowac...
Tylko wiesz, dla nich 30 dolarów to jak 30zł
Ale jestem zła! Zamówiłam prezent dla bratowej, miał go wczoraj dostarczyć kurier Inpostu. Cały dzień byłam w domu albo ja albo mąż, kuriera nie było. I wczoraj wieczorem dostałam maila, że paczka została odebrana o 13:10 (oboje z mężem byliśmy w domu)! Ponad godzinę wisiałam na słuchawce Inpostu żeby to wyjaśnić, ale się nie doczekałam konsultanta. Napisałam maila z reklamacją, ale nikt mi jeszcze nie odpisał. Firma która mi wysłała przesyłkę napisała mi, że dostali raport, że jest podpis z naszym nazwiskiem. Jestem wściekła! To chyba kurier podrobił podpis. Jak mi w poniedziałek nie odpowiedza/ dostarczą przesyłki to zgłoszę to na policję.lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Tylko wiesz, dla nich 30 dolarów to jak 30zł
Ale jestem zła! Zamówiłam prezent dla bratowej, miał go wczoraj dostarczyć kurier Inpostu. Cały dzień byłam w domu albo ja albo mąż, kuriera nie było. I wczoraj wieczorem dostałam maila, że paczka została odebrana o 13:10 (oboje z mężem byliśmy w domu)! Ponad godzinę wisiałam na słuchawce Inpostu żeby to wyjaśnić, ale się nie doczekałam konsultanta. Napisałam maila z reklamacją, ale nikt mi jeszcze nie odpisał. Firma która mi wysłała przesyłkę napisała mi, że dostali raport, że jest podpis z naszym nazwiskiem. Jestem wściekła! To chyba kurier podrobił podpis. Jak mi w poniedziałek nie odpowiedza/ dostarczą przesyłki to zgłoszę to na policję.
kurcze mnie wystraszylasja na paczke juz od srody czekam i nie ma
tzn w srode najpozniej miala byc
tyle ze ja to nawet nr przesylki nie dostalam .... kurierzy sie nie wyrabiaja z terminami przed swietami i moga takie jaja robic
edit: no i lipa czytam na allegro komentarze z ostatnich dni i to sprzedajacy oszukuje ze nadal przesyłki ... co za .... i wez sie czlowieku nie denerwuj 2 tyg wczesniej sie zamawia zeby doszlo i kurierem 24h a tak w kulki leca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 18:15
-
znow zre czekolade.... ja nadrabiam caly cukier ktorego nie moglam tknac w ciazy. Do swiat nie daleko, po nowym roku rusze pupe.
Zoska odpukac caly dzien grzeczna tylko piszczy tak ze uszy mi chca odleciec ... czekam na skrzydelka z piekarnika - hmm..moje zycie kreci sie wokol jedzenia i dziecka teraz
aaaa i znow podpalalam pety ;/ na zlocie bede ukrywac sie po krzakach zeby was nie podtruwac - ( hehe wezme meza Myszki na fajke).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 18:27
niecierpliwa, jesslin87, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My po zakupach mlody na raczkach juz pod koniec bo w nosidelku za dlugo i w dupke parzylo jak go z powrotem zapinalam w fotelik to byl jeden wielki krzyk sprzeciwu myslalam ze sie nie uspokoi kupilam w smyku puzzle piankowe na podloge Trefla wydaja sie byc ok i kombinezon na zimę jakies body a wlasciwie 5 body hehe i jak stary zobaczy wyciąg z konta to sie za głowę złapie ide was nasrabiac bo chyba wene mialyscie hihi
jesslin87, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ona- 6 pazdziernika minał rok jak nie pale, a kuzwa momentami tak mi sie chce zajarać..
myslalam ze jestem juz uwolniona totalnie od tego, bo w ciaży jednak miało się konkretny powód zeby nie podpalic,a teraz jak ostatnio byłam z moją przyjaciółką w białymstoku polatac po galerii,mama zostala z Polą, a Sylwia pali i jak stałysmy pod wejsciem bo najpierw chciala zajarac to piesci zaciskałam zeby sie nie złamać..
-
Ja nigdy nie byłam uzależniona, miałam w domu paczkę jak albo byłam podpita i wtedy jednego albo jak nie mogłam zrobić kupy kilka dni to goniło mnie po kilku machach
ale czasem ciągnie żeby mnie zafajczyć nie wiem czemu heheh. Może zakazany owoc po prostu kusi mnie
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula i u mnie okazalo sie to samo ... podobno wczoraj odebralam przesylke, tylko chyba mam jakas amnezje bo nic nie pamietam wrrrrr
do tego zamawiałam siódemka a niby pocztexem wysłali -
Aska87 wrote:Paula i u mnie okazalo sie to samo ... podobno wczoraj odebralam przesylke, tylko chyba mam jakas amnezje bo nic nie pamietam wrrrrr
do tego zamawiałam siódemka a niby pocztexem wysłali
Ja zamawiałam siódemkę a wysłali inpostem. A od kogo kupowałaś?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja ważyła 3800. Na początku kiepsko przybierala a potem skoczyła na 97 centyl i tak została. Ale teraz już przybiera miarowo tak jak powinna. Przedtem się martwił am ze jest za duża ale mnie lekarz uspokoił ze jest ok
Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość