SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomyliłam się
O te
http://www.kwestiasmaku.com/desery/muffiny_cupcakes/ciasteczka_marchewkowe/przepis.
Edit
Hmm no i teraz sama nie wiem które robićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:51
Pati Belgia, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Aska to u nas identycznie. No i moja to pulpet wiec wiadomo...
(no przynajmnie mi sie tak wydaje) ostatnio z mezem sie smialismy ze moze jakby mial wiekszy bebzol to z brzucha na plecy lastwiej by sie rozbujał
Zetka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Czesc babolki
Na wczorajszym echo serca Klaruni wszystko ok ufffff
Dzis byłam w kościele zanieść resztę papierów do chrztu i ustalić szczegóły,teraz usypiam mała w bujaki i pasuje posprzątać w domu bo w piątek goście zjeżdżają,a nie mam kompletnie weny....
zjadlabym cos dobrego i ostrego hmmmmm... -
A moja Łucja dziś pierwszy raz obróciła się z pleców na brzuch. I zrobiła to 2 razy wiec o przypadku nie ma mowy. Tylko tego jej brakowało do pełnego obrotu i bardzo była zadowolona
Pulpecja, lys, Aska87, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Martucha86, Zetka, Katarka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:mój chudy i długi
(no przynajmnie mi sie tak wydaje) ostatnio z mezem sie smialismy ze moze jakby mial wiekszy bebzol to z brzucha na plecy lastwiej by sie rozbujał
hehehehe moja mimo brzucha nie daje rady, ale mają jeszcze czas, normy są takie:
przewraca się z brzucha na plecy 3.—6m.
przewraca się z pleców na brzuch 4.—7m.Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Tego mała też nie robi, a Wasze dzieci??
leżąc na brzuchu, unosi się na wyprostowanych rękach 3.—6m.
u nas czasem sie zdarzy jak cos wysoko go zainteresuje, ostatnio mu tak laptopa z animacja trzymałam to sie podnosil zeby widziec... wiec chyba umie tylko nie lubi sie przemeczac bez powodulys, Zetka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:dziewczyny a kiedy zmienicie z gondoli na spacerowy??
w ogole my mamy toyote yaris 3 drzwiowa, a jezdzilismy we dwojke, plus Patryk w foteliku, pies, gondola na przednim siedzeniu, kola w bagarzniku... jak pierwszy raz tak pojechalismy do rodzicow to sasiedzi tylko patrzyli zdziwieni co jeszcze z tego auta wyniesiemynie mowie juz jak w tym skladzie plus bagaze na 4 dni do tesciow jechalismy
kto by pomyslal ze to auto takie pojemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 16:18
Laura, Weridiana, Neyla, Paula_071, Zetka, małaMyszka, sylwucha89, Amberla lubią tę wiadomość
-
Laura ja myślę że wczesna wiosna, bo mała nie jest jakoś bardzo zainteresowana światem i mogę spokojnie poczekać aż będzie siedzieć. Jak tak dalej pójdzie to i tak spacerówka będzie rozłożona na max bo i tak śpi na spacerach; )
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:hehehehe moja mimo brzucha nie daje rady, ale mają jeszcze czas, normy są takie:
przewraca się z brzucha na plecy 3.—6m.
przewraca się z pleców na brzuch 4.—7m.lys, jesslin87, Weridiana, Paula_071, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Tego mała też nie robi, a Wasze dzieci??
leżąc na brzuchu, unosi się na wyprostowanych rękach 3.—6m.
Ja właśnie dzisiaj na spacerze zastanawiałam się kiedy na spacerówkę przejdziemy i mam w sumie nadzieję, że tak do końca marca uda nam się korzystać z gondoli. Dzisiaj np padal u mnie śnieg, troszkę wiało, a małą miała tam tak zacisznie, ciepło i spokojnie sobie spała.
Nie wiem na ile to będzie możliwe, czy młoda nie będzie się buntować, ale zobaczymy.lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Czyli teorie, ze dziecko ma azs odrzucacie tylko dlatego, ze sie nie drapie? To co jest Lily?
Paula, nikt nie napisał, że odrzuca taką teorię na podstawie kryterium drapania się, nie wiem skąd ten wniosek.
Nie odpowiedziałaś jednak na moje pytanie: Skąd wniosek, że skoro się nie drapie, to go nie swędzi?
Zrozum, że może być taka sytuacja, że go swędzi i się nie drapie, może być taka sytuacja że go faktycznie nie swędzi, a może być też taka, że nie ma AZS. Mało jednak prawdopodobne, że nie czuje swędzenia, tylko dlatego, że dzieci tego nie odczuwają - a zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, że teściowa Cię poinformowała, że AZS swędzi tylko dorosłych, a dzieci nie i że nigdy nie widziała dziecka, które się drapie. Być może dużo pracowała z dorosłymi, dlatego nie widziała drapiących się dzieci.
Z tego co czytałam i słyszałam, to jednym z głównych kryteriów AZS jest świąd.
I szczerze to ja nie rozumiem, czemu aż tak się zawzięłaś, że Twoja teściowa musi mieć rację - ja Ci szczerze życzę, żeby akurat w tym przypadku jej nie miała i żeby Tomek AZS nie miał. Naprawdę życzę i jemu i Tobie, żeby to była zwykła wysypka.
Amberla lubi tę wiadomość