SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sluchajcie, nie dajmy sie zwariować bo podchodząc do tematu żywienia zdrowego to byśmy musiały zrezygnować z jedzenia wogole. A na dodatek przestać oddychać bo powietrze zatrute
Pulpecja, apaczka, Aska87, Laura, jesslin87, niecierpliwa, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Paula czegos trzymać sie musimy, Powiedz w takim razie jak Ty będziesz rozszerzała dietę i czym Ty będziesz sie suderowala? Na czuja dasz np. w 5 miesiącu pomarańcza?
Pomarańcza to chodzący alergen. Ja do 6 msc jadę na cycku.Hermiona lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
jesslin87 wrote:Hmmm no zaleca ale zrobic kaszkena swoim mleku to chyba nie grzech? W konch jakby nie bylo dalej jest kp tylko z dodatkiem.
Np ja bym chciala sprobowac go zapchac troszke kaszka bo duzo je mleka. W sumie dochodze do wniosku ze ile mu dam mleka tyle zje. Ostatnio jak wmocil 300 ml to patrzal sie zdziwiony ze juz koniec. Ma apetyt jak nie wiem co. Zawsze jak widzi cycka czy butelke rzuca sie jak dzikus. Jakby ktos spojrzal to by powiedzial ze go glodze a on chyba ani razu glodu nie poczul.
Mam wrazenie ze on sie przejad. Bo jak sie naje to potem lezy i sapie i taki bezil ze nawet reka nie machnie ale jakbym dala kolejna porcje to i tak by zjadl.
u nas to samo ile bym dala tyle zje a jak je cyc plus butla 240 to nawet jak juz przysypia przy butli a sie skonczy to oczy jak 5 zl i krzyk ze wiecej chcea ostatnio na wadze nawet spadł troche... mi sie wydaje ze ma tak po tatusiu ze to tylko przelatuje przez niego ... tez bym tak chciala
do godz po jedzeniu juz w pieluszce jest
u nas waga dzis 7300,a urodzeniowa 3170jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Pomarańcza to chodzący alergen. Ja do 6 msc jadę na cycku.
A potem zgodnie ze schematem zywienia z 2014? Czym sie bedziesz kierowac w rozszerzaniu diety - kiedy marchew, a kiedy jajko itd?
edit jakby Lily jadła i spała tak, jak Tomek to też bym sie nie wyrywała z rozszerzaniem dietyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:30
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Pomarańcza to chodzący alergen. Ja do 6 msc jadę na cycku.
ja tez karmie cycem a pomarańczami sie obżeram
mała tez juz lizała i nic jej nie było. Tylko sie krzywila
wiec trochę laitowo trzeba podchodzić
Laura, Pulpecja, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Pati to ciekawe co napisałaś. Jest coś jeszcze co u Was podają po 4m a w PL nie?
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Ja mam w tabeli, ze mozna po 4 miesiącu dawać
ja tez karmie cycem a pomarańczami sie obżeram
mała tez juz lizała i nic jej nie było. Tylko sie krzywila
wiec trochę laitowo trzeba podchodzić
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dobrze, w takim razie powiedzcie co jest mojemu synowi oraz Malej Myszki skoro to nie azs, bo sie nie drapia?
Ja się nie podejmuje. Z resztą nie wiem czemu się tak bulwersujesz, nikt nie twierdzi, że Tomek nie ma AZS wręcz bym powiedziała, że pewnie ma skoro widział go doświadczony lekarz a do tego ma obciążony wywiad rodzinny.
My wróciliśmy że spaceru, mała jeszcze śpi a ja zabieram się za obiad i mufiny marchewkowe -
apaczka wrote:Serio pytasz czy żartujesz?
Ja się nie podejmuje. Z resztą nie wiem czemu się tak bulwersujesz, nikt nie twierdzi, że Tomek nie ma AZS wręcz bym powiedziała, że pewnie ma skoro widział go doświadczony lekarz a do tego ma obciążony wywiad rodzinny.
My wróciliśmy że spaceru, mała jeszcze śpi a ja zabieram się za obiad i mufiny marchewkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:42
-
Czesc babolki
Na wczorajszym echo serca Klaruni wszystko ok ufffff
Dzis byłam w kościele zanieść resztę papierów do chrztu i ustalić szczegóły,teraz usypiam mała w bujaki i pasuje posprzątać w domu bo w piątek goście zjeżdżają,a nie mam kompletnie weny....
zjadlabym cos dobrego i ostrego hmmmmm...lys, Pati Belgia, Pulpecja, jesslin87, Weridiana, mamasia, magda sz, Paula_071, Martucha86, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Aska jak tak napisalas to on chyba tez ma jak ojciec. Chudy a zre jak swinia a kupska co chwile robi. Ehhh mogloby tak przeze mnie jedzonko tylko przelatywac.
U nas tez kupa do godziny po jedzeniu. W efekcie mamy z 10 kup dziennie.lys, Aska87 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Zmiana tematu :p
Czy jak Wasze dzieci obracają się na boczek to podnoszą najpierw nogi do góry? ?lys lubi tę wiadomość