SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Kupiłam dla Poli kurteczke w smyku przez internet, o taką:
http://www.smyk.com/cool-club-kurtka-dziewczeca-rozmiar-74,p1110555879,ubranka-dla-dzieci-p
To jets brudny róż wiec chcialabym szare buciki do niej jakies cieplutkie i tak szukam szukam, te są fajne i mają fajna cene ale nie jestem pewna koloru i rozmiaru..
Tez mamy ta kurteczkę tyle ze dawno nie zakładałam i pewnie już za mała bo rozmiar 68 -
magda sz wrote:Ofka ja kiedys od dziadzia ze szpitala wyszlam w tych kapciach niebieskich i popierdzielalam po miescie dziwilam sie czemu Ci ludzie sie patrza co najlepsze ide ide i patrze sie na buty ale nie wzbudzilo to we mnie zdziwienia dopiero w domu sciagam buty i patrze ze mam worki na nogach bo przetarly sie od podeszwy...
Ale chyba lepsze bylo jak poszlam do szkoly w spodniach a nogawko ciagnela mi sie rajstopa,poprzedniego dnia jak sciagalam spodnie z rajstopami to zostaly w nogawce, w szkole kolega stanal na tych rajstopach ktore sie ciagnely za mna i dusil sie ze smiechu...buraka strzelilam jak nie wiem co.Zetka, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Hehe Agata wygodnie bylo niesc. To jeszcze Wam powiem w druga strone bez czego zdarzylo mi sie wyjsc z domu, otoz poszlam do szkoly bez plecaka. Zadowolona ze mi tak lekko, bieglam do szkoly spiewajac pod nosem, weszlam do sali chce sie rozpakowac a tu kuzwa nic na plecach nie ma. To byla jakas 3 klasa podstawowki. Jakas zakochana chyba bylam..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dałam młodej kaszkę z butli. Wydoiła około 100 ml, popiła jeszcze troszkę z cyca i pierwszy raz zasnęła o tej porze bez świrowania. Zobaczymy jak długo pośpi.
Ja się przymierzam teraz w czasie ferii żeby poprzeglądać ubranka większe, które mam dla Miśki po innych dzieciach, a potem trzeba się na zakupy wybrać albo przez internet pozamawiać. Jeszcze jakąś kreację teraz na chrzciny muszę jej wybrać, przecież w legginsach nie pójdzieWystarczy, ze ja się nie mam w co ubrać
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:my dzis o całodniowym rajdzie po CH w Krk
młody obkupiony matka oczywiście nic sobie nie zakupiła ehhhh za to moge napisać ranking pokoików do przewijania
więc bezkonkurencyjna jest ikea
w M1 też całkiem spoko, Faktory ujdzie, w Bonarce beznadzieja
no i karmiłam młodego ze słoiczka w Ikei to chyba w całym sklepie było go słychać tak krzyczał z radości hehe a ludzie się tylko gapilino i wsadziłam go na chwile do karmienia w to krzesełko z Ikei ehh ja nie wiem jak większe dzieci się w to mieszczą jeszcze z wkładką jak Patryk praktycznie na styk wszedł, no i widać ze mu niewygodnie jeszcze było...
lol
To ile twoj milusinski mierzy ze sie nie miesci w tym foteliku ? haha
moja to ma tam tyle luzu ze wystarczy na dluuugie miesiace -
Koszyki ze sklepu to ja regularnie zapierdalam a takze wychodze z knajpy bez placenia i pan kelner mnie goni prosz pani prosz pani a rachunek...nikt nie wiezy ze dorosla baba moze miec tak malo mozgu.
Zabka skoro bylas dzieciaczkiem przypal sie nie liczy, biedna Ty wstydy z dziecinstwa sa najbolesniejsze ...
Co do wzdec po cc ja mialam na poczatku mega siora mowi ze jelita sa porazone tak to ujela cokolwiek to znaczy. Dla mnie to oznacza wzdecie. Odstaw na tydzien gluten, potem na tydzien nabial. Podobno wlasnie gluten za to odpowiada. Magda mnie zachecila...
Magda Ty odstawilas?
Ja juz czwarty dzien bez nabialu, niby jest poprawa, trudno powiedziec bo ta wysypka i rumien roznie sie nasilaly. Moze i kakao narazie czekolade jem...lys, małaMyszka lubią tę wiadomość