X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was podaje jedzonko ze słoiczków Holle? Jeśli tak to jakie macie opinie?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam przesyłka z Cocodrillo bardzo szybko przyszła, nie pamiętam szczegółów ale był jeszcze po drodze weekend a kurier był z samego rana w poniedziałek. W ogóle jestem bardzo zadowolona z ich ubranek, świetna jakość :-)

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was podaje jedzonko ze słoiczków Holle? Jeśli tak to jakie macie opinie?
    Ja mam kilka słoiczkow Holle ale jeszcze nie otwierałam. Na razie Natalka jadła troszkę bio marchewki od mojej mamy ;-)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co sadzicie o tych bio warzywach z lidla? czy ktoras z was zamierza je kupowac/kupuje??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 22:31

Zetka lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka kurde włąsnie ostatnio byłam na warzywniaku i nie widziałam tych bio owoców, one sa jakos oznaczone od innych?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pare razy zamawialam w coccodrillo i ekspresowo przyszlo:) tylko tam trzeba pamietac ze rozniarowka jest troche inna. Pola spiochy 56 do tej pory nosi :D a 74 to jak w worku:p

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ja kupuje banany bio,dla mnie sa lepsze w smaku:) i dla Poli ostatnio dalam polizac :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawyżona, body chyba najmniej ale spodnie czy bluzy są dość :)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w lidlu te warzywka i owoce bio są na dziale warzywno-owocowym w wydzielonej specjalnej strefie.
    zastanawiam sie nad nimi, czy nie zaczac na nich gotowac dla Klary...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 22:34

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Kupiłam dla Poli kurteczke w smyku przez internet, o taką:
    http://www.smyk.com/cool-club-kurtka-dziewczeca-rozmiar-74,p1110555879,ubranka-dla-dzieci-p

To jets brudny róż wiec chcialabym szare buciki do niej jakies cieplutkie i tak szukam szukam, te są fajne i mają fajna cene ale nie jestem pewna koloru i rozmiaru..

Tez mamy ta kurteczkę tyle ze dawno nie zakładałam i pewnie już za mała bo rozmiar 68

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ofka ja kiedys od dziadzia ze szpitala wyszlam w tych kapciach niebieskich i popierdzielalam po miescie dziwilam sie czemu Ci ludzie sie patrza co najlepsze ide ide i patrze sie na buty ale nie wzbudzilo to we mnie zdziwienia dopiero w domu sciagam buty i patrze ze mam worki na nogach bo przetarly sie od podeszwy...
    Ale chyba lepsze bylo jak poszlam do szkoly w spodniach a nogawko ciagnela mi sie rajstopa,poprzedniego dnia jak sciagalam spodnie z rajstopami to zostaly w nogawce, w szkole kolega stanal na tych rajstopach ktore sie ciagnely za mna i dusil sie ze smiechu...buraka strzelilam jak nie wiem co.
    Ja nie wiem kto jest mis przypalu trzeba glosowac.

Zetka, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka, ja myśle , że jeśli tylko chcesz gotować to od pół roczku jak najbardziej na takich warzywkach:) włąsnie dziś oglądałam w telewizji regionalnej artykuł o jarzynach bio

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Hehe Agata wygodnie bylo niesc. To jeszcze Wam powiem w druga strone bez czego zdarzylo mi sie wyjsc z domu, otoz poszlam do szkoly bez plecaka. Zadowolona ze mi tak lekko, bieglam do szkoly spiewajac pod nosem, weszlam do sali chce sie rozpakowac a tu kuzwa nic na plecach nie ma. To byla jakas 3 klasa podstawowki. Jakas zakochana chyba bylam..
    Boze ile ja razy ze szkoly bez plecaka wrocilam...milion. ja jednak jestem nieogar.

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Lys tak? I jak ona? Ja w ciemno kupilam bo nie widzialam jej na zywo. Wzielam 74. To brudny roz tak? Ciepla jest ?

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dałam młodej kaszkę z butli. Wydoiła około 100 ml, popiła jeszcze troszkę z cyca i pierwszy raz zasnęła o tej porze bez świrowania. Zobaczymy jak długo pośpi.
    Ja się przymierzam teraz w czasie ferii żeby poprzeglądać ubranka większe, które mam dla Miśki po innych dzieciach, a potem trzeba się na zakupy wybrać albo przez internet pozamawiać. Jeszcze jakąś kreację teraz na chrzciny muszę jej wybrać, przecież w legginsach nie pójdzie :-) Wystarczy, ze ja się nie mam w co ubrać :-/

Weridiana lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas wchodze i patrze za ciuchami dla dziecka a sobie za niczym, tez tak macie>?
    wyjdzie na to,że matka na wiosnę będzie chodzić jak wieśniara..

Weridiana, 0na88, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Cały czas wchodze i patrze za ciuchami dla dziecka a sobie za niczym, tez tak macie>?
    wyjdzie na to,że matka na wiosnę będzie chodzić jak wieśniara..
    Migotka, ja do tej pory tak mam :-/

Zetka lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyście cos zamawiały dla siebie na allegro czy w sklepach online to pokażcie:) noo tylko bez tych sukienke za 2 zł bo tego to nie mam gdzie ubrać haha

Zetka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    my dzis o całodniowym rajdzie po CH w Krk :) młody obkupiony matka oczywiście nic sobie nie zakupiła ehhhh za to moge napisać ranking pokoików do przewijania :) więc bezkonkurencyjna jest ikea :) w M1 też całkiem spoko, Faktory ujdzie, w Bonarce beznadzieja
    no i karmiłam młodego ze słoiczka w Ikei to chyba w całym sklepie było go słychać tak krzyczał z radości hehe a ludzie się tylko gapili :) no i wsadziłam go na chwile do karmienia w to krzesełko z Ikei ehh ja nie wiem jak większe dzieci się w to mieszczą jeszcze z wkładką jak Patryk praktycznie na styk wszedł, no i widać ze mu niewygodnie jeszcze było...

lol
    To ile twoj milusinski mierzy ze sie nie miesci w tym foteliku ? haha
    moja to ma tam tyle luzu ze wystarczy na dluuugie miesiace :-)

1usasg185gkausx0.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszyki ze sklepu to ja regularnie zapierdalam a takze wychodze z knajpy bez placenia i pan kelner mnie goni prosz pani prosz pani a rachunek...nikt nie wiezy ze dorosla baba moze miec tak malo mozgu.

Zabka skoro bylas dzieciaczkiem przypal sie nie liczy, biedna Ty wstydy z dziecinstwa sa najbolesniejsze ...
    Co do wzdec po cc ja mialam na poczatku mega siora mowi ze jelita sa porazone tak to ujela cokolwiek to znaczy. Dla mnie to oznacza wzdecie. Odstaw na tydzien gluten, potem na tydzien nabial. Podobno wlasnie gluten za to odpowiada. Magda mnie zachecila...
    Magda Ty odstawilas?
    Ja juz czwarty dzien bez nabialu, niby jest poprawa, trudno powiedziec bo ta wysypka i rumien roznie sie nasilaly. Moze i kakao narazie czekolade jem...

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 3157 3158 3159 3160 3161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ