X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzień dobry dziewczynki :-) co tu taka cisza?
    No nie powiem, kasza poskutkowała snem przez 5 godzin bez cycka. Oczywiście zbudzila się z uśmiechem, żeby mnie "zawolać" do spania, bo tatuś to za mało, ale potem sen już nieprzerwany. Nie chciałabym jej tuczyć kaszą, ale z drugiej strony karmić półroczne dziecko co dwie godziny w nocy too też przegięcie.

niecierpliwa, lys, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Włąsnie też szukam butów żeby do kurtki założyć Szymciowi, może coś znajdę:) Aa my dziś robiliśmy przymiarki do wiosny,bluzy będą akurat za 2 miesiące:) i wiecie co będzie problem, lizanieeeeeeee haha, Szymko już cwiczy

2da6979be8834009med.jpg

Wlasnie ja musze bluze odeslac, bo jest na styk na Tomka. Tak samo body ktore kupilam na 74. Wiec Aska jak dalej je chcesz to pewnie niedlugo pojawi sie jako dostepne na stronie :-) generalnie jakosciowo super, polecam na mniejsze dziecko :-)

Zetka, a ile lat ma teściowa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 08:06

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Wlasnie ja musze bluze odeslac, bo jest na styk na Tomka. Tak samo body ktore kupilam na 74. Wiec Aska jak dalej je chcesz to pewnie niedlugo pojawi sie jako dostepne na stronie :-) generalnie jakosciowo super, polecam na mniejsze dziecko :-)

Zetka, a ile lat ma teściowa?

hehe bylam w smyku wczoraj widzialam to 74 i tez zrezygnowalam a 80 nie bylo :)

Paula_071 lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do nauczycieli w szkole to mnie tez gnebiła wychowawczyni z klasy 1-3 do dziś jak ją gdzieś widze to mam takiego nerwa ze woooo przy całej klasie mnie zawsze ponizała, wyzywała od głupców, ze nosze ubrania po bracie, ze kasy nie mamy itp itd normalnie do szkoły z płaczem chodziłam ;/ a ze chodziłam akurat do klasy wybrańców gdzie były same dzieci adwokatow lekarzy itp plus kilka "normalnych" dokoptowanych to się wyróżniałam :/ dopiero całkiem niedawno mama moja sie przyznałą czemu tak mnie traktowała ta izda sorry nie ma na nia innego okreslenia... okazało sie ze w 1 klasie na dzien nauczyciela sobie zazyczyła zeby jej kuic kosiarke do trawy (mieszkała w bloku nauczycielskim bez ogródka! miała byc dla jj siostry chyba!) i moja mama jako jedyna sie sprzeciwiła i powiedziała swoje zdanie ehh
    dodatkowo ten babsztyl nie wazne jak klasówki pisałam zawsze dawał mi 3 ... teraz mam ochote jej wszystko wygarnąć ciekawe co by powiedziała jakby sie dowiedziała ze w technikum byłam jedna z lepszych uczennic a na studiach dostawałam stypendium naukowe ehh jakby ktoś tak mojego dsyna traktował to ierwsze co to zmieniłabym mu szkołe zeby nie miał takiej traumy jak matka ehh

a i dodam jeszcze ze ten sam babsztyl został psychologiem szkolnym! a nie jestem jedyna z tego co wiem którą tak traktowała :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 08:26

małaMyszka lubi tę wiadomość

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane POPEŁNIONY ZŁY UCZYNEK ZAWSZE OKRĄŻA ZIEMIE I UDERZA W PLECKI ROK POZNIEJ!
    Jeslyn Twojej belferce napewno rok pozniej nasral na glowe ptak.

Mozna sie klocic z mezem jak z rownym, z tesciowa. Ale wykorzystywanie bezbronnosci dziecka....
    No nic swiat juz taki jest kolezanki i trzeba sobie robic dobrze. Ide na wode imbirowa i sniadanko.

Pulpecja, lys, jesslin87, Weridiana, Amberla, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka, to straszne co piszesz. Takich nauczycieli powinni zwalniać dyscyplinarnie z zakazem pracy z dziećmi. No ale żeby do tego doprowadzić, to niestety rodzice muszą reagować.

Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    No dzień dobry dziewczynki :-) co tu taka cisza?
    No nie powiem, kasza poskutkowała snem przez 5 godzin bez cycka. Oczywiście zbudzila się z uśmiechem, żeby mnie "zawolać" do spania, bo tatuś to za mało, ale potem sen już nieprzerwany. Nie chciałabym jej tuczyć kaszą, ale z drugiej strony karmić półroczne dziecko co dwie godziny w nocy too też przegięcie.
    Hmmm a co godzine?
    Jak kochana zrobilas te kssze?taka blyskawiczna?

tb73i09k881y3sjt.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piers boli, slaba dalej jestem, ale jest z kazda godzina lepiej :-)

Z przypalowych rzeczy to jak zadawalam na prawo jazdy, to egzaminator sprawdzal dowod. Zeby nie grzebać po torebce to polozylam go w przegrudce kolo hamulca recznego. Jak na koniec egzaminu okazalo sie, ze jednak nie zdalam to cos przeklnelam do egzaminatora, trzasnelam drzwiami i sobie poszlam zostawiajac dowod w samochodzie. Po kilku dniach sie zorientowalam, ze nie mam dowodu, a ze bylo mi wstyd to wyslalam ojca do WORDu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:28

lys, 0na88, Zetka, AgaSad, magda sz, Weridiana, Amberla, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Hmmm a co godzine?
    Jak kochana zrobilas te kssze?taka blyskawiczna?
    Ofka, ja kupiłam zwykłą nestle mleczno - ryżową z malinami. Zrobiłam w miarę gęstą, rozcięłam lekko smoczek, bo nie leciało dobrze i nie zastanawiałam się za bardzo.

Weridiana lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja napisze jeszcze jeden przypal. Pracowalam kiedys w firmie, w ktorej mielismy negocjowac umowe. Grubą. Szef w polowie drogi wynajal sale konferencyjna w hotelu, kelnerki szmery bajery. Mieli byc dwaj prezesi tamtej firmy i ich mecenas oraz dwaj moi prezesi no i JA. przejeta, mloda ledwo po studiach. Ubralam garsonkie, szpile wlosy spielam w kok, wkroczylam na sale z profesjonalna mina, wyciagajac po drodze z torebki kalendarz. Po chwili czujr ze prezes mnie klepie w ramie i pokazuje na srodek sali. A tam lezy skarpetka rajstopowa taka stopka, jak kon w galopie wygieta, szyderczo sie usmiechajac tymi wasami bo wywleczona na druga strone byla...dzien wczesniej przymierzalam buty i wsadzilam do torebki odruchowo. Wypadla z kalendarzem. Dealu nie dobilismy, moze przez tego konia stracilismy sile persfazji bo ja kuz ze wsztydu plonelam do konca...

Migotkaa, Zetka, mamasia, AgaSad, jesslin87, magda sz, Weridiana, Amberla, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny serio na styk ta bluza? ja mysle ze na połowe, koniec marca bedzie ok:) jeszcze mamy zpas, narazie za duza topi sie w niej:) body 74 to małe ze smyka:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pospalismy do 8,40, kochany mój syn:) ale krecił sie w nocy coś postękiwał, mam ochotę sie dzis wybrac na spacer:)

Dziewczyny któe kupuja ciuszki z tego lipolu w lidlu, jak rozmiarówka bodów? nie robi się taki dekolt wielki w nich?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takich przypalow to pamietam jak jakoś w wieku 14 lat zima wracałam ze szkoły spotkałam po drodze koleżankę gadałyśmy sobie i tak co chwile kopałam zlodzony śnieg . Po czym zorientowałam się po jakimś czasie ze tym sposobem od tego kopania odpadła mi cała podeszwa. Były to buty wiązane z gumowa podeszwa jednolita z obcasem ok 4 cm wiec było widać mega różnice jak szlam dalej już bez tej podeszwy.
    Poza tym standardowo za dzieciaka zostawiałam wszędzie plecak dosłownie wszędzie i wracałam do domu bez a jak mama pytała gdzie masz plecak to nie wiedziałam i musiałam po kolei wracać wszędzie gdzie danego dnia byłam.
    Notorycznie tez zapominaliśmy o zmianie czasu i albo byłam w szkole godzinę za wcześnie albo godzinę za późno. Z kolei na studiach sama przefarbowałam sobie włosy z jasnego blondu na jasny brąz i były zielone bardzo długo bo żadna farba nie chciała tego pokryć.
    Jak byłam w uk x lat temu na wakacjach dorobić to nie zrozumiałam laski z biura pr. tym. i pojechałam do innego miasta do pracy na taśmie na godz 10 rano zamiast na 22. Tam wzięli mnie za kogoś innego do pracy biurowej oprowadzili pokazali kompa innych młodych praktykantów i po godzinie się zorientowali ze to pomyłka ...
    I mnóstwo takich których polowe już zapomniałam :)

Paula_071, 0na88, apaczka, Zetka, Martucha86, mamasia, jesslin87, AgaSad, magda sz, Weridiana, Amberla, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz nosimy 62/68 i jeszcze trochę posłużą ale my malutkie. W pon chcę kupić większy rozmiar to będzie na wiosnę/lato. Ja jestem zadowolona z jakości zwłaszcza w porównaniu do ceny :-)

Amberla lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    My teraz nosimy 62/68 i jeszcze trochę posłużą ale my malutkie. W pon chcę kupić większy rozmiar to będzie na wiosnę/lato. Ja jestem zadowolona z jakości zwłaszcza w porównaniu do ceny :-)
    Wczorak byla w odwiedzinach kolezanka i przyniosla Iwciowi body z bambusa. Czad. W dotyku zajebisty!!! No ale 62 rozmiar bo sprawdzila na necie ile dzieci maja w tym wieku. No poprosilam zeby wymienila na rozmiar 80 bo i taki juz nam sie zdarza ubierac...

Paula_071, apaczka, magda sz, Weridiana, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    My pospalismy do 8,40, kochany mój syn:) ale krecił sie w nocy coś postękiwał, mam ochotę sie dzis wybrac na spacer:)

Dziewczyny któe kupuja ciuszki z tego lipolu w lidlu, jak rozmiarówka bodów? nie robi się taki dekolt wielki w nich?

Migotka te rozmiary w Lidlu są dużo większe niż np. w Smyku - jak dla mnie taka typowa niemiecka rozmiarówka. W sumie u nas jeszcze 56 z Lidla jest dobre :-D Ale super są te ciuszki, bardzo polecam!

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • aaaaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry nie spimy od 5.45 masakra o 6.30 juz bawilismy sie na macie o 8 pol godziny drzemki i znowu zabawa ciekawe czy bedzie spal na drzemce o 11
    Jak on jeczy przez sen o matulu wasze pociechy tez?

Cos jeszcze mialam napisac ale ulecialo z glowy
    A co do przypalow to kiedys na boisku szkolnym w ferie zrobili lodowisko i ja zeby nie nosic lyzew ze soba to juz w nich wyszlam z domu z bloku przez parking plac zabaw i jeszcze jakies 300 m szlam w tych lyzwach
    Aaa i jak kiedyś kolega starszy chcial mnie natrzeć sniezka zlapal mnie na ziemie tak jakby przycisnąl mnie barkiem do ziemi a ja w smiech i z tego smiechu puscilam baka głośnego i ze smrodkiem myslalam ze zapadne sie pod ziemię mialam z 11 -12 lat

Zetka, Martucha86, jesslin87, AgaSad, magda sz, Weridiana, Amberla, zabka11, 5ylwia, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • 0na88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Jak byłam w uk x lat temu na wakacjach dorobić to nie zrozumiałam laski z biura pr. tym. i pojechałam do innego miasta do pracy na taśmie na godz 10 rano zamiast na 22. Tam wzięli mnie za kogoś innego do pracy biurowej oprowadzili pokazali kompa innych młodych praktykantów i po godzinie się zorientowali ze to pomyłka ...
    I mnóstwo takich których polowe już zapomniałam :)

jak z filmu :) mogliby z tego zrobic niezla komedie ;-)

lys lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam na szczepienie - wreszcie sie dowiem ile Zoska wazy , ostatni pomiar mam z grudnia.

niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    dziewczyny serio na styk ta bluza? ja mysle ze na połowe, koniec marca bedzie ok:) jeszcze mamy zpas, narazie za duza topi sie w niej:) body 74 to małe ze smyka:)

my nie mierzylismy bo młody akurat komara przyciął w smyku :) ale tak na oko stwierdziłam ze na wiosne to już się nie zmieści raczej a na teraz nie potrzebna

a co do lidla to my nosimy 74/80 ale z lidla mamy dresik ten 68 jeszcze na styk wchodzi, body jeszcze nie kupowialismy, ale jokosciowo super rzeczy

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
‹‹ 3160 3161 3162 3163 3164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ