SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Jessslin przystojna jesteś
hehe zapiszę tylko kutwa kiedy
tu zjazd trzeba planować, mgre pisać i jeszcze posty kopiować a trochę tego jest.... no ale kij dziennie będzie po kilka stron kopiować
Dzięki maly lifting zrobilam, fryzjer itp i od razu człowiek się czuje jak nowo narodzonymamasia lubi tę wiadomość
-
Hehe tam było dużo pożarów. Ale cii nic nie mowie bo mogę znowu spojlerowac jak kiedyś z na wspólną
Ja kiedyś natrafiła w TV i gra tam Jared padalecki i go znalam z domu woskowych ciał i był Jensen i sobie myślę jaki niski, przysadzisty facet. Nic ciekawego. Bo Jared to ma chyba z 2 m a Jensen też wysoki no ale przy Jaredzie jak niziołek.
Ohh głupia ją a teraz uwielbiam na niego patrzeć ma w sobie urokno i jest zabawna postacią
Amberla lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, my juz nie spimy
widzę, że awatarki znikają, aż mi dziwnie się patrzy na posty. Ja też jestem bardzo uczulona na umieszczanie zdjęć w sieci, kilka razy się przekonałam, że niestety w sieci nic nie ginie dlatego bardzo niechętnie wklejam jakiekolwiek zdjęcia, a już dziecka to w szczególności. Maruda kwęka od rana, chyba coś brzuszek boli. Odkąd je zupki to z kupą ciężko, raz dziennie i to sie musi nastękać mocno... Miłego dnia!
Ewa123 -
Kurde dziewczyny... trochę masakra, że przez jedną psychiczną wszystkie się teraz boimy.... co będzie ze zjazdem? Usuwacie się? Bo w innych wątkach chyba masowo pouciekały? Ja się tak zastanawiam, czy poucuwać posty, przynajmniej te niektóre w których są jakieś informacje? Ech, ale ja czasu nie mam żeby was nadrobić a co dopiero czytać swoje stare wpisy.... tym bardziej, że jestem tu od czasów starania się na Ovu... eh kurde
-
Dziewczyny, wiem że trochę sie teraz boimy, ale przeciez zadna z nas nie podawała tutaj nazwiska, adresu ani nr telefonu, broń Boże nr konta czy nr dowodu:)
dopiero niedawno poznałyśmy swoje imiona:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:21
Amberla, lys lubią tę wiadomość
-
Wiecie co myślę, że nie ma co panikowac, usuwać kont czy wpisów itp. Laska jest nienormalna to oczywiste. Ale niegroźna. Swoją drogą z tego właśnie powodu wszystkie wcześniejsze wątki po czasie uciekają z belly - bo jest publiczne. Choć jakiś troll może równie dobrze się zalogować czy na zamkniętym forum czy nawet na fb. Pewności w sieci nigdy nie ma.
My dzisiaj mamy rehabilitację, zobaczymy co pani powie na postępy Nataliilys lubi tę wiadomość
-
Cześć
!
Jeśli chcecie zobaczyć i wyedytować swoje wszystkie posty to łatwiej zrobić to wchodząc w ustawienia-społeczność-aktywna w materiałach. Pokaże się okno tylko z waszymi wisami. Ja wczoraj zrobiłam tam porządek. Usunęłam dwa cytowane zdjęcia:)!
Krzysiek ma dziś zabieg czekam na informację kiedy się zacznie. To nic groźnego a i tak się denerwuje:/.
Staś obudził się raz tej nocy. Ostatnie masakryczne nocki byly na bank spowodowane tym ząbkiem:).