Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skasowałam awatarek z Hubertem, bo jakoś nie chcę mieć tutaj jego zdjęcia, po tych krzywych akcjach na innych wątkach.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata o tym samym pomyslalam

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, ale jak ktoś chciał skopowiać to już pokopiował to i to :/ zastanawiam się czy nie usunąć większości postów tylko jak to zrobić żeby konta nie usunąć. Zdjęcia na bieżąco usuwałam.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie bym się przeniosła gdzieś indziej ale tu jest kronika mojej ciąży i macierzyństwa, chyba to kurcze skopiuje i zapisze w razie czego

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisz Magda. Ja ostatnio chciałam skasować ale poczytalam i przypominały mi się szczegóły o których już zdazylam zapomnieć. Takze warto sobie zachować.

74diqps6a69lyc94.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessslin przystojna jesteś :P hehe zapiszę tylko kutwa kiedy :D tu zjazd trzeba planować, mgre pisać i jeszcze posty kopiować a trochę tego jest.... no ale kij dziennie będzie po kilka stron kopiować

jesslin87, 0na88 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to kiedyś zaczełam oglądać Super Natural z Jensenem, ale coś mnie tak wystraszyło że się bałam tego oglądać. Chyba jakoś jak sama w domu w nocy oglądałam, jakiś pożar chyba był w tym odcinku no i o :D

Malagosia lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Jessslin przystojna jesteś :P hehe zapiszę tylko kutwa kiedy :D tu zjazd trzeba planować, mgre pisać i jeszcze posty kopiować a trochę tego jest.... no ale kij dziennie będzie po kilka stron kopiować

Dzięki maly lifting zrobilam, fryzjer itp i od razu człowiek się czuje jak nowo narodzony :D

mamasia lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe tam było dużo pożarów. Ale cii nic nie mowie bo mogę znowu spojlerowac jak kiedyś z na wspólną :D

Ja kiedyś natrafiła w TV i gra tam Jared padalecki i go znalam z domu woskowych ciał i był Jensen i sobie myślę jaki niski, przysadzisty facet. Nic ciekawego. Bo Jared to ma chyba z 2 m a Jensen też wysoki no ale przy Jaredzie jak niziołek.

Ohh głupia ją a teraz uwielbiam na niego patrzeć ma w sobie urok :D no i jest zabawna postacią :)

Amberla lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, my juz nie spimy :( widzę, że awatarki znikają, aż mi dziwnie się patrzy na posty. Ja też jestem bardzo uczulona na umieszczanie zdjęć w sieci, kilka razy się przekonałam, że niestety w sieci nic nie ginie dlatego bardzo niechętnie wklejam jakiekolwiek zdjęcia, a już dziecka to w szczególności. Maruda kwęka od rana, chyba coś brzuszek boli. Odkąd je zupki to z kupą ciężko, raz dziennie i to sie musi nastękać mocno... Miłego dnia!

Ewa123
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:) dziwnie tu jak sie wchodzi, poznawałam po awatarkach.. my juz po jedzonku, mama dopija kawe:) Madzia pisałas pamietnik czy jak to kopiujesz? swoje wpisy?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny... trochę masakra, że przez jedną psychiczną wszystkie się teraz boimy.... co będzie ze zjazdem? Usuwacie się? Bo w innych wątkach chyba masowo pouciekały? Ja się tak zastanawiam, czy poucuwać posty, przynajmniej te niektóre w których są jakieś informacje? Ech, ale ja czasu nie mam żeby was nadrobić a co dopiero czytać swoje stare wpisy.... tym bardziej, że jestem tu od czasów starania się na Ovu... eh kurde :/

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiem że trochę sie teraz boimy, ale przeciez zadna z nas nie podawała tutaj nazwiska, adresu ani nr telefonu, broń Boże nr konta czy nr dowodu:)

dopiero niedawno poznałyśmy swoje imiona:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:21

Amberla, lys lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz około miesiac temu postarałam sie usunąć zdj, nie wiem czy udało sie wszystkie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co myślę, że nie ma co panikowac, usuwać kont czy wpisów itp. Laska jest nienormalna to oczywiste. Ale niegroźna. Swoją drogą z tego właśnie powodu wszystkie wcześniejsze wątki po czasie uciekają z belly - bo jest publiczne. Choć jakiś troll może równie dobrze się zalogować czy na zamkniętym forum czy nawet na fb. Pewności w sieci nigdy nie ma.

My dzisiaj mamy rehabilitację, zobaczymy co pani powie na postępy Natalii :-)

lys lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:)!
    Jeśli chcecie zobaczyć i wyedytować swoje wszystkie posty to łatwiej zrobić to wchodząc w ustawienia-społeczność-aktywna w materiałach. Pokaże się okno tylko z waszymi wisami. Ja wczoraj zrobiłam tam porządek. Usunęłam dwa cytowane zdjęcia:)!

Krzysiek ma dziś zabieg czekam na informację kiedy się zacznie. To nic groźnego a i tak się denerwuje:/.
    Staś obudził się raz tej nocy. Ostatnie masakryczne nocki byly na bank spowodowane tym ząbkiem:).

5fo2vs9.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Martucha dzięki:)

Martucha86 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam oo kurde ale psychol sie trafil dziewczyny nie uciekajcie plisss

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostaje...forum to obowiązkowa codzienna lektura:)! Lekki nałóg nawet;)!

Paula_071 lubi tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

nie moge Was rozpoznac po awatarkach ;-) Jesslin jestes mistrzem avatarku na forum hehehe .

jesslin87 lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 3270 3271 3272 3273 3274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ