X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ale akcja z tymi grudniowkami :/ dobrze ze jest ten fb tajny. Kogo jeszcze nie ma na fb a chcialaby byc ? Przeslijcie maila [email protected]
    Ty Magda lepiej sprawdź czy my wszystkie prawdziwe jesteśmy ;-)

AgaSad, Katarka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ryba nie zeszla z kurtki ... fuck ! wlasnie zamowilam jakas ze smyka z promocji na szybko ;/

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Ty Magda lepiej sprawdź czy my wszystkie prawdziwe jesteśmy ;-)

Lys ma chyba tylko fikcyjne konto na facebooku ;-) :D

Pulpecja, Katarka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetko masz racje, chyba tak zrobie :)

Zetka lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    a Mała Myszka? w ogóle to podejrzane będą wszystkie, które nie stawią się na zlocie ;-)

0na88, witaminkab lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    a Mała Myszka? w ogóle to podejrzane będą wszystkie, które nie stawią się na zlocie ;-)

o to , to - zlot zweryfikuje autentycznosc :

Pulpecja, Zetka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha86 wrote:
    Niby przypadkiem któraś z dziewczyn na instagramie zobaczyła zdjęcia, które ta dziewczyna wklejała u nich w wątku...

A moja pierwsza mysl to jak akurat przypadkiem trafila na te zdjecia

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

no Lys jest u nas najbardziej podejrzana :) musi koniecznie stawić się na zlocie żeby zweryfikować swoją autentyczność :)

a wcześniej był temat wietrzenia mieszkania... to ja robie tak, że jak wychodzimy na spacer to zakręcam kaloryfery i otwieram okna żeby się wietrzyło jak nas nie ma :) jakoś nie mam odwagi otwierać jak mały jest w pokoju

lys lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys - koleżanki z pracy polecają ginekolog Joannę Kulpa-Snopek. Wizyta kosztuje 150zł.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    My jedziemy na krotko, wyjazd we wtorek powrot w czwartek. Maz ma wyklad we wtorek i w srode, zabieram sie z malym by nie siedziec samej w domu, zwlaszcza ze w marcu znika na tydzień do Francji (w koncu leci bez nas bo to jest potwornie daleko i trzeba by sie zatrzymywac ba nocleg po drodze). Wtedy moja mama bedzie tez w sanatorium, wiec chyba sobie strzele w leb jak bedzie akcja ząbki.
    Tylko pogoda się zepsuła, chyba w deszczu bedziemy spacerowac po moscie Karola.

Podasz przepis na ciasto? Brzmi interesująco:)

Paula przepis tutaj:
    http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,143183,19569814,sernik-jaglany-z-polewa-daktylowa-przepis.html

tyle że trzeba robić dzień wcześniej bo bakalie moczy się 8 godz (ja moczyłam niecałe 6) no i na noc do lodówki.. trochę bałam się tych orzechów przy kp ale małemu nic nie jest a ciasto jest smaczne i w smaku naparwdę trochę sernik przypomina:)

Paula_071 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh no zlot potwierdzi autentycznosc. Dla mnie ten Flakonik to jakas gowniara ktorej sie nudzi, zakompleksiona i wyobraza sobie swoja przyszlosc tak jak ta holenderka. Sytuacja masakra dla forum. Wyobrazacie sobie zeby ktos z nas tak oszukiwal? To jak zamach stanu. Slyszy sie o kradziezy tozsamosci, nigdy sie nie spotkalam z takim czyms i mam nadzieje ze nie spotkam choc cyber przestepstwa beda sie zdarzaly czesciej i wiecej... Maz zawsze mnie uczula na platnosci w necie, wyjmowanie kasy z bankomatu, mowil ze ostatnio na szkoleniu mieli jak bardzo to sie rozwinelo w ciagu 3 lat. Ilosc rozbojow sie zmniejsza ale wlasnie tego typu kradzieze sa co chwila.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A moja pierwsza mysl to jak akurat przypadkiem trafila na te zdjecia
    Nie mam pojęcia:) ale tamta do wszystkiego się przyznała.

5fo2vs9.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dramat , tyle psycholi sie mija na ulicy i nawet sie nie wie..... a ta laska chyba zalozyla ten ich watek .

teraz i ja chora - wlasciwie to mozna powiedziec ze prawie cala zime na zmiane z dzieckiem chorujemy . Zoska goraczki nie ma ,sprawdzam co chwile jak poparzona z termometrem - najwyzej zadzwonie po jakiegos pediatre na wizyte domowa. Sama sie czuje jakbym miala zaraz zejsc. Wiosno przybywaj !

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

I jak tu udowodnić że ja to ja :p :D

Pulpecja, AgaSad, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    My starszego odwiezlismy na Mazury do Dziadka, ja dojeżdżam w czwartek bo mąż delegacje ma. A od pn mąż tydzień urlopu :)

U nas ze spaniem masakra ciąg dalszy. Piszecie że dziecko wybudza się na smoka, mój też się wybudza, na pewno nie z głodu. I co mam wtedy robić jak płacze bo chce possać ale tylko cyca? Tak więc noc w noc pobudek kilka i ssanie cyca :/ co robić?

No i suche placki czerwone zlane błyszczące. Tylko na polikach. Kapie Cetaphilem, smarujemy od wczoraj Medidermem. Przemywam woda. Nie wiem co jeszcze.

Co do raczkowania, to mój od mca podnosi pupę w gore ale nie raczkuje. Pełza i zrobi może paręnaście cm na tych czworakach ale to tyle. Za to siada z czworakow,ale jeszcze podpiera się raczkami bo tak to się obala.

Griszczanka, mój też ma ta strune rzekoma w serduszku.

Magda,jak Maja w nocy, dalej cycycycycyc?

Migotka, ja też w koszuli i kardiganie dziś otwierałam kurierowi i tak często mam :)

Paula, zazdroszczę Pragi :)

Pulpecja, wypiła z butli mm? Jak to zrobiłaś? :)

Jakie polecacie spacerówki parasolki takie na wycieczki, niezbyt wielkie do samochodu, ale wygodne dla dziecka?

Mi też podobają się spacerówki z babyjogger, widziałam w realu i są bardzo fajne a to składanie i rozkładanie super, delikatnie,jedną ręką.. tyle że ja muszę mieć coś z odwracanym siedziskiem a taka wersja z tej firmy kosztuje ok 2 tys więc bez przesady..
    Z parasolek podoba mi się Mclaren Techno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:34

Zetka lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    lys - koleżanki z pracy polecają ginekolog Joannę Kulpa-Snopek. Wizyta kosztuje 150zł.

A to tu dzwoniłam i najbliższy termin 28 luty chyba że ktoś odwoła to wtedy do mnie zadzwonia.
    Dzięki :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    dziewczyny a jak robicie z otwieraniem okien przy dzieciach ? macie uchylone , czy jednak zamykacie jak dziecko jest w pomieszczeniu a np wietrzycie pod ich nieobecnosc ?

bo ja zamykam jak mala jest w pokoju , a moze przesadzam i powinnam normalnie funkcjonowac ?

Ona ja też wietrzę pod nieobecność.. trochę boję się przeciągów jednak..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie sytuacje jak na grudniówkach co jakiś czas się pojawiają na belly. Niedawno też była laska, która udawała , że jest w ciąży bliźniaczej a w swoim pamiętniku wstawiła zdjęcie usg innej dziewczyny z forum, która faktycznie była w takiej ciąży :-) Jak widać problemy z płodnością, ciąża itp wywołują różne intensywne emocje.

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka mój też miał taką fazę na cyca, przeszło w sumie samo, jak się budził to najpierw próbowałam podnosić i odkładać ale nie byłam tak nawiedzona żeby robić to 150 razy, po kilku razach zazwyczaj wymiękałam, u nas właśnie smoczek zaczął działać i mój głos, wyciszał się jak do niego gadałam i tak trochę zmniejszyłam częstotliwość nocnych pobudek..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:41

Zetka lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    I jak tu udowodnić że ja to ja :p :D

chyba z kotem musisz przyjechać :P

Zetka, lys, Laura lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
‹‹ 3268 3269 3270 3271 3272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ