SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz rację apaczka. Sama wrzuciłam kilka zdjęć tutaj, bo jednak zawsze jest taka myśl, ze bez przesady, co się może stać. A jednak może. U nas na grupie udostępniam fotki, ale już na swoim ogólnym profilu bardzo rzadko, w ogole zastanawia mnie po co wrzucać całe albumy po kilkadziesiąt zdjęć. CZy naprawdę ktoś myśli, ze inni są tak bardzo zainteresowani fotkami naszych pociech czy naszych wakacji? Chyba tylko tacy, jak ta dziewczyna, która stworzyła sobie wirtualną rzeczywistość.
-
Apaczka, zgadzam się z Tobą. Właściwie to od początku wiedziałam, że nie powinnam wrzucać tutaj fotek, ale jakoś moja czujność się uśpiła chwilowo - dlatego usunęłam awatar, bo uważam, że lepiej późno niż wcale
Inne zdjęcia, które ze 4 razy zdarzyło mi się wrzucić na szczęście na bieżąco wywalałam.
-
A jak ta Holenderka sie dowiedziala, ze zdjecie jej dziecka jest na jakims forum w Polsce? I kogo chce podac do sadu? Bedzie po ip szukac wlasciciela internetu? Nie mam czasu ogarniac innych watkow wiec oswieccie mnie:)
Jestesmy w drodze do Pragi. Spalam 4h, ledwo zipie. Nie wiem jak tam bedzie z netem, wiec jak cos to do czwartku/piatku:)jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Bryy no szaro sie zrobilo po wyrzuceniu awatarkow. Ja tez mysle ze holenderka sama sobie winna, instagram jest dostepny dla wszystkich ale jej fb tez jej dostepny dla wszystkich...kusila los.
Ta zmiana awararkow to troche tako bojkot dla belly i adminow, wiadomo ze ciezko to skontrolowac ale jak ktos zaklada kilka watkow to przeciez oni moga dojsc ze to z jednego ip... Mogliby przynajmniej zrobic forum dla zalogowanych, wiadomo ze freak sobie poradzi ale zawsze nasze posty nie beda o tak widoczne.
Migotka nie pisalam pamietnika ale tu opisywalam poczatki ciazki rzyganie, usg, porod, no i macierzynstwo. O wielu rzeczach juz nie pamietam dlatego skopiuje swoje posty zeby miec tak jakby pamietnik.
Maja dzis znow co rusz sie budzila na cyca po 3 odkladaniach do lozeczka wzielam ja do lozka do rana. Chyba wezme ta trenerke snu dobranocke bo mnie kurwica trafi.
Griszanka to mnie zszokowalas z Cassie. Fakt u nas pisala ze tesciowa ma straszna ale jej rodzina super i dwa razy w roku tu przyjezdza, pamietam to dobrze. Mysle ze ona jako matka jest prawdziwa bo na fb kiedys byla, byly jej zdjecia i miala sporo znajomych wiec podejrzewam ze po prostu miala problemy z psychika ze potrzebowala uwagi i dowartosciowania.
A Miru no na fb aktywnie zyje, ale glownie handluje ubrankami. Choc fakt niektore historie mogly sie wydac podejrzane jak sama sobie super radzi (dom, dziecko, pies i handmade ktory zajmuje kupe czasuu, akcje z tym wywolaniem porodu) sama nie wiem. U nas chyba trolla nie bylo, a jak byl to sie szybko wycofal albo przestal udzielac. Moze tako troll szuka sensacji korzysta jak ktos sie kloci a u nas nie bylo zbytnio avanti.
Na fb moze kilka osob sie nie udziela, przejrze liste dzis -
wpis adminow :
Witajcie,
zazwyczaj staramy się nie ingerować w sprawy forum, aby dać Wam możliwość swobodnej wymiany opinii, doświadczeń i wsparcia. Tym razem postanowiliśmy zareagować, aby zapewnić Was, że sprawy uczestniczek forum są dla nas ważne.
Pomimo, że nie włączamy się do rozmów, codziennie jesteśmy z Wami - w każdej minucie czuwamy zarówno nad bezpieczeństwe, jak i technologiczną stroną serwisów (OvuFriend i BellyBestFriend).
Bardzo nam przykro, że spotkał Was zawód ze strony jednej z uczestniczek forum, która jak odkryłyście podszywała się pod kogoś innego niż twierdziła, że jest. W naszych serwisach stosujemy szereg narzędzi zabezpieczających założenie wielu kont. Osoba, która w OvuFriend lub BellyBestFriend zakłada więcej niż jedno konto narusza nasz regulamin i ZAWSZE, gdy to wykryjemy bez żadnych wyjaśnień usuwamy konta niezgodne z regulaminem. Nie wszystko jesteśmy w stanie zidentyfikować i nie we wszystkich przypadkach jesteśmy w stanie z wyprzedzeniem zablokować możliwość powtórnej rejestracji, ponieważ czasami, gdy tak robimy ogół na tym cierpi. Przykładowo czasem blokując jeden adres IP uniemożliwiamy rejestrację/logowanie kilkudziesięciu osobom.
Chcemy Was zapewnić, że naszym głównym celem jest stworzenie przyjaznej, pełnej wsparcia atmosfery na forum. Pamiętajcie jednak, że forum jest miejscem publicznym - każdy, kto zarejestruje się i zaakceptuje nasz regulamin społeczności, może dołączyć do dyskusji. Ważne, abyśmy na forum przestrzegali tych samych zasad co w życiu - napotkane osoby traktujmy z szacunkiem, życzliwością i otwartością, ale też jednak podobnie jak w życiu pamiętajmy, że zasada ograniczonego zaufania jest właściwa dla miejsc publicznych. Udzielając się, nie tylko w naszej, ale i każdej innej społeczności, strzeżcie również swojej prywatności - nie zamieszczajcie informacji prywatnych ani nie piszcie rzeczy, po których można Was łatwo zidentyfikować.
I na koniec - dziękujemy! Cieszymy się, że tworzycie tę społeczność - forum jest wsparciem nie tylko dla Was, dla aktywnych użytkowniczek serwisu, ale również jest niesamowitą formą pomocy dla wielu osób, które nie udzielają się aktywnie, a tylko czytają - szukają informacji dotyczących ciąży i opisów podobnych doświadczeń / przypadków lub po prostu korzystają z porad opisanych przez Was na forum.
Pozdrawiamy Was
zespół BellyBestFriend
-
Dziewczyny czy to możliwe, że takie małe dziecko nie chce jeść juz z butli? Z cyca juz dawno nie chce, jadła z butelki. Teraz znowu zaczęła mi brzydko jeść, po 60 80 ml
Zauważyłam że zupkę czy kaszkę lyzeczka zje więcej, przed chwilą znowu zjadła 60 ml wiec resztę (drugie tyle) dałam łyżką o zjadła z apetytem.
-
Po wpisie Admina musze chyba przychylic sie do opinii Griszanki. Cassie zmienila login/konto bo niby skonczyl sie jej abonament (?). Pewnie ja zbanowali.
Po przewertowaniu fb dalej nie wiem jak ta Holenderka znalazla forum, chyba ze jakis post mi uciekl.
Ale jest bialo w Szklarskiej! Zima:)
Agata, zatrzymamy sie w "happyapartment". Wpisz w googlu, bo z telefonu nie mam jak zalinkowac.
Tomek spi. Ciekawe co bedzie robil w nocy;)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula dziewczyna z grudniowe napisała do niej i powysylala jej screeny z zdjęciami jej dzieci. I jak ta holenderka zobaczyła nick flakonik to powiedziała że kiedyś dziewczyna o takim nicku na insta do niej pisala i wypytywala się o dzieci. Jedno miało problem z sercem chyba i dokładnie się pytala co mu było, jak lekarze działali by normalnie żyła. Pewnie potrzebowała info na rzecz forum.
Potem na insta ta dziewczyna zmieniła nazwę z flakonik na pierwsze sylaby imienia i nazwiska. A jak dziewczyny z forum dzwoniła do niej z telefonu usłyszał imię i nazwisko. Posprawdzaly na fejsie i profil się zgadzał z tym na insta. -
Hm no to ja powiem tak, jedyne czego załuje to to że nie usuwałam zdj na bieżaco i pewnie jakieś tu jeszcze się wałęsa, jak by któars zobaczyła to prosze o nr strony:)
a tak to to forum uważam naprawdę za nałóg, ale nie dziwmy się, większość z nas siedzi z dzieciakami całe dnie, to jest miła odskocznia, noi każda w tym samym temacie -
Migotkaa mozesz wejsc sobie w ustawienia ===> zakladka "spolecznosc" ===> aktywna w tematach , tu zaznaczasz sierpnioweczki i wyskocza Ci wszystkie Twoje postu w danej grupie , tylko przemieniaj strony u gory - ja tak wczoraj pokasowalam zdjecia Zoski i swoje.
-
0na88 wrote:Migotkaa mozesz wejsc sobie w ustawienia ===> zakladka "spolecznosc" ===> aktywna w tematach , tu zaznaczasz sierpnioweczki i wyskocza Ci wszystkie Twoje postu w danej grupie , tylko przemieniaj strony u gory - ja tak wczoraj pokasowalam zdjecia Zoski i swoje.
Kurde tylko coś nie chce strron przewijać tylko cos wyskakuje -
jesslin87 wrote:Paula dziewczyna z grudniowe napisała do niej i powysylala jej screeny z zdjęciami jej dzieci. I jak ta holenderka zobaczyła nick flakonik to powiedziała że kiedyś dziewczyna o takim nicku na insta do niej pisala i wypytywala się o dzieci. Jedno miało problem z sercem chyba i dokładnie się pytala co mu było, jak lekarze działali by normalnie żyła. Pewnie potrzebowała info na rzecz forum.
Potem na insta ta dziewczyna zmieniła nazwę z flakonik na pierwsze sylaby imienia i nazwiska. A jak dziewczyny z forum dzwoniła do niej z telefonu usłyszał imię i nazwisko. Posprawdzaly na fejsie i profil się zgadzał z tym na insta.
Ok, dzieki:)13.08.2015 r.
11.05.2019 r.