SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko! Dwa dni mnie nie było zaglądam i oczom nie wierzę
Jakieś dziwne avatarki.. Myślę sobie, że może na inny wątek wlazłam ale przecież nigdy tego nie robię.. Zaczęłam czytać, a tu takie akcje!
Tyle dziwnych osób jest w sieci, że w sumie mnie to nie dziwi.. To tak jak gra w simsy.. Laska stworzyła sobie drugie życie! Dom, rodzina! Może w normalnym życiu miała problemy, brak akceptacji więc na forum znalazła koleżanki i wsparcie.Jako mama bliźniaków była bardzo charakterystyczna i lubiana, jeszcze ta historia ze stratą rodziców! Widać, że bardzo chciała zwrócić na siebie uwagę.. Stworzyła sobie wyobrażenia idealnego życia i tak sobie funkcjonowała
A u nas w walentynki Oli skończył 6 miesięcy!Urodziny męża bardzo się udały! Bałam się, że nie ogarne tylu osób na 63 metrach ale wyszło super!
Ona, niestety u nas też ciągle dyskusja na temat dawania słodyczy.. Oli dostał lizaka w kształcie serca od teścia i jakie było oburzenie, że nie dałam mu polizac..
AgaSad, jesslin87, Paula_071, lys, Amberla lubią tę wiadomość
-
Laura znikaja nie wiem po ilu ale chyba miesiac. Ja zwykle kasowalam po tygodniu to jeszcze byly.
Migotka error Ci sie wlacza, nie lec po stronach nastepna nastepna itp tylko jak masz w pasku adres strony to tam sa nr strony ja recznie zmienialam i tak usuwalamLaura lubi tę wiadomość
-
Faktycznie szaro buro się robi.. też muszę w wolnej chwili pokasować trochę fotek.. wiecie pewnie ta laska to niestety niejedyna, belly i ovu to jednak duża społeczność, tematy na topie, bezpłodność, ciąże, dzieci.. prawie 3500 stron zapisałyśmy a teraz tak jakoś dziwnie..
-
Ja nie zmieniam awatarka z przekory
proszę bardzo, niech sobie kradnie to moje życie tylko niech nie zapomni zabrać też kredytu
ekropka, niecierpliwa, Amberla, jesslin87, Pulpecja, magda sz, witaminkab, mamasia, lys, Maniuś, Aska87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś karmi pół na pół kp i mm? Mogę prosić o rozkład posiłków? Z obiadkami?
Ja żeby przekonać małą do jedzenia łyżeczką daam jej ostatni raz pierś w okoicach 9 rano. Potem około 11 zrobiłam kaszkę - zjadła jakies cztery łyżeczki wykręcając się. Pobawiła się, poszła spać, teraz "zjadła" zupkę - jakieś 4-5 łyżeczek może i to z zabawianiem jakąś zabawką, że nie patrzyła, ze jej w paszczę łyżeczkę wciskam. Piersi na razie nie dawałam. No wydaje mi się, ze jak na tyle godzin to trochę mało, co? Wczoraj wieczorem mleka z butelki wypila jakies 40 ml też z kombinacjami. Nie wiem, płakać mi się chce na to jej jedzenie. Michalina, 30lat, nadal na piersi. Trudne sprawy 2045r.Katarka, mamasia, AgaSad, jesslin87, lys, Zetka, Migotkaa, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Dziewczyny, czy któraś karmi pół na pół kp i mm? Mogę prosić o rozkład posiłków? Z obiadkami?
Ja żeby przekonać małą do jedzenia łyżeczką daam jej ostatni raz pierś w okoicach 9 rano. Potem około 11 zrobiłam kaszkę - zjadła jakies cztery łyżeczki wykręcając się. Pobawiła się, poszła spać, teraz "zjadła" zupkę - jakieś 4-5 łyżeczek może i to z zabawianiem jakąś zabawką, że nie patrzyła, ze jej w paszczę łyżeczkę wciskam. Piersi na razie nie dawałam. No wydaje mi się, ze jak na tyle godzin to trochę mało, co? Wczoraj wieczorem mleka z butelki wypila jakies 40 ml też z kombinacjami. Nie wiem, płakać mi się chce na to jej jedzenie. Michalina, 30lat, nadal na piersi. Trudne sprawy 2045r.
Polubilam za ostatnie zdaniePulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Dziewczyny, czy któraś karmi pół na pół kp i mm? Mogę prosić o rozkład posiłków? Z obiadkami?
Ja żeby przekonać małą do jedzenia łyżeczką daam jej ostatni raz pierś w okoicach 9 rano. Potem około 11 zrobiłam kaszkę - zjadła jakies cztery łyżeczki wykręcając się. Pobawiła się, poszła spać, teraz "zjadła" zupkę - jakieś 4-5 łyżeczek może i to z zabawianiem jakąś zabawką, że nie patrzyła, ze jej w paszczę łyżeczkę wciskam. Piersi na razie nie dawałam. No wydaje mi się, ze jak na tyle godzin to trochę mało, co? Wczoraj wieczorem mleka z butelki wypila jakies 40 ml też z kombinacjami. Nie wiem, płakać mi się chce na to jej jedzenie. Michalina, 30lat, nadal na piersi. Trudne sprawy 2045r.niecierpliwa, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Ja nie zmieniam awatarka z przekory
proszę bardzo, niech sobie kradnie to moje życie tylko niech nie zapomni zabrać też kredytu
I z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że od wczoraj Klusik je swoją stopęKatarka, mamasia, jesslin87, lys, Amberla lubią tę wiadomość