X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Dwa dni mnie nie było zaglądam i oczom nie wierzę :) Jakieś dziwne avatarki.. Myślę sobie, że może na inny wątek wlazłam ale przecież nigdy tego nie robię.. Zaczęłam czytać, a tu takie akcje!
    Tyle dziwnych osób jest w sieci, że w sumie mnie to nie dziwi.. To tak jak gra w simsy.. Laska stworzyła sobie drugie życie! Dom, rodzina! Może w normalnym życiu miała problemy, brak akceptacji więc na forum znalazła koleżanki i wsparcie.Jako mama bliźniaków była bardzo charakterystyczna i lubiana, jeszcze ta historia ze stratą rodziców! Widać, że bardzo chciała zwrócić na siebie uwagę.. Stworzyła sobie wyobrażenia idealnego życia i tak sobie funkcjonowała :)
    A u nas w walentynki Oli skończył 6 miesięcy! :) Urodziny męża bardzo się udały! Bałam się, że nie ogarne tylu osób na 63 metrach ale wyszło super!

Ona, niestety u nas też ciągle dyskusja na temat dawania słodyczy.. Oli dostał lizaka w kształcie serca od teścia i jakie było oburzenie, że nie dałam mu polizac..

AgaSad, jesslin87, Paula_071, lys, Amberla lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam pokasować zdjęcia ale w zapodaj one same się kasują po jakims czasie?? ktos cos wie na ten temat??

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działa, Bozeeee jak to miło poczytać jak byłysmy w ciązy, magiczny czas to byl:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura znikaja nie wiem po ilu ale chyba miesiac. Ja zwykle kasowalam po tygodniu to jeszcze byly.

Migotka error Ci sie wlacza, nie lec po stronach nastepna nastepna itp tylko jak masz w pasku adres strony to tam sa nr strony ja recznie zmienialam i tak usuwalam

Laura lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy Ambrela skasowala konto? Dostalam dzis paczke od niej i chcialam za nia podziekowac, szukam, szukam i nie ma...

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt u nas nie skasował konta :)

Usunęłam z fb niejaką Nysę89, reszta mi się zgadza choć brakuje na fb kilku mamuś z belly

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, juz widze, nie poznalam po nowym avatarku :) pozdrawiam :)

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie szaro buro się robi.. też muszę w wolnej chwili pokasować trochę fotek.. wiecie pewnie ta laska to niestety niejedyna, belly i ovu to jednak duża społeczność, tematy na topie, bezpłodność, ciąże, dzieci.. prawie 3500 stron zapisałyśmy a teraz tak jakoś dziwnie..:(

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zmieniam awatarka z przekory ;-) proszę bardzo, niech sobie kradnie to moje życie tylko niech nie zapomni zabrać też kredytu :-D

ekropka, niecierpliwa, Amberla, jesslin87, Pulpecja, magda sz, witaminkab, mamasia, lys, Maniuś, Aska87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Apaczka i mój kredyt tez oddam :)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oddam meza :D Pozdrawiam Kochanie :D

jesslin87, apaczka, Pulpecja, Paula_071, magda sz, witaminkab, Amberla, mamasia, Agaata, aaaaga, lys, 5ylwia, Zetka, Maniuś, Aska87 lubią tę wiadomość

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ja oddam meza :D Pozdrawiam Kochanie :D

Haha dobre!!!

74diqps6a69lyc94.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczęłam czytać swoje stare wiadomości... ale jazda... sama bym to gdzieś pokopiowała, super wspomnienie ciąży ;)

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się to czyta to aż łęzka w oku sie kreci, ile tu raze przezyłyśmy:)

Amberla, 0na88 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam na spacer, miał byc serwisant od piecyka pomiedzy 12-13 to nie przyjechał, ciupas jeden, nawet nie raczył zadzwonić

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś karmi pół na pół kp i mm? Mogę prosić o rozkład posiłków? Z obiadkami?
    Ja żeby przekonać małą do jedzenia łyżeczką daam jej ostatni raz pierś w okoicach 9 rano. Potem około 11 zrobiłam kaszkę - zjadła jakies cztery łyżeczki wykręcając się. Pobawiła się, poszła spać, teraz "zjadła" zupkę - jakieś 4-5 łyżeczek może i to z zabawianiem jakąś zabawką, że nie patrzyła, ze jej w paszczę łyżeczkę wciskam. Piersi na razie nie dawałam. No wydaje mi się, ze jak na tyle godzin to trochę mało, co? Wczoraj wieczorem mleka z butelki wypila jakies 40 ml też z kombinacjami. Nie wiem, płakać mi się chce na to jej jedzenie. Michalina, 30lat, nadal na piersi. Trudne sprawy 2045r.

Katarka, mamasia, AgaSad, jesslin87, lys, Zetka, Migotkaa, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ziiiimnoooo :/ Juz sie przyzwyczailam do cieplejszych dni, a tu taka pizgawica :P

Gdzie jest Myszka? Myszka helllooollll!

lb17w98.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Dziewczyny, czy któraś karmi pół na pół kp i mm? Mogę prosić o rozkład posiłków? Z obiadkami?
    Ja żeby przekonać małą do jedzenia łyżeczką daam jej ostatni raz pierś w okoicach 9 rano. Potem około 11 zrobiłam kaszkę - zjadła jakies cztery łyżeczki wykręcając się. Pobawiła się, poszła spać, teraz "zjadła" zupkę - jakieś 4-5 łyżeczek może i to z zabawianiem jakąś zabawką, że nie patrzyła, ze jej w paszczę łyżeczkę wciskam. Piersi na razie nie dawałam. No wydaje mi się, ze jak na tyle godzin to trochę mało, co? Wczoraj wieczorem mleka z butelki wypila jakies 40 ml też z kombinacjami. Nie wiem, płakać mi się chce na to jej jedzenie. Michalina, 30lat, nadal na piersi. Trudne sprawy 2045r.

Polubilam za ostatnie zdanie :D

Pulpecja lubi tę wiadomość

lb17w98.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Widać dobrze jej na mleczku. Może cierpliwie podawaj jej różne rzeczy, kiedyś załapie (oby prędko). Moja ma na odwrót - mleko i cycek to zło konieczne. Warzywka, owoce, kaszkę lubi. Zapoznajmy nasze dziewczyny, niech się wymienią uwagami może wyciagną jakieś wnioski ;)

niecierpliwa, Pulpecja lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Ja nie zmieniam awatarka z przekory ;-) proszę bardzo, niech sobie kradnie to moje życie tylko niech nie zapomni zabrać też kredytu :-D
    Tez nie zmieniam. Pozatym w internecie nic nie ginie. To,że usunę wiem ze nic nie da,bo to co raz wrzucone w internet zostaje w nim na zawsze.
    I z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że od wczoraj Klusik je swoją stopę :)

Katarka, mamasia, jesslin87, lys, Amberla lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
‹‹ 3273 3274 3275 3276 3277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ