SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas cos dziwnego sie dzieje. Dziecko spiace, zmeczone, a za chiny w dzien nie chce spac. Pospal troche na spacerze, a tak to drzemki 3-5 minutowe, budzi sie i dalej marudny. Wykapalam go dzisiaj przed osma, nakarmilam, przy inhalacjach odkecial. Odlozylam do lozeczka, obudzil sie i stekanie. Pozniej byly jeszcze dwie proby usypiania z podobnym skutkiem. W koncu przytulony do mnie zasnal mocniej, po ok. 20 minutach pisk i taki histeryczny placz przez sen. Masakra jakas, pierwszy raz cos takiego z siebie wydawal. Nie moglam go uspokoic, trwalo to dobrych kilkanascie minut, przy czym wciaz spal, malo tego nie moglam wybudzic go. Nawet cyca nie chcial, w desperacji podalam dentinox, zalapal inny smak, to pociamkal troche buzia i dopiero zlapal cyca i w koncu sie wyciszyl. Teraz spi normalnie. Jak myslicie, co jest grane?
-
Poza tym od tygodnia zbieram sie do pomalowania wlosow, ale jak moje dziecko zasypia na dobre ok 22, to juz nie mam sil i po prostu mi sie nie chce. No i chodze w takich nieciekawych wlosach buuu. Moze rano sie za to zabiore w koncu, maz przejmie malego, a ja sie w koncu zrobie. Moze pierdykne sobie jeszcze peeling kawitacyjny i jakas maseczke. Hehe chyba mnie ponioslo
Ciekawe na ile moja przyklejka mi pozwoli
-
Griszanka moze lęk ma ? Ja pierdu jak mi sie marzy takie wyjscie na zakupy tylko nie na wyscigi a w spokoju.. buu wogole mam dzis zly dzien, maz mnie wkurza, smiem twierdzic ze. Cierpi na "chroniczne zmeczenie " za to moj syn mi wszystko wynagradza, kocham go nad zycie !
Aa pobuczalam sie, moze jutro bedzie lepszy dzien..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 23:37
-
AgaSad wrote:Zabka kochana kiedy Ty ćwiczysz? dajesz małą do bujaka czy matę i przy niej czy jak śpi?
Migotka-glowa do góry!!! Ja tez dzis mimo nieprzespanejnocy zapieprzalam jak motorek, a moj maz sie wylegiwal po imprezie... Ale jutro dostaje mala a ja sie bycze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 01:12
Migotkaa lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko spało do 8! Co prawda budziła się z 7 razy w nocy przez te zęby, ale za to jak długo spala.
Jak ćwiczę to mała wysiedzi w bujaku, ale muszę do nie gadać czasem to się śmieje, ale zazwyczaj zajmuje się nią mąż.
Miłej niedzieli sierpnioweczki!Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Ja prawie nie spałam. Mała budziła się jakiś bilion razy, o 3 rano wstała i buczała co chwilę, mąż jak zobaczył moją minę to ją wziął do salonu, ale i tak nie mogłam zasnąć bo się darła co chwilę. O 4.30 ją ululał, o 5 już chciała cyca i tak do 8, gdzie w końcu zrobiła jedną kupę, ledwo przebrałam pampersa to stękała i zrobiła drugą. Teraz leży w kojcu, ale coś nadal jęczy.
Kiedy to się skończy? -
Czesc dziewczyny
Ta pogoda juz mnie meczy, deszcz, deszcz, deszcz. Ani na spacer wyjsc
Laurcia zaliczyla wczoraj pierwsze picie z doidy cupRzucala sie na niego
I dosyc duzo wody z niego wypila
Z butelki wode nie bardzo chce pic, zanim przyszedl doidy to dawalam Jej lyzeczka, a teraz fajnie pije z tego krzywego plastiku za 28 zeta
Jak to bodajze Pulpecja okreslila
niecierpliwa, lys, AgaSad, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Paula my mamy do 18kg, baby mix 3w1.
Cos ok 150zl chyba kosztuje
Mamy 6 miesiecy:)))
Pola miala juz 2godziny s ja zsczynalam czuc nogi:DKatarka, Paula_071, mamasia, lys, Maniuś, magda sz, niecierpliwa, AgaSad, Migotkaa, Martucha86, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Griszanka moja ma takie histerie przez sen i nie da sie jej uspokoic. Albo to jakisz koszmar sie sni albo lek separacyjny no bo co innego
Polaczku duzo zdrowka, mleczka i szalenstwa z rodzicami :***
Pogoda zalanuje, nie wiem juz jak wyglada sloncemarzylam o tym ze jak przyjade do rodzicow to bede codziennie chodzic na spacery, ze sloneczko bedzie i bede musiala kupic sunglassy bo na ostatnie siadlam wielka dupa z brzuchem i w miazge pekly
.. a tu szalikiem sie opatulam.
Bylismy wczoraj na kreglach, wyszlam z wprawy i polamalam paznokcie haha, rzucalam kula 10kg do gory jak do kosza haha. Kilka razy udalo sie wszystkie kregle zbic, bylam ostatnia ale to nic, ostatni beda pierwszymi haha. Musimy czesciej na kregle chodzic super byloWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:05
Migotkaa, zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość