SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, bo potem jeszcze by wyszlo ze bebiko jej nie pasuje i znowu na nan..a jak wiem ze jest ok, nie jest uczulona,smakuje jej,brzuszek nie boli to nie ma co kombinowac. Tylko wlasnie, jak ona dostaje to mleczko raz na jakis czas, nie codziennie to z biegu kupić jej nestle nan 2 i podać ? czy mieszać ?
-
Kkarolinaaaa wrote:No właśnie, bo potem jeszcze by wyszlo ze bebiko jej nie pasuje i znowu na nan..a jak wiem ze jest ok, nie jest uczulona,smakuje jej,brzuszek nie boli to nie ma co kombinowac. Tylko wlasnie, jak ona dostaje to mleczko raz na jakis czas, nie codziennie to z biegu kupić jej nestle nan 2 i podać ? czy mieszać ?
Karola, skoro Pola dostaje raz na jakiś czas to może nie zmieniaj wcale na 2, tylko dawaj 1. W ogóle to czytałam, że zmienianie mleka z 1 na 2 wcale nie jest już konieczne. Moja koleżanka zaczęła zmieniać na 2, dziecko niezbyt dobrze zareagowało, więc lekarka powiedziała, żeby wcale nie zmieniać, dziewczynka ma 8 miesięcy i nadal jest na 1.
Ja bym sobie wcale nie zawracała głowy i w ogóle tego mleka nie zmieniała. -
Agata ostatnio się nad tym zastanawiałam, bo kiedyś też czytałam że wcale nie trzeba zmieniać mm1 na mm2, a potem wyczytałam też że mm2 różni się od mm1 ilością białka, żelaza i poszczególnych witamin, bo zmienia się też zapotrzebowanie dziecka. Ciekawa jestem jak to w końcu jest.
-
Ja ekspertem nie jestem, ale sklad 2 rozni sie od 1, wlasnie dlatego ze tak jak Lys powiedziala zmienia sie zapotrzebowanie dziecka.
Karolina ja bym skonczyla spokojnie jedynke, a nastepne juz kupila nan2 i nie mieszala, tylko podala cala butelke dwojki skoro Pola dostaje raz na jakis czas. -
Hej dziewczyny.
Ja od 2 dni u rodziców i znowu mam armagedon w nocy, dziś budził się co godzinę albo nawet co 40 minut..no normalnie szlag mnie już za przeproszeniem trafia, ogólnie mam ostatnio jakiś kryzys a jak jeszcze dochodzą takie nocki to już wogóle świetnie,, wychodzi na to że najlepiej siedzieć na d i nigdzie się nie ruszać bo każdy wyjazd i powrót to kilka nocy mam z głowy..
Mąż bawi się na kawalerskim a że pan młody z Irlandii to będą imprezować cały weekend i tak wczoraj szłam w deszczu i śniegu na spacerze i płakać mi się chciało że dla mnie to każdy dzień taki sam.. ja nie wiem jakaś deprecha z okazji końca "zimy" mnie dopadła..
Jeśli chodzi o dietę to mój to chyba też wyjątek bo póki co wszystkie warzywa wcina ze smakiem, dziś będę próbowała z owocami to zobaczymy.. za to w dzień cycek mógłby nie istnieć, oczywiście w nocy jest zupełnie na odwrót..chyba nie pisany mi sen przez kolejne pół roku:(
Jedyne co mnie cieszy na tą chwilę to plany na wyjazd na weekend majowy, chcemy wyskoczyć niedaleko - do Polanicy Zdr żeby nie tracić czasu na dojazd a strasznie lubię to miasteczko, jakiś hotelik z basenem żeby wymoczyć siebie i młodego.. na odpoczynek nie liczę ale zmiana otoczenia też ważna:) -
czesc kochane
moj maz zwłoki po wczorajszej imprezie, jeszcze spi.
myslalam ze go udusze w nocy, bo ciagle stękał, gadał cos przez sen i budził mi mała grrr!!! wstawałam do niej 8 razy!!!
zaraz sie zbieram na zakupy spozywcze, pranie sie robi, po obiedzie moze zabiore dziewczynki moje i pojedziemy na kawkę do psiapsiólki mojej.ale to pod warunkiem ze pocwiczę wczesniej
milej soboty!!! -
No wlasnie dostaje od święta,ale cos czuje ze niedlugo bedzie dostawala częsciej. Mam wrazenie ze mam coraz mniej mleka, ostatnio niekarmiłam Poli jakies 8 godzin i cyca miekka, od paru dni tak mi sie dzieje, jeszcze tydzień temu jak nie karmiłam jej od ok 14 do 19 to twarda cycka i jak wróciłam to szybko ją przystawilam bo myslalam ze wybuchne.
-
Migotka, super spodnie, też się skuszę
Byłam dzisiaj w H&M - wkurza mnie to, że w sklepie mają dużo mniej rzeczy niż w necie. Kupiłam śpiworek do spania, 2 czapki i dwa szaliczki - takie te trójkąty pod szyję. Dzisiaj były promocje powyżej 200 zł - 25% rabatu.