SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas posadzony siedzi ale sam nie siada, ząbek chyba wyszedł wczoraj ale pewna nie jestem, raczej nie gaworzy za bardzo tylko coś tam szepta sobie pod nosem ostatnio
, nie raczkuje, pełza tylko do tyłu lub na plecach, za to turla się już profesjonalnie
lys, magda sz lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ja tez myje codziennie bo inaczej są nieswieze i wyglądam okropnie. W ciąży były super mogłam myć raz na 2-3 dni i nie były tłuste a teraz jakaś masakra pół dnia i juz są nieswieze.
Amberla lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tomek obudził się w nocy, znowu w dobrym humorze nie chciał spać. Słuchając Was nie dałam mu żadnych zabawek. To co zrobił? Wyjął sobie szczebelek i go gryzł...
Paula_071, magda sz lubią tę wiadomość
-
to chyba zalezy od wlosow , ja mam naturalnie cienkie i na drugi dzien juz widac ze sa nieswieze . Dodatkowo mam prosta grzywke ktora codziennie lakieruje bo nie lubie jak mi sie rusza... takie zboczenie
wiec sila rzeczy musze myc codziennie bo po takiej dawce lakieru jaka rzucam na grzywe to wygladalabym jak wylizana.
Moja kolezanka z kolei ma piekne grube wlosy i tez myje raz na tydzien i u niej tej nieswiezosci nie widac.Migotkaa lubi tę wiadomość
-
ja musze myc co drugi dzien bo jest tragedia...w ciazy włosy mi sie wogóle nie przetłuszczały, myłam co 4 dni, teraz niestety wszytko wróciło do normy.
Klarze myję co drugi dzień.
mala śpi juz 2 godziny, zrobiłam sobie maskę na twarz, ide zmyc i cos zjeść. -
A ja mam bardzo grube i bardzo gęste włosy i codziennie myję - to chyba kwestia skóry głowy i przyzwyczajeń. Moim zdaniem częstotliwość mycia głowy nie ma wpływu na szybkość jej brudzenia się.
Lecimy na spacer, a później na basen.
Miłej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:48
Migotkaa lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Kto oprócz Lily jeszcze nie raczkuje nie pelza nie siada ani nie umie siedzieć? ?? Jest ktoś czy tylko Lilusia?
Tomek nie siada. Tzn udało mu się 2-3 razy i tyle. Przestał pełzać na rzecz raczkowania. Przerwca się, leży na boku, podnosi też baaardzo wysoko pupę na prostych nogach będąc na czworaka - wyżej niż głowę. Gaworzy bardzo dużo. Zębów ma ciągle 7.
Agata, dopiero teraz nadrabiam posty. Współczuję. Ja już miałam nie jedną taką noc. Dzisiaj też...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 12:05
lys, Agaata, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój też nie raczkuje nie siada ale na brzuszku próbuje pelzac ale zrobi dwa pełzania i już jest wściekły a ostatnio leżąc się chwycił mojej nogi i prawie usiadł jednak plecy słabe więc opadł z powrotem. W sumie wolalabym by usiadł z czworakow
lys lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Kto oprócz Lily jeszcze nie raczkuje nie pelza nie siada ani nie umie siedzieć? ?? Jest ktoś czy tylko Lilusia?
lys lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ona ponawiam pytanie
Przez jaki samolot macie miec rehabilitacje? Co Zoska robi?
Katarka - umknelo mi pytanie . Tak , przez ten samolot - trzymana w pionie czy w lezeniu na brzuchu non stop ma rece rozlozone do tylu w powietrzu- jak Malysz przy telemarku czy jakby chciala wystartowac. Przez te rece ma tez problem z obrotem bo reka jej nie puszcza- mam wrazenie ze wylamie jej sie ze stawow. Pediatra stwierdzila podejrzenie wzmozonego napiecia miesniowego.
-
Wiecie co, dzis zrobilam probe dostala na obiad zmiksowana marchewke, seler, pietruszke, troche gotowanego udka (tak, wiem miesa z koscia sie nie powinno dawac) makaron i zalalam troche rosolem malo doprawionym, w zyciu nic tak Julce nie smakowalo mlaskala na cala chalupe
apaczka, lys, Pulpecja, Katarka, aaaaga, Maniuś, Zetka, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość
-
Apaczka, powiem Ci szczerze ze jestem troche zalamana tym co wczoraj napisalas mi o tych plynach. Dzis to Julka praktycznie wcale nie chce pic, wciskam jej po pare lykow z niekamka, doidy, lyzeczka. Mam wrazenie, ze od paru dni nic innego nie robie jak tylko wciskam w nia wode czy herbate