X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale nie pozabijacie się na zlocie co?? dobrze że mężowie będą z Wami to zawsze mogą wkroczyć do akcji:)

aaaaga, Migotkaa, Aska87, mamasia lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    tak? a dzisiaj pisała, że zazdrościmy, ze chodzić zaczyna, a nasze niestymulowane tylko leżą.
    Oplulam komórkę
    My sie stymulujemy rehabilitacja to się liczy?
    Ps a i tak dalej leży i sufituje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:12

Pulpecja, Paula_071, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Usuwanie postów i protekcjonalna postawa typu "nie życzę sobie więcej takich dyskusji" to Twoj udział w wydarzeniu. Dzięki temu dyskusja nie zdechła tylko przeniosła się na belly.

Niestety, ale nie dali się ludziom wygadać to temat się odnawia, a skasowanie postu było dolaniem oliwy do ognia. Tak, to właśnie działa.

Paula_071 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Oplulam komórkę
    My sie stymulujemy rehabilitacja to się liczy?
    Ps a i tak dalej leży i sufituje
    Nie, nie liczy się. w ogóle nie sprawdzasz się jako Matka.

aaaaga, Agaata, Paula_071, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Nie, nie liczy się. w ogóle nie sprawdzasz się jako Matka.
    Tak właśnie myślałam
    No coz...

Pulpecja, Agaata, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle miałam pytać, czy to nie jest czasem tak, że 99% dzieci w tym wieku jak się złapie pod pachy i będzie narzucać chód, to będą przebierać nogami??

9f7jtv73juycdhvl.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem was ja też chcę wyrazić moja opinie. Dla mnie te posty były przepraszam za określenie ale gimbaza to za wysoki poziom dla nicb. Można wyrazić swoje zdanie kulturalnie a nie wszystkie takie były.

A wykręcać się że się ma taki humor i lubi pozartowac no to przykro mi ale z żartów chyba powinni śmiać się wszyscy a nie że wszyscy się śmieją a jedna osoba ma chęć płakać.

74diqps6a69lyc94.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Laski ale nie pozabijacie się na zlocie co?? dobrze że mężowie będą z Wami to zawsze mogą wkroczyć do akcji:)

Kurna gorzej jak chłopy poznają sytuacje i będa sie bili w imieniu dzieci haha::P

aaaaga, AgaSad, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kiedyś dostałam opier... do "J" za skoczka i pouczenie, że ona jest Matką i wie co dobre. I pamiętam, że wtedy poczułam się niefajnie, ale nikt mnie nie bronił :-P Wg mnie to trochę jednak agresywna ona jest jak coś nie jest po jej myśli i się lajka nie da :-D

Co do tego czy jej zazdroszczę bezproblemowego dziecka, o którym dzisiaj napisała, że ładnie śpi zarówno w nocy jak i w dzień - nie zazdroszczę - moje dziecko czasem nie śpi i mogę spędzać fajnie z nim czas :-D

lys, Aga89, niecierpliwa, Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    A w ogóle miałam pytać, czy to nie jest czasem tak, że 99% dzieci w tym wieku jak się złapie pod pachy i będzie narzucać chód, to będą przebierać nogami??

Będa, spróbuj Lily podniesc pod pachy nawet na wysokość Twojej głowy jej głowa a zobaczysz co będzie robić z nogami:) ja to zauważyłam jak wyciągam Szymona z łóżeczka, mało nie pofrunie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka gorzej jak się będą nabijać że baby jak zwykle się kłócą ;)

74diqps6a69lyc94.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Rozumiem was ja też chcę wyrazić moja opinie. Dla mnie te posty były przepraszam za określenie ale gimbaza to za wysoki poziom dla nicb. Można wyrazić swoje zdanie kulturalnie a nie wszystkie takie były.

A wykręcać się że się ma taki humor i lubi pozartowac no to przykro mi ale z żartów chyba powinni śmiać się wszyscy a nie że wszyscy się śmieją a jedna osoba ma chęć płakać.
    a które konkretnie były poniżej poziomu gimbazy, tak bardziej konkretnie? Nie przypominam sobie żadnych wyzwisk czy obraźliwości.

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:

Chyba PRZERABIAĆ a nie przebierać :-D :-P
    Jak mnie podniosą pod pachy to też PRZERABIAM :-)

lys, Zetka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj też przebiera :) w powietrzu my się smiejemy że jest tupolewem i za niedługo się rozbije o brzozę tzn o klatkę piersiową osoby która go bierze na ręce ;)

74diqps6a69lyc94.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    to my w tych 1 % :P ja jako wyrodna matka spróbowałam z ciekawości postawić to zgiął nogi i siadł, więc jeszcze szybko nie pochodzimy nawet pod paszki :P

w powietrzu też raczej nie macha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:27

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    to my w tych 1 % :P ja jako wyrodna matka spróbowałam z ciekawości postawić to zgiął nogi i siadł, więc jeszcze szybko nie pochodzimy nawet pod paszki :P
    Za mało stymulujesz.

Aga89, Aska87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.

Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.

74diqps6a69lyc94.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z cyklu wyrażania zdania
    Karolina pytała czy powinna sadzac córkę skoro ona sama nie usiadla ale posadzona ladnie siedzi tez kazda wyrazila swoje zdanie i jakos kłótni nie bylo żadna sie nie obrazila i żyjemy dalej a co Karolina robi to jej sprawa
    Ja natomiast mialam watpliwosci o wiotkosci synka zarzucalam sobie brak motywowania dziecka do aktywności tez wyrazilyscie swoje zdanie i gra gitara

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:30

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata pamiętam to:)
    Ale pamiętam tęz jak radziła się tutaj że Dominis nie chce jeść a soczki pije, i wtedy pisałysmy że pewnie jak odstawi soczek który go zapycha to będzie jadł,
    I o tym też dziś pisała i niestety napisała nieprawdę bo nikt jej wtedy nie krytykował że pije soczek, nie chce odszukiwac tego na forum ale tak było.
    Ale wiecie co, ja myślę że jest z tego jakaś puenta, tak naprawdę gdybyśmy zle zyczyły Juli i Dominikowi to każda machnęła by ręka i powiedziała "srał to pies niech sobie robi co chce" a tak naprawde każda starała się zasugerować, tylko dlatego że z czystego serca chciała pomóc i doradzić a nie pogrążyć i jak Wy to piszecie Hejtować, tak że Julia jeżeli to czytasz to popatrz na to właśnie na to od tej strony.
    A każdy ma prawo swoje dziecko wychowywac jak chce:)

Agata kurde ale się porobiło, mam nadzieję ze do rana przejdzie:)

Aa dziś byłam z mężem pojedzic godzine, nawet mi to szło ale czego się spodziewać jak 3 raz za kierownicą, na koniec się rozbuczałam bo mi powiedział że kierownicą to trzeba z życiem kręcić i że mi rąk braknie bo tak kręce, ale ja mu tu pokaże, wszystkiego się naucze!

Mój łobuz miał dziś pierwszy raz taka drzemkę regeneracyjną 10,40 do 11,15 a zwykle spi 2 godziny o tej porze, za to o 15 był juz nie do wytrzymania i trzeba było sie ewakuować od tesciów i szybko go kłasc spac, taki był zmęczony ze przy butli usnał, na śpiąco kupa,

aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Będa, spróbuj Lily podniesc pod pachy nawet na wysokość Twojej głowy jej głowa a zobaczysz co będzie robić z nogami:) ja to zauważyłam jak wyciągam Szymona z łóżeczka, mało nie pofrunie

Kochana żeby mi w krzyżu pękło od tego ciężaru buhahahah :D ;)
    No, ale pytam bo mi się właśnie wydaje, że większość dzieci będzie tak robić i absolutnie nie ma to związku z chodzeniem.

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 3535 3536 3537 3538 3539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ