SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:tak? a dzisiaj pisała, że zazdrościmy, ze chodzić zaczyna, a nasze niestymulowane tylko leżą.
My sie stymulujemy rehabilitacja to się liczy?
Ps a i tak dalej leży i sufitujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:12
Pulpecja, Paula_071, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Usuwanie postów i protekcjonalna postawa typu "nie życzę sobie więcej takich dyskusji" to Twoj udział w wydarzeniu. Dzięki temu dyskusja nie zdechła tylko przeniosła się na belly.
Niestety, ale nie dali się ludziom wygadać to temat się odnawia, a skasowanie postu było dolaniem oliwy do ognia. Tak, to właśnie działa.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Rozumiem was ja też chcę wyrazić moja opinie. Dla mnie te posty były przepraszam za określenie ale gimbaza to za wysoki poziom dla nicb. Można wyrazić swoje zdanie kulturalnie a nie wszystkie takie były.
A wykręcać się że się ma taki humor i lubi pozartowac no to przykro mi ale z żartów chyba powinni śmiać się wszyscy a nie że wszyscy się śmieją a jedna osoba ma chęć płakać.
-
AgaSad wrote:Laski ale nie pozabijacie się na zlocie co?? dobrze że mężowie będą z Wami to zawsze mogą wkroczyć do akcji:)
Kurna gorzej jak chłopy poznają sytuacje i będa sie bili w imieniu dzieci haha:aaaaga, AgaSad, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ja już kiedyś dostałam opier... do "J" za skoczka i pouczenie, że ona jest Matką i wie co dobre. I pamiętam, że wtedy poczułam się niefajnie, ale nikt mnie nie bronił
Wg mnie to trochę jednak agresywna ona jest jak coś nie jest po jej myśli i się lajka nie da
Co do tego czy jej zazdroszczę bezproblemowego dziecka, o którym dzisiaj napisała, że ładnie śpi zarówno w nocy jak i w dzień - nie zazdroszczę - moje dziecko czasem nie śpi i mogę spędzać fajnie z nim czaslys, Aga89, niecierpliwa, Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:A w ogóle miałam pytać, czy to nie jest czasem tak, że 99% dzieci w tym wieku jak się złapie pod pachy i będzie narzucać chód, to będą przebierać nogami??
Będa, spróbuj Lily podniesc pod pachy nawet na wysokość Twojej głowy jej głowa a zobaczysz co będzie robić z nogami:) ja to zauważyłam jak wyciągam Szymona z łóżeczka, mało nie pofrunie -
jesslin87 wrote:Rozumiem was ja też chcę wyrazić moja opinie. Dla mnie te posty były przepraszam za określenie ale gimbaza to za wysoki poziom dla nicb. Można wyrazić swoje zdanie kulturalnie a nie wszystkie takie były.
A wykręcać się że się ma taki humor i lubi pozartowac no to przykro mi ale z żartów chyba powinni śmiać się wszyscy a nie że wszyscy się śmieją a jedna osoba ma chęć płakać.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
lys wrote:A w ogóle miałam pytać, czy to nie jest czasem tak, że 99% dzieci w tym wieku jak się złapie pod pachy i będzie narzucać chód, to będą przebierać nogami??
Chyba PRZERABIAĆ a nie przebierać
Jak mnie podniosą pod pachy to też PRZERABIAMlys, Zetka lubią tę wiadomość
-
ja jako wyrodna matka spróbowałam z ciekawości postawić to zgiął nogi i siadł, więc jeszcze szybko nie pochodzimy nawet pod paszki
w powietrzu też raczej nie machaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:27
-
Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.
Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne. -
Z cyklu wyrażania zdania
Karolina pytała czy powinna sadzac córkę skoro ona sama nie usiadla ale posadzona ladnie siedzi tez kazda wyrazila swoje zdanie i jakos kłótni nie bylo żadna sie nie obrazila i żyjemy dalej a co Karolina robi to jej sprawa
Ja natomiast mialam watpliwosci o wiotkosci synka zarzucalam sobie brak motywowania dziecka do aktywności tez wyrazilyscie swoje zdanie i gra gitara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:30
-
Agata pamiętam to:)
Ale pamiętam tęz jak radziła się tutaj że Dominis nie chce jeść a soczki pije, i wtedy pisałysmy że pewnie jak odstawi soczek który go zapycha to będzie jadł,
I o tym też dziś pisała i niestety napisała nieprawdę bo nikt jej wtedy nie krytykował że pije soczek, nie chce odszukiwac tego na forum ale tak było.
Ale wiecie co, ja myślę że jest z tego jakaś puenta, tak naprawdę gdybyśmy zle zyczyły Juli i Dominikowi to każda machnęła by ręka i powiedziała "srał to pies niech sobie robi co chce" a tak naprawde każda starała się zasugerować, tylko dlatego że z czystego serca chciała pomóc i doradzić a nie pogrążyć i jak Wy to piszecie Hejtować, tak że Julia jeżeli to czytasz to popatrz na to właśnie na to od tej strony.
A każdy ma prawo swoje dziecko wychowywac jak chce:)
Agata kurde ale się porobiło, mam nadzieję ze do rana przejdzie:)
Aa dziś byłam z mężem pojedzic godzine, nawet mi to szło ale czego się spodziewać jak 3 raz za kierownicą, na koniec się rozbuczałam bo mi powiedział że kierownicą to trzeba z życiem kręcić i że mi rąk braknie bo tak kręce, ale ja mu tu pokaże, wszystkiego się naucze!
Mój łobuz miał dziś pierwszy raz taka drzemkę regeneracyjną 10,40 do 11,15 a zwykle spi 2 godziny o tej porze, za to o 15 był juz nie do wytrzymania i trzeba było sie ewakuować od tesciów i szybko go kłasc spac, taki był zmęczony ze przy butli usnał, na śpiąco kupa,aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Będa, spróbuj Lily podniesc pod pachy nawet na wysokość Twojej głowy jej głowa a zobaczysz co będzie robić z nogami:) ja to zauważyłam jak wyciągam Szymona z łóżeczka, mało nie pofrunie
Kochana żeby mi w krzyżu pękło od tego ciężaru buhahahah
No, ale pytam bo mi się właśnie wydaje, że większość dzieci będzie tak robić i absolutnie nie ma to związku z chodzeniem.