SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka wrote:Katarka ja mam -6.5 i bez okularów to nawet do kibla nie trafię
To lepiej załatwiaj się w okularach, żeby z podłogi nie trzeba było sprzątaćPulpecja, lys, Martucha86, Aga89, zabka11, aaaaga, Paula_071, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Pulpecja, właśnie co z tą stopą? Dalej spuchnięta?
Jak to od ugryzienia? Że się niby Miśka sama ugryzła bezzębną szczęką?
Trochę spuchnięta jest. podaję wapno i czekam do poniedziałku, jak nie zejdzie to się pokażemy u lekarza.lys, Katarka, Agaata, Aga89, zabka11, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Nie Apaczka, proszę zostawić Apaczkę w spokoju. To byłam ja!
Kurcze, nie sądziłam, że mam taki ciężki i niezrozumiały żart
No prawie jak suchar Sztrasburgera :p(czy jak tam się to pisze)
Pulpecja, Aska87, Agaata, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moja dzisiaj skończyła osiem miesięcy
ważyłam ją w południe, bo dzisiaj oddawałam wagę koleżance, dokładnie 8500
czyli od 22 grudnia przybrała 2100, po drodze jeszcze chudnąc co nieco
lys, Agaata, Weridiana, Martucha86, AgaSad, zabka11, mamasia, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Ja ją ugryzłam - w ramach stymulacji.
Trochę spuchnięta jest. podaję wapno i czekam do poniedziałku, jak nie zejdzie to się pokażemy u lekarza.
Chyba za dużo Zmierzchu się naczytałaś. Tak się dzieci nie stymuluje.zabka11 lubi tę wiadomość
-
Bardzo lubię tą naszą różnorodność na forum
! Nawet bardziej niż lubię...cenię. Nie znam tematu ale wiem ze emocje opadną i będzie jak dawniej
.
Agata trzymam kciuki za samopoczucie Huberta!
Krzysiek kupił łuk (zawsze marzył ) i ćwiczy właśnie strzały "na sucho". Podziwiam go za pomysły i fantazje. Zawsze jak coś wymyśli to realizuje. Ostatnio wspomniał coś o szyciu i maszynie. Ja to mam wesoło!!!
lys, Agaata, jesslin87, AgaSad, zabka11, aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Nie znasz się. Moja położna mówiła, ze to jest najlepsza stymulacja.
A to wampirzyca
Lys, Ty sobie za dużo nie przypisuj. Ty jesteś negatywnie nastawiona. Od razu byś wszystkie rozumy chciała, phi.Pulpecja, apaczka, lys lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:ale z octem np. czy jak?
hmmm nawet nie wpadłam że tak można zrobić domowoja my slałam o tych tabletkach właśnie altacet do zrobienia roztworu, ale w aptece jak poprosiłam o kwaśną wodę dla niemowlaka to dali mi altacet żel
Pulpecja lubi tę wiadomość