SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Martucha86 wrote:Bardzo lubię tą naszą różnorodność na forum
! Nawet bardziej niż lubię...cenię. Nie znam tematu ale wiem ze emocje opadną i będzie jak dawniej
.
Agata trzymam kciuki za samopoczucie Huberta!
Krzysiek kupił łuk (zawsze marzył ) i ćwiczy właśnie strzały "na sucho". Podziwiam go za pomysły i fantazje. Zawsze jak coś wymyśli to realizuje. Ostatnio wspomniał coś o szyciu i maszynie. Ja to mam wesoło!!!
-
Aska87 wrote:hmmm nawet nie wpadłam że tak można zrobić domowo
ja my slałam o tych tabletkach właśnie altacet do zrobienia roztworu, ale w aptece jak poprosiłam o kwaśną wodę dla niemowlaka to dali mi altacet żel
-
Agaata wrote:A to wampirzyca
Lys, Ty sobie za dużo nie przypisuj. Ty jesteś negatywnie nastawiona. Od razu byś wszystkie rozumy chciała, phi.
Absolutnie ja sobie nic nie przypisuje :p gdziezbym śmiała. Negatywne komentarze muszą być. A coZaraz tu Wam pokomentuje a później sobie też co by sobie ulżyć.
-
Pulpecja wrote:Martucha, przypomniałaś mi historię, którą opowiadał mój kolega... mieli po 9-11 lat i był szal na Robin Hooda i oczywiście każdy chło[ak chciał mieć łuk... Jednemu tatuś kupił taki porządny - zabawka, ale full wypas. Pierwsze co wymyślili chłopcy - zabawa w Wilhelma Tella.... cud, ze nikomu nic się nie stało.
Pulpecja, lys, AgaSad, Aska87, zabka11, aaaaga, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:a ja nie wiedziałam, ze są takie tabletki...
Są są. Kiedyś bardzo popularne. Tabletkę do wody potem moczysz wate czy kompres i przykladasz na opuchlizne. Teraz jest altacet w żelu. Kupiłam bo też mi na szczepieniu mówili żeby altacetem okladac ale w końcu nie użyłam bo w ulotce było napisane jeśli dobrze pamiętam żeby nie stosować u dzieci poniżej roku czy coś w ten deseń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:15
Agaata lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Są są. Kiedyś bardzo popularne. Tablet do wody potem moczysz wątek czy kompres i przykladasz na opuchlizne. Teraz jest altacet w żelu. Kupiłam bo też mi na szczepieniu mówili żeby altacetem okladac ale w końcu nie użyłam bo w ulotce było napisane jeśli dobrze pamiętam żeby nie stosować u dzieci poniżej roku czy coś w ten deseń.
Pisz tak, żeby każdy zrozumiał, bo znowu będziesz posądzona nie wiadomo o coTablet do wody a potem moczysz wątek
Haha
Pulpecja, Martucha86, lys, Katarka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny a ja tak do tylu jestem z belly i fb , stety lub nie zaczęłam pracować z domu, nie jest lekko bo klientów trzeba nazbierac a najlepiej z polecenia a to wymaga czasu, jednak nie chcę jeszcze angażować opiekunki chcę do przedszkolnego wieku być z dzieckiem w domu. Mam nadzieję że się rozkręci.
Cenię belly za to ze rzeczywiście możemy się dużo dowiedzieć, poradzić. Szkolimy siebie nawzajem. Mnie ominęła gorąca dyskusja , może i dobrze.
Ja was czytam jak mam czas odpowiem. Z wieloma rzeczami się zgadzam a z wieloma nie. Każda z nas ma inne doświadczenia , a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia lub jest wprost proporcjonalny jak ktoś woli
Dodatkowo powiem wam że w pierwszej ciąży nawet nie wiedziałam że można się tak wspierać online a szkoda bo wiele razy chętnie bym się wygadala , chodziłam do parku rozmawiałam z kolezankami ale to za mało. Tutaj mamy podobne tematy i nikogo to nie nudzi, bo każda z nas jest na podobnym etapie.
Byłoby mi szkoda gdyby grupa się rozpadła, pewnie jak zaczniecie pracę i tak się uszczupli ale do tego czasu niech trwaAgaata, lys, zabka11, Martucha86, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Pisz tak, żeby każdy zrozumiał, bo znowu będziesz posądzona nie wiadomo o co
Tablet do wody a potem moczysz wątek
Haha
Hahahahshs zawsze można mnie jeszcze o debilizm tudzież imbecylizm posadzić. Co kto woli
Głupia autokorekta :pAgaata lubi tę wiadomość