SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomijając wszelkie żarty, to wiecie co dziewczyny - myślę, żeby się usunąć z naszej grupy na FB. To bez sensu jest - jest już jakiś podział, ktoś na kogoś krzywo patrzy, brak zaufania. Nie widzę potrzeby, żeby wklejać tam zdjęcia i filmy mojego dziecka, bo nie widzę sensu, żeby oglądały je wszystkie osoby z tej grupy. Przykro mi trochę, ale na ten moment nie pasuje mi ten klimat.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Dlatego nie bede:)
Agata pewnie przez sprawcę żółtko nie pytałaś mamy o to pocenie głowy?
Pytałam rano, napisałam co powiedziała:
jak mocno się poci, to może byż zarówno nadmiar jak i niedobór wit D i warto zbadać poziom.
Jak trochę to może po prostu tak ma, może być za ciepło, coś złego się przyśnić, sztuczny materiał itp. -
Agata to musiało mi umknać, no tak mi sie wydaje że czasem za ciepło, u nas w domu tez jest ciepło, podaje jedna kapsułke BioAron Baby, tam jest 600j
Nie no nie rób nam tego, ja uwielbiam oglądać Huberta, spryciarza małego:)Agaata lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Pomijając wszelkie żarty, to wiecie co dziewczyny - myślę, żeby się usunąć z naszej grupy na FB. To bez sensu jest - jest już jakiś podział, ktoś na kogoś krzywo patrzy, brak zaufania. Nie widzę potrzeby, żeby wklejać tam zdjęcia i filmy mojego dziecka, bo nie widzę sensu, żeby oglądały je wszystkie osoby z tej grupy. Przykro mi trochę, ale na ten moment nie pasuje mi ten klimat.
nawet jeśli pozostanę w grupie, to nie wstawię już raczej w najbliższym czasie żadnych zdjęć czy filmików. Atmosfera zrobila się ciężka.
Ja jestem pozytywnie nastawiona do ludzi, naprawdę. Przejawów tępoty nie toleruję natomiast nawet u własnych dzieci. No tak mam. I co zrobisz? Nic nie zrobisz.Agaata lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Lys ten kot z avatarku to Twój ? Bo tak siedze i myslę
a nigdy chyba swojego nie pokazywałas:)
mój mój własny na piersi wychowanyKocica syberyjsko - syjamska Chanel ma na imię
Ale ze mnie chwalipięta.
Dobra z tą piersią mnie poniosło.Katarka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:O matko.... "Stymulowałaś ją?" - to znaczy kogo/co?
Zboczuch.
jakby pewne posty nie zostały usunięte, to mogłabyś przeczytać co oznacza stymulacja bez zboczonych skojarzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:45
lys lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Pomijając wszelkie żarty, to wiecie co dziewczyny - myślę, żeby się usunąć z naszej grupy na FB. To bez sensu jest - jest już jakiś podział, ktoś na kogoś krzywo patrzy, brak zaufania. Nie widzę potrzeby, żeby wklejać tam zdjęcia i filmy mojego dziecka, bo nie widzę sensu, żeby oglądały je wszystkie osoby z tej grupy. Przykro mi trochę, ale na ten moment nie pasuje mi ten klimat.
Ja się wczoraj tak poczułam, jak przeczytałam że jestem przemądrzała, tylko negatywne komenty wystawiam i że przeze mnie ktoś się nie udziela. I wiecie wbiło mnie to w mur, bo ja na fb wrzucałam fotki mojego największego skarba, mojej córki, dzieliłam się radosnymi momentami, a tu się dowiaduję przy okazji jakiejś dyskusji, że jestem tak odbierana. Straciłam ochotę na dzielenie się moim życiem. Bo co innego, gdyby ten kto ma ze mną problem o tym mówił, reagował na wpisy, które mu się nie podobają. Ja lubię jasne sytuacje. W końcu nie musimy się lubić.
Nawet wczoraj w przypływie wkurwa usunęłam wszystkie moje zdjęcia i filmy. Fb przestał być dla mnie miejscem gdzie chcę się aż tak uzewnętrzniać. Tym bardziej, że każde zdjęcie i film może być pobrany z fb, a ludzie to wredne mendy którym nie ufam.
Sorry za składnię, ale późno już.Pulpecja lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Ja się wczoraj tak poczułam, jak przeczytałam że jestem przemądrzała, tylko negatywne komenty wystawiam i że przeze mnie ktoś się nie udziela. I wiecie wbiło mnie to w mur, bo ja na fb wrzucałam fotki mojego największego skarba, mojej córki, dzieliłam się radosnymi momentami, a tu się dowiaduję przy okazji jakiejś dyskusji, że jestem tak odbierana. Straciłam ochotę na dzielenie się moim życiem. Bo co innego, gdyby ten kto ma ze mną problem o tym mówił, reagował na wpisy, które mu się nie podobają. Ja lubię jasne sytuacje. W końcu nie musimy się lubić.
Nawet wczoraj w przypływie wkurwa usunęłam wszystkie moje zdjęcia i filmy. Fb przestał być dla mnie miejscem gdzie chcę się aż tak uzewnętrzniać. Tym bardziej, że każde zdjęcie i film może być pobrany z fb, a ludzie to wredne mendy którym nie ufam.
Sorry za składnię, ale późno już.
hmmm a da się tak żeby w grupie tylko swoje posty wyszukać, czy wszystko przewijałaś ręcznie.... toć to wieki musiało trwać
aaa chyba że wchodząc w zdjęcia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:53