SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jesslin87 wrote:Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.
Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.
Ja to napisałam, wg mnie to było zabawne i było do PulpecjiI naprawdę trochę dystansu do żartów, nawet do czarnego humoru, który zresztą ja lubię.
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.
Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.
ano było cośale to już nawet Julki chyba nie dotyczyło tyko laptopów i pilotów .... z tego co pamiętam mnie to rozbawiło, a zresztą to raczej każde dziecko tak reaguje
Agaata lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Nie, nie liczy się. w ogóle nie sprawdzasz się jako Matka.
Poza tym jeżeli chodzisz do rehabilitanta (tak jak i ja z Natalka) to znaczy ze masz chore dziecko w opinii co po niektórych -
lys wrote:Kochana żeby mi w krzyżu pękło od tego ciężaru buhahahah
No, ale pytam bo mi się właśnie wydaje, że większość dzieci będzie tak robić i absolutnie nie ma to związku z chodzeniem.
Mój Szymon to uwielbia, i w razie histeri to jest "mamo wez mnie do góry to sobie pomacham nogami", ale to nie na moje plecy o nieee -
okazuje się, ze nie apaczka, tylko Agata, taka wredna była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:38
-
Która podawała dziecku serek waniliowy z rolmlecza? Przyznawać się
Ja wczoraj dałam spróbować i Szymonowi bardzo smakowało, dziś dostał połowe, wiem, że z cukrem ale przynjamniej bez zadnych E, skład przyzwoity, napewno lepszy niż danonki i te desery mleczne dla dzieci:)
aaa dziś dałam mu zblendowane jabłko z bananem któe sama zrobiłam to go pociągnęło i się zerzygał.. za to słoik mu bardzo smakował, a jak skończył słoik i hcciałam znowu podać to też było beeee, nie wiem czemu tak bo jadł cały tydzień łądnie a dziś stwierdził że niedobre , mąz powiedział że mu sie pewnie przejadło haha -
Pulpecja wrote:to ci przypomnę. J mnapisała, ze dziecko prowadza pod paszki, bo aż się trzęsie jak widzi króliczka. Ja na to napisałąm, ze moja siętrzesie, jak widzi laptopa i czy wobec tego powinnam jej dać? Na to apaczka chyba mi napisała że jak się dziecko za bardzo trzęsie, to do lekarza po leki antydrgawkowe. Popatrz, ja się nie obraziłam
Nie Apaczka, proszę zostawić Apaczkę w spokoju. To byłam ja!
Kurcze, nie sądziłam, że mam taki ciężki i niezrozumiały żartPulpecja lubi tę wiadomość
-
Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.
Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogęPulpecja, zabka11, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:to ci przypomnę. J mnapisała, ze dziecko prowadza pod paszki, bo aż się trzęsie jak widzi króliczka. Ja na to napisałąm, ze moja siętrzesie, jak widzi laptopa i czy wobec tego powinnam jej dać? Na to apaczka chyba mi napisała że jak się dziecko za bardzo trzęsie, to do lekarza po leki antydrgawkowe. Popatrz, ja się nie obraziłam
okazuje się, ze nie apaczka, tylko Agata, taka wredna była.
Agata to w ogole jest wredna. Mi wczoraj napisala, ze bez okularow do sklepu nie trafie...
Agaata, Pulpecja, Aska87, lys, zabka11, aaaaga, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.
Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogę
Wszystko może być tematem do żartów. Generalnie życie jest tematem do żartów, nie ma co być śmiertelnie poważnym
Ja się idę pakować.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.
Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogę
Moja wstaje, aż jej stopa spuchła (może od ugryzienia, a może od wstawania???)zabka11 lubi tę wiadomość