X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.

Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.

Ja to napisałam, wg mnie to było zabawne i było do Pulpecji :-) I naprawdę trochę dystansu do żartów, nawet do czarnego humoru, który zresztą ja lubię.

Pulpecja lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.

Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.

ano było coś :) ale to już nawet Julki chyba nie dotyczyło tyko laptopów i pilotów .... z tego co pamiętam mnie to rozbawiło, a zresztą to raczej każde dziecko tak reaguje

Agaata lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • jesslin87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja to za późno skojarzylam że o mnie by było S :)

74diqps6a69lyc94.png
  • Aga89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Nie, nie liczy się. w ogóle nie sprawdzasz się jako Matka.

Poza tym jeżeli chodzisz do rehabilitanta (tak jak i ja z Natalka) to znaczy ze masz chore dziecko w opinii co po niektórych :-D

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się spakowałam, drugie tyle przede mną. Oby tylko Hubertowi się polepszyło to kamień spadnie mi z serca.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Kochana żeby mi w krzyżu pękło od tego ciężaru buhahahah :D ;)
    No, ale pytam bo mi się właśnie wydaje, że większość dzieci będzie tak robić i absolutnie nie ma to związku z chodzeniem.

Mój Szymon to uwielbia, i w razie histeri to jest "mamo wez mnie do góry to sobie pomacham nogami", ale to nie na moje plecy o nieee

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:

to ci przypomnę. J mnapisała, ze dziecko prowadza pod paszki, bo aż się trzęsie jak widzi króliczka. Ja na to napisałąm, ze moja siętrzesie, jak widzi laptopa i czy wobec tego powinnam jej dać? Na to apaczka chyba mi napisała że jak się dziecko za bardzo trzęsie, to do lekarza po leki antydrgawkowe. Popatrz, ja się nie obraziłam :-)
    okazuje się, ze nie apaczka, tylko Agata, taka wredna była.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:38

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która podawała dziecku serek waniliowy z rolmlecza? Przyznawać się:P
    Ja wczoraj dałam spróbować i Szymonowi bardzo smakowało, dziś dostał połowe, wiem, że z cukrem ale przynjamniej bez zadnych E, skład przyzwoity, napewno lepszy niż danonki i te desery mleczne dla dzieci:)

aaa dziś dałam mu zblendowane jabłko z bananem któe sama zrobiłam to go pociągnęło i się zerzygał.. za to słoik mu bardzo smakował, a jak skończył słoik i hcciałam znowu podać to też było beeee, nie wiem czemu tak bo jadł cały tydzień łądnie a dziś stwierdził że niedobre , mąz powiedział że mu sie pewnie przejadło haha

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    to ci przypomnę. J mnapisała, ze dziecko prowadza pod paszki, bo aż się trzęsie jak widzi króliczka. Ja na to napisałąm, ze moja siętrzesie, jak widzi laptopa i czy wobec tego powinnam jej dać? Na to apaczka chyba mi napisała że jak się dziecko za bardzo trzęsie, to do lekarza po leki antydrgawkowe. Popatrz, ja się nie obraziłam :-)

Nie Apaczka, proszę zostawić Apaczkę w spokoju. To byłam ja!
    Kurcze, nie sądziłam, że mam taki ciężki i niezrozumiały żart :-P

Pulpecja lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Nie Apaczka, proszę zostawić Apaczkę w spokoju. To byłam ja!
    Kurcze, nie sądziłam, że mam taki ciężki i niezrozumiały żart :-P
    No ja też taki mam, może dlatego bezproblemowo to zrozumiałam....

Agaata lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się trzęsie jak widzi lokomotywe zabawkę, żeby sie mu prawdziwa nie spodobała bo trzeba bedzie na parkingu postawic haha:)

aaaaga, Pulpecja, lys lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa ide spać nie kłócić mi sie tu
    Pa

Migotkaa, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.

Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogę :-)

Pulpecja, zabka11, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys ważyłaś Lily ostatnio? Dalej przybiera jak szalona, ja nie ważyłam Szymona ale pewno jutro zważe, dzisiaj ululanie go na rękach skonczyło sie odłożeniem po 5 min do łózeczka, naprawde nie dam rady go trzymać bo ręka nie wytrzymuje

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niestymulowany a leniwy, a matka wychodzi na leniwą bo go nie stymuluje, i co ja mogę Apaczka ? No nic nie mogę :)

Pulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    okazuje się, ze nie apaczka, tylko Agata, taka wredna była.

Agata to w ogole jest wredna. Mi wczoraj napisala, ze bez okularow do sklepu nie trafie...
    :D

Agaata, Pulpecja, Aska87, lys, zabka11, aaaaga, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.

Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogę :-)

Wszystko może być tematem do żartów. Generalnie życie jest tematem do żartów, nie ma co być śmiertelnie poważnym ;-) :-P
    Ja się idę pakować.

zabka11 lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:

tak tak, już sprostowałam, ze to była Wredna Agata. Ja jestem złośliwa, kąśliwa, wredna i - jak dzisiaj się dowiedziałam - przemądrzała i na co dzień sarkastyczna. Nie żartowałyśmy z drgawek ;-)
    Moja wstaje, aż jej stopa spuchła (może od ugryzienia, a może od wstawania???)

zabka11 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka ja mam -6.5 i bez okularów to nawet do kibla nie trafię :-)

Katarka, zabka11, mamasia, Griszanka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja, właśnie co z tą stopą? Dalej spuchnięta?

Jak to od ugryzienia? Że się niby Miśka sama ugryzła bezzębną szczęką?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3536 3537 3538 3539 3540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ