X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.

Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.

Ja to napisałam, wg mnie to było zabawne i było do Pulpecji :-) I naprawdę trochę dystansu do żartów, nawet do czarnego humoru, który zresztą ja lubię.

Pulpecja lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Myślę że jakby ten post był nadal to bysmy mogły to przeanalizować. Ale już go nie ma. Ja czytałam wieczorem jak już było mnóstwo komentarzy i przyznaje nawet nie patrzalam kto pisze tylko czytalam i zrobiło mi się przykro.

Ale przypominam sobie coś o drgawkach nawet nie wiem kto to pisał ale wiem że to było niesmaczne.

ano było coś :) ale to już nawet Julki chyba nie dotyczyło tyko laptopów i pilotów .... z tego co pamiętam mnie to rozbawiło, a zresztą to raczej każde dziecko tak reaguje

Agaata lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • jesslin87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja to za późno skojarzylam że o mnie by było S :)

74diqps6a69lyc94.png
  • Aga89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Nie, nie liczy się. w ogóle nie sprawdzasz się jako Matka.

Poza tym jeżeli chodzisz do rehabilitanta (tak jak i ja z Natalka) to znaczy ze masz chore dziecko w opinii co po niektórych :-D

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się spakowałam, drugie tyle przede mną. Oby tylko Hubertowi się polepszyło to kamień spadnie mi z serca.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Kochana żeby mi w krzyżu pękło od tego ciężaru buhahahah :D ;)
    No, ale pytam bo mi się właśnie wydaje, że większość dzieci będzie tak robić i absolutnie nie ma to związku z chodzeniem.

Mój Szymon to uwielbia, i w razie histeri to jest "mamo wez mnie do góry to sobie pomacham nogami", ale to nie na moje plecy o nieee

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:

to ci przypomnę. J mnapisała, ze dziecko prowadza pod paszki, bo aż się trzęsie jak widzi króliczka. Ja na to napisałąm, ze moja siętrzesie, jak widzi laptopa i czy wobec tego powinnam jej dać? Na to apaczka chyba mi napisała że jak się dziecko za bardzo trzęsie, to do lekarza po leki antydrgawkowe. Popatrz, ja się nie obraziłam :-)
    okazuje się, ze nie apaczka, tylko Agata, taka wredna była.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:38

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która podawała dziecku serek waniliowy z rolmlecza? Przyznawać się:P
    Ja wczoraj dałam spróbować i Szymonowi bardzo smakowało, dziś dostał połowe, wiem, że z cukrem ale przynjamniej bez zadnych E, skład przyzwoity, napewno lepszy niż danonki i te desery mleczne dla dzieci:)

aaa dziś dałam mu zblendowane jabłko z bananem któe sama zrobiłam to go pociągnęło i się zerzygał.. za to słoik mu bardzo smakował, a jak skończył słoik i hcciałam znowu podać to też było beeee, nie wiem czemu tak bo jadł cały tydzień łądnie a dziś stwierdził że niedobre , mąz powiedział że mu sie pewnie przejadło haha

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    to ci przypomnę. J mnapisała, ze dziecko prowadza pod paszki, bo aż się trzęsie jak widzi króliczka. Ja na to napisałąm, ze moja siętrzesie, jak widzi laptopa i czy wobec tego powinnam jej dać? Na to apaczka chyba mi napisała że jak się dziecko za bardzo trzęsie, to do lekarza po leki antydrgawkowe. Popatrz, ja się nie obraziłam :-)

Nie Apaczka, proszę zostawić Apaczkę w spokoju. To byłam ja!
    Kurcze, nie sądziłam, że mam taki ciężki i niezrozumiały żart :-P

Pulpecja lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Nie Apaczka, proszę zostawić Apaczkę w spokoju. To byłam ja!
    Kurcze, nie sądziłam, że mam taki ciężki i niezrozumiały żart :-P
    No ja też taki mam, może dlatego bezproblemowo to zrozumiałam....

Agaata lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się trzęsie jak widzi lokomotywe zabawkę, żeby sie mu prawdziwa nie spodobała bo trzeba bedzie na parkingu postawic haha:)

aaaaga, Pulpecja, lys lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa ide spać nie kłócić mi sie tu
    Pa

Migotkaa, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.

Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogę :-)

Pulpecja, zabka11, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys ważyłaś Lily ostatnio? Dalej przybiera jak szalona, ja nie ważyłam Szymona ale pewno jutro zważe, dzisiaj ululanie go na rękach skonczyło sie odłożeniem po 5 min do łózeczka, naprawde nie dam rady go trzymać bo ręka nie wytrzymuje

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niestymulowany a leniwy, a matka wychodzi na leniwą bo go nie stymuluje, i co ja mogę Apaczka ? No nic nie mogę :)

Pulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    okazuje się, ze nie apaczka, tylko Agata, taka wredna była.

Agata to w ogole jest wredna. Mi wczoraj napisala, ze bez okularow do sklepu nie trafie...
    :D

Agaata, Pulpecja, Aska87, lys, zabka11, aaaaga, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Nie to nie ja. Ja jestem tylko złośliwa i kąśliwa. Agata do tego wredna. Tak w ogóle to sobie z drgawek nie żartuję, jakoś nie wpadłam, że to może być temat do żartów.

Idę spać, dobranoc. Naprawdę dziewczęta więcej dystansu i wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Moje dziecko z tych nieidealnych i niestymulowanych. A śpi w dzień i raczkuje a od paru dni klęka przy wszystkim. I co ja mogę, nic nie mogę :-)

Wszystko może być tematem do żartów. Generalnie życie jest tematem do żartów, nie ma co być śmiertelnie poważnym ;-) :-P
    Ja się idę pakować.

zabka11 lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:

tak tak, już sprostowałam, ze to była Wredna Agata. Ja jestem złośliwa, kąśliwa, wredna i - jak dzisiaj się dowiedziałam - przemądrzała i na co dzień sarkastyczna. Nie żartowałyśmy z drgawek ;-)
    Moja wstaje, aż jej stopa spuchła (może od ugryzienia, a może od wstawania???)

zabka11 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka ja mam -6.5 i bez okularów to nawet do kibla nie trafię :-)

Katarka, zabka11, mamasia, Griszanka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja, właśnie co z tą stopą? Dalej spuchnięta?

Jak to od ugryzienia? Że się niby Miśka sama ugryzła bezzębną szczęką?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3536 3537 3538 3539 3540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ