SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana.
Ja też zauważyłam większe i ciemniejsze sutki i brodawki piersi nadal bolą jak cholera a w dodatku dzisiaj po raz drugi w ciąży witałam się z porcelaną, myślałam że na tym etapie wszystko ustępuje ale jak widać u niektórych się rozkręca..
chcebycmama trzymam kciuki za wizytę
karola wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń a tort cudowny!
Pati trzymam za was kciuki i mam nadzieję że teraz czekają was już tylko same dobre chwile.
małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochane za Wasze kciuki I wsparcie. Duzo to dla mnie znaczy...
Ja wlasnie siadam za kierownice I jade do szpitala. Mam nadzieje, ze wyniki badan juz sa I powoedza mi postawia diagnoze....mamasia, Paula_071, psioszka11, Cassie, magda sz, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Dziekuje kochane za Wasze kciuki I wsparcie. Duzo to dla mnie znaczy...
Ja wlasnie siadam za kierownice I jade do szpitala. Mam nadzieje, ze wyniki badan juz sa I powoedza mi postawia diagnoze....małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
A wiecie, że jest coś takiego jak szkoła rodzenia online
https://www.profuturaprogram.pl/szkola-rodzenia-wprowadzenie/?gclid=CJ-A3YGs68MCFSETwwod8CwAdQ
Ale co spotkania na żywo to spotkania na żywo, nic tego nie zastąpimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Doczytalam
Karolina,sto lat
Dziewczyny,poradzcie. Nigdy nie mialam problemow z tarczyca. Przed ciaza badania ok,w ciazy miesiac temu tsh ok. A teraz od kilku tygodni mam bardzo sucha skore dloni. I tak o tej tarczycy pomyslalam.
czy skoro robilam tsh miesiac temu i bylo ok to zrobic znow? Razem z ft4 wtedy? Nue znam siewizyte u gina mam za tydzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:25
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Generalnie sucha skóra może być objawem problemów z tarczycą, ale w ciąży sucha skóra jest też jakby objawem typowo ciążowym, niezależnie od tarczycy.
Raczej przy objawach tarczycowych suchość skóry nie występuje tylko na dłoniach, ale praktycznie wszędzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:37
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Generalnie sucha skóra może być objawem problemów z tarczycą, ale w ciąży sucha skóra jest też jakby objawem typowo ciążowym, niezależnie od tarczycy.
Raczej przy objawach tarczycowych suchość skóry nie występuje tylko na dłoniach, ale praktycznie wszędzie.
Bo ja mam bardziej suchą skórę niż przed ciążą, ale tsh mam w porządku.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Bo ja mam bardziej suchą skórę niż przed ciążą, ale tsh mam w porządku.
No właśnie, zmiana gospodarki hormonalnej, większa wrażliwość na wszystko dookoła itd
Ja mam prawdziwa masakrę ze skórą, co prawda suchą skórę miałam zawsze i cały czas leczę tarczycę, ale to co się dzieje teraz to przechodzi ludzkie pojęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:43
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam suchą skórę strasznie teraz;/
Kurcze dziewczyny hormony chyba mi skaczą bo stałam się samolubna bardziej... a właściwie szczera. A ludziom to nie na rękę.
Mój brat jest w Niemczech, nie gadał ze mną od miliona lat, więc o ciązy nie wiedział. Mama cały czas pytała czy już wie, więc prosiłam żeby mu nie mówiła a ja mu powiem jak w końcu łaskawie sie do mnie odezwie. I co zrobiła? Powiedziała mu żeby do mnie zadzwonił bo mam dla niego niespodziankę. Od razu zadzwonił i już na chrzestnego się wprasza. Powiedziałam oczywiście co mi leży to od razu temat zmieniał.
Teraz kuzynka (jestem chrzestną jej córy i ogólnie mam bardzo dobry kontakt z dziewczynkami ale ona mnie denerwuje bo jest strasznie wścibska) że kiedy do nich wpadnę - wiecznie do nich, bo jej tak wygodnie. I tez jej napisałam, że jej ciężko mnie odwiedzić bo mówiła zawsze że mi łatwiej do nich. Generalnie napisałam całą prawdę a ona oczywiście że czemu jestem obrażona i bla bla bla. A to nie obrażenie tylko prawda. Napisałam że jestem w ciąży (nie wiedziała jeszcze) i drugi koniec miasta jest dla mnie prawie nie wykonalny (komunikacja miejska dla mnie zabójstwo) zwłaszcza po pracy po kładę się wcześnie.
Chyba przez ciążę postawiłam siebie i dzidzię na pierwszym miejscu - pierwszy raz w życiu.lys, mamasia, małaMyszka, zabka11, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Cassie, odpoczywaj.
No wlasnie tez się zastanawiam czy to nie hormony tez. Wysypalo mnie na twarzy ze wstydze sie do pracy chodzic
Moje TSH sprzed 2tyg 0,249 (norma od 0,27)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj ja tez jestem ostatnio chyba za szczera, nie kazdemu sie to podoba.
Moj nawet stwierdzil ze wredna sie do innych zrobilam zwlaszcza do jego matki. No ale co ja na to poradze ze mnie nawet jej czesc denerwuje? Dzwiek glosu wywoluje gesia skorke....
Przyjaciolce tez nagadalam tak szczerzs ze miesiac sie do siebie nie odzywalysmy ale bylam mila bo przeprosilam.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny