SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka wrote:Młoda śpi 1.5h, ochłodziło się, ciasto w lodówce - czego chcieć więcej
no jeszcze kuriera z zabawkami nie było to fakt...
Z butami dla takich maluchów to dla mnie ciężki temat. Ja bym nie kupowała przez internet bo jednak trzeba przymierzyć. W ogóle zastanawiam się gdzie w Wawie jest dobrze zaopatrzony sklep z butami dziecięcymi? Agata wiesz może? Taki gdzie też dobrze doradzą.0na88, Zetka, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
maz wzial dziecko do swoich rodzicow zebym "odpoczela" a ja piore posciele , odkurzam , musze umyc lazienke , wytrzeć kurze , zrobić obiad - odpocznę jak stara
Pulpecja, aaaaga, jesslin87, AgaSad, Maniuś, Migotkaa, witaminkab, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Aa Zetka gratulacje czyli Misiek pierwszy sierpniowy dzieciaczek zaczął sam stawiac kroki czyli troche pocwiczy i niedługo bedzie oficjalnie chodził tak ? Super
Dzięki, ale dla mnie to niech jeszcze czworakujechociaż Jaś w jego wieku już więcej kroczki stawiał i więcej zębów miał
I dłużej spal (całe noce od dawna) i cycka nie ciągnął i smoka ssal
Mnie od wczoraj głową boli, ta pogoda dziwna. Sflaczala jestem jak nic. Też już chce wakacje. I urlopy, dni odliczam. Kurcze, jeszcze w następną sobotę chrzciny i trochę załatwiania. A mąż ciągle jakieś wyjazdy, bankiety srety. Teraz na weekend maja 5 lecie firmy i Orange Warsaw Festiwal. To znów jadę z chłopakami na Mazury na 3dni. A chata zagracona bo nie ma kiedy odsyfic.
-
aaaaga wrote:Aa Zetka gratulacje czyli Misiek pierwszy sierpniowy dzieciaczek zaczął sam stawiac kroki czyli troche pocwiczy i niedługo bedzie oficjalnie chodził tak ? Super
Jeszcze Hubert wczoraj kroczka postawił
Zobaczcie jak nas cieszą postępy dzieciaków. Wszystkie są super i wszystkie robią w swoim tempie. Każda umiejętność jest superA Julka Niecierpliwej wymiata po tym jak widziałam filmik
Pulpecja, aaaaga, Weridiana, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Chwilo trwaj mlody wstal po 6 o 8 mial prawie półtorej godziny drzemki potem ladnie zjadl i bylismy na placu zabaw ( matka zawal ale puscila dziecko z lopatka na trawo piach i sie bawil ) o 11.40 padl spac w domu i dopiero sie budzi tfu tfu nie zapeszam
Weridiana, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny fajny patent na plamy , wypróbowałam i jak na razie działa z truskawkami.
zaprać i wsadzić do miseczki z mlekiem (żeby ta plama się w nim moczyła)zostawiłam na noc , rano tylko przepłukałam i zeszła franca.
Aaaaga - superja to jak na razie jeszcze na placu zabaw z Zośką nie byłam , ewentualnie u dziadków w ogrodzie, tam jest dla niej huśtawka.
Weridiana, Zetka, jasmine89, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej
zazdroszczę pogody...u nas pada...i tak ma byc do poniedziałku
tak ze siedzimy w domu...
Byłam z Młodym u lekarza wczoraj i powiedział ze to kaszel wirusowy,gardło,płuca i oskrzela czyste...ale ze najprawdopodobniej bolą go tez kości przy tymmoje biedactwo...
Super ze nasze dzieci tak się rozwijająbrawo dzieciaczki
-
0na88 wrote:u mnie laciate 2% z data waznosci do końca Listopada 2016 - hahaha samo zdrowie
To już wiadomo czemu działa na plamy ;]
My dzis na spacerze nie byliśmy. Trochę na tarasie, a teraz wisi wszystko i zaraz pewnie lunie. Ja jestem jak z krzyża zdjęta. To chyba przez tą @. Czwarty dzień a ze mnie się leje i leje. Mały śpi z cyckiem w buzi. Zjadłam loda i siedzę w necie. W domu burdel. Dobrze ze mąż obiad wczoraj na dzisiaj zrobił0na88 lubi tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziękuję Wam, bardzo się cieszymy. Ale poszło szybko, bo w pierwszym cyklu starań. Także uwaga
))
Termin na 10 styczeń, czyli rocznikowo między dziećmi będą 2 lata różnicy. A tak faktycznie to rok i 4 miesiące. Będzie dobrze))
To gratuluję Ofka))) może jakis wątek ponownie zaciazonych sierpniowek się pojawi za jakiś czas
))
chcebycmama lubi tę wiadomość
-
Troche Was nadrobilam...
Ide chyba dzis do gina zaraz bede dzwonic.
Wkrecam sobie ze cos jest nie tak bo czuje sie inaczej niz z Iwem. Pamietacie w ktorym tygodniu zaczely Wam sie mdlosci? Z Iwem juz chyba rzygalam, teraz poprostu nie chce mi sie jesc...mogloby tak zostac i po ciazy.
Ja nadal na diecie paleo.
O burza idzie.