SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Normalnie piorę, a później suszę na słońcu, plamy z marchewki znikają pod wpływem słońca. Szukałam patentu i wyczytałam to na jakimś forum i działa
może jeszcze coś się uratuje
Zetka lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Dziewczyny a na czym polega ten trening biegowy?
http://jak-biegac.pl/plan-treningowy-dla-poczatkujacych-biegaczy
Tu masz taki. Chodzi o to że zaczynasz od marszo biegu. W pierwszym tygodniu jest to 1 minuta biegu na 4minuty marszu i trwa to łącznie pół godziny. W następnym tygodniu zwiekszasz ilość biegu do marszu. 2 minuty biegu na 3 minuty marszu. I tak powoli zwiekszasz aż jesteś w stanie biegać pół godziny bez zadyszki i bez przerwy -
Maks w przeciwieństwie do ostatniej nocy zdążył już wstac o 2. Tak jeczal dalam cycka trochę zjadł i dalej niby zasypial i budził się po 5 minutach. Z bezsilności zrobiłam mu mm 100. A on wypil zaledwie 40 ml. I w końcu usnal. Mam nadzieję że w takim razie pospimy do 8
-
A my znowu pobudka przed 6. Gdzie te czasy kiedy spala do 8. Do tego budziła się w nocy 2 razy na jedzenie i 2 na picie. O 4 były próby wstawania
Dziś idziemy poszukać zabawki na dzień dziecka. Jakoś się nie przylozylam jeszcze, ale stwierdziłam ze Łucja ma dzień dziecka codziennie. A z prezentu od dziadków najbardziej podoba jej się torbaPaula_071, 0na88, aaaaga lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Właśnie tak o tej 4 myślałam jak Ty dajesz rade zaczynać dzień o tej porze. Chociaż co zrobić dziecko nie wstanie samo
Co gorsza nie mam jak odespac w ciagu dnia, bo Tomek jak spi 1h to juz cud. Rodzice, tesciowie i mąż pracuja wiec nie zajma sie z Tomkiem. Niestety moje dziecko nie lubi wózka wiec wychodze z nim w Tuli, pcham pusty wozek i przekladam go dopiero jak zasnie. Takie mam dziecko:)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa wrote:Paula a próbowałas go przełożyc przodem do kierunku jazdy ? Zeby wszystko widział?
W spacerowce tylko taka jest opcja, ale to nic nie daje. Nie ma szans na jazde dluzej niz 10 minut, w czasie ktorych zje cala bulke a potem chce wstawac. Jeszcze dziala jak mu puszczam teledyski na youtubie;) albo jak cos sie dzieje, np. pies biega i szczeka, ale to dziala przez kilkanascie sekund.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:01
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa- ja mam aktywne klocki z fishera , ale jak ze wszystkim u nas na 3 sek i bez szalu.
Paula- nie ma to jak spacery
u nas nadal spacerówka parzy , zazdroszczę Wam ze możecie spacerować i po 3 godziny .. ja to mogę spacerować tylko w porze drzemki , w innych porach po godzinie spaceru wracam umordowana jak kon.
Dziewczyny a ktoras z Was używa pieluchomajtek ? bo ja poważnie się nad nimi zastanawiam , zmiana pampersa to teraz niezły wyczyn , uciekanie , przekręcanie , obracanie.. może z takimi majtami poszlo by szybciej.
-
Hej kochane
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA NASZYCH SIERPNIOWYCH SLODZIAKOWDUŻO ZDROWIA I SILY NA ODKRYWANIE ŚWIATA
ROSNIJCIE ZDROWO I DAJCIE CZASEM MAMUSIOM ODPOCZĄĆ
A ja tym czasem karmie Malego i lecę na zakupy,bo robię dzis torta dla mojego większego dzieckatak,mój mąż obchodzi dziś 28 urodziny
Weridiana, mamasia, jesslin87, Migotkaa, lys, Katarka, Paula_071, Zetka, witaminkab, Pulpecja, 0na88, Griszanka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Cześć bo nie uzyje slowa dobry my od 5:09 na nogach i mam dosyc od rana non stop steka nic mu sie nie podoba placze i co chwile raczki wyciaga zeby go nosic a jak mowie nie to drze sie o 7 padl na 30 minut i jeszcze oczu nie otworzyl a juz stekal teraz ma drzemke ale juz raz sie probowal wybudzac no nie ma co ładny dzien dziecka no w morde jeża! My nic mlodemu w koncu nie kupilismy zrezygnowalam z auchego2basenu bo mlody zamiast cwiczyc to by tylko w nim siedzial a pileczkami robil by burdel no way moze jak troche podrosnie a ja dojrzeje myślą do tego wiec wczoraj na zakupach dostal mega pake pieluch i mleko heheh wyrodna matka
Na drugie sniadamie mlody wciagnal nalesnika z serkiem homo " świeżuch " trudno doatepny ale bardzo dobry
Aaaa jeszcze wczoraj sie z malzem poprztykalam i mam focha