SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny cudne brzuchy
Cassie masz 2 synow ? trzymam wiec kciuki za babeczke - ale by miala ochrone starszych braci
Ja nadal mam bole ( bol kregoslupa) , ktoras z was pisala o kocim grzbiecie chyba na bol ledzwi - na prawde pomaga , zaczelam praktykowac od dzis.
Dodatkowo co jakis czas cos mnie zakuje - jak na poczatku ciazy ( tak jakby w szyjce ? ) - nie mam krwawien ani skurczy wiec narazie nic z tym nie robie.
kolorowych snow, ide sie polozyc i nasluchiwac ruchow malenstwa.
P.S moj maz uwaza ze naczytam sie was i wmawiam sobie ze np. juz czuje malucha - czekam na moment az maly/mala sie rozkreci i da takiego kopa zeby niedowiarek sam poczul na wlasnej skorze a raczej dloni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 22:06
Laura, małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, magda sz lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Wraca Mycha
Wraca Mycha
lajki ida w gore
wyczailam Cie kochana
gdzie bylas tak dlugo
???
a teraz zaczynamy pierwszy sezon house of cards już 3 odcinek leci...
u mnie przeczucie na synka, a mąż mówi do brzucha per pani
Piękne macie te brzucholki!!!
Jutro ostatni dzień 15 tygodnia i tylko tydzień do wizytyjupi!!!!!
Chyba zwariuję przez ten tydzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 22:10
0na88, Maniuś, mamasia, Laura, psioszka11, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Maniuś mamy też wesołą porodówkę, a grudzień cały czas funkcjonuje
hehehhe właśnie zauważyłam, że test zrobiłaś 16 grudniato była 11 rocznica mojego związku
piękny dzień
Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wczoraj powiedziałam szefowi o ciąży. Nie zabił mnie ani nie wpadł w białą furię, po prostu powiedział, że to fatalna wiadomość
Powiedziałam mu, że jeśli będę się nadal dobrze czuła, to nie planuję brać zwolnienia i z tym semestrem nie będzie problemów, a potem wezmę tyle macierzyńskiego, ale jest obowiązkowe, czyli 3,5 miesiąca. Nieco go to uspokoiło.
Wzięłam też z pracy stetoskop i słucham brzucha, gdzie słychać głównie ogłuszające odgłosy przelewającej się treści jelitowej i żołądkowejW okolicach macicy jest trochę ciszej, ale też słyszę głównie jakieś płynne odgłosy. O ile słucham macicy, a nie pęcherza.
A teraz wracam do roboty, jutro na 12 mam dedlajn oddania tej wszawej tabelki nad którą pracuję ostatnimi dniami (a zwłaszcza nocami).mamasia, małaMyszka, Cassie, niecierpliwa, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Maniuś mamy też wesołą porodówkę, a grudzień cały czas funkcjonuje
hehehhe właśnie zauważyłam, że test zrobiłaś 16 grudniato była 11 rocznica mojego związku
piękny dzień
grudzien istnieje ,to wiem bo podczytuje czasami
w koncu to byl tak piekny miesiac
A wesola porodowke musze jeszcze odwiedzic w takim razie
Dobrej nocki sismałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Siostry!
Sprawdziłam właśnie wyniki on line- poradźcie i pomóżcie:
leukocyty- 11,6 - norma do 10
neutrofile- 7,80- norma do 7
CRP- 7,88 - norma do 5
Oczywiście wyczytałam,że w ciąży te normy są inne, ale mam mega stracha, zważywszy po tej historii tej dziewczyny z forum. Czu to,że od 3 tyg mam katar może być powodem tego?! Tłumaczę sobie na chłopski rozum,że jakąś infekcję na pewno mam skoro tyle czasu smarkam. Wizyta dopiero 11.03, ale chyba pójdę dziś do internisty do przychodni, bo umrę ze strachu!małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Jak dla mnie wyniki sa ok, ale daj znac co powiedzial lekarz, ale moim zdaniem powinnas dostac po tylku! Skoro wizyte masz dopiero 11.03 to dlaczego tak wczesnie robisz badania, ja zawsze robie tak, zeby wyniki miec gora dzien przed wizyta, zeby zaoszczedzic sobie dodatkowych stresow
psioszka11, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość