SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
to i ja swój zapodam, nie patrzcie na tło bo to w pokoju młodej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:41
Aga89, niecierpliwa, kasiuleek, lys, mamasia, Maniuś, magda sz, Pati Belgia, Katarka, Cassie, sylwucha89, psioszka11, 0na88, małaMyszka, euforia, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
kasiuleek wrote:niecierpliwa- Mam nadzieję, że ja za tydzień już też będę taki miała. Śliczniutki jest:)
Na pewno! Wiesz, moj maz twierdzi, ze on nic tam nie widzi, a dodam tylko, ze przed ciaza mialam tak wklesly, ze zebra mi bardziej odstawaly niz brzuch, no ale to caly moj maz, spostrzegawczosc to nie'jego mocna stronakasiuleek, Cassie, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:to i ja swój zapodam, nie patrzcie na tło bo to w pokoju młodej
Lo ja ciee!! To ja powiem to co kasiuleek - mam nadzieje, ze za 2 tyg i ja taki bede mialaPiekny jest! I o jakim tle Ty mowisz jak brzuch cale tlo zakrywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:38
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Na pewno! Wiesz, moj maz twierdzi, ze on nic tam nie widzi, a dodam tylko, ze przed ciaza mialam tak wklesly, ze zebra mi bardziej odstawaly niz brzuch, no ale to caly moj maz, spostrzegawczosc to nie'jego mocna strona
Faceci...niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2d762e1bf29.jpg a to mój brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:53
kasiuleek, niecierpliwa, mamasia, lys, ainer85, Pati Belgia, Katarka, Cassie, sylwucha89, psioszka11, małaMyszka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Nas też ostatnio wybrzuszyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:30
lys, rybka1988, niecierpliwa, Maniuś, kasiuleek, ainer85, Pati Belgia, Katarka, Cassie, sylwucha89, psioszka11, 0na88, małaMyszka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:
Kupiłaś już jakieś ciuszki??ale prawdziwe szalenstwo zacznie sie jak poznam plec
Choc moj maz juz do brzuszka mowi Ola
(jak by byl chlopiec to bedzie Alex,Olek )
Byle by zdrowe bylo i tyle
A Ty?Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
oj rosną brzuszki jak grzyby po deszczu
mi to aż głupio się przyznawać, że to dopiero początek 5 miesiąca, bo brzuch mam dużżżzyy i każdy pyta czy jestem pewna że to nie bliźniaki ;/ ( zdjęcie było robione z 2-3 tyg temu
)
kasiuleek, mamasia, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki melduje się że dojechałam, ledwo się wyrobiłyśmy na busa i na styk czasu byłyśmy. Cały tył busa dla nas, Sunia spała naćpana całą drogę
no ale powiedziałam na koniec kierowcy że amortyzatory z tyłu są do wymiany
Obejrzałam sobie film, przeczytałam gazetę Dziecko i czas jakoś zleciał
Ale się wydarzyło dzisiajGratuluje synków i córeczek.
Właśnie wcinam mamine racuchy i kakaoomamasia, Pati Belgia, kasiuleek, niecierpliwa, psioszka11, 0na88, małaMyszka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Ja Maniusiu na razie chomikuje od siostry i brata po dzieciach
A zacznę kupować tak od maja.
Jak u Ciebie z brzuszkiem? widać już?
Ola, Olek bardzo ładnie, podoba mi sięno ale ja już mam chyba swoje ulubione, ja dla dziewczynki a mąż dla chłopca
a u Ciebie?
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej sierpniowczki....
Nadrobilam Was ale oczywiscie zapomnialam co mialam napisac... wiec... sliczne brzuszki, gratuluje tez poznanych plci...coreczek I syneczkow...
Ja na kolacje zrobilam szare krewetki w panierce a do tego domowej roboty sos tatarski... przepysznie bylo... Moj maly zajadal az uszy mu sie trzesly:-)niecierpliwa, Laura, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość