SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga trzymam za Was kciuki!!!
Ja to w szarym tylku bede w ciuszkami, bo nikt z rodziny czy ze znajomych nie ma juz malutkich dzieci a ja ubranka po chlopcach wieki temu porozdawalam lub sprzedalam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 13:43
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:któraś z Was wspominała o sutkach wczoraj, sama u siebie zauważyłąm tak jakby się robiły strupki na nich, są dość bolące i raczej płaskie, ciekawe czy sie to zmieni do końca ciązy tak, żebym mogła karmić maluszka
Ja pisałam,że używam już kremu na bolące sutki od 4 mc i później można go stosować na pękające podczas karmienia.
Coś takiego mam: http://www.smyk.com/bielenda-sexy-mama-kuracja-na-popekane-brodawki-50-ml,p1090933531,swiat-niemowlaka-pmałaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Cassie wrote:Aga trzymam za Was kciuki!!!
Ja to w szarym tylku bede w ciuszkami, bo nikt z rodziny czy ze znajomych nie ma juz malutkich dzieci a ja ubranka po chlopcach wieki temu porozdawalam lub sprzedalam...
Cassie nie tylko Ty, u mnie w bliskiej rodzinie tez nie ma malych dzieci, wiec nie mam co liczyc na darowizny, ale jakos mnie to nie martwi, bo te zakupy to bedzie najlepsza frajda
A teraz mam dla Was kolejna historie z serii "ach ci mezczyzni"
Moj maz: a dlaczego nie chcesz kupic uzywanego wozka?
Ja: a dlaczego Ty nie chciales kupic uzywanego samochodu?
Maz: Przekonalas mnie
Koniec tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 14:05
psioszka11, Neyla, lys, mamasia, Aga89, Y, małaMyszka, gosia.b, Cassie, zabka11, Maniuś, magda sz lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Cassie nie tylko Ty, u mnie w bliskiej rodzinie tez nie ma malych dzieci, wiec nie mam co liczyc na darowizny, ale jakos mnie to nie martwi, bo te zakupy to bedzie najlepsza frajda
A teraz mam dla Was kolejna historie z serii "ach ci mezczyzni"
Moj maz: a dlaczego nie chcesz kupic uzywanego wozka?
Ja: a dlaczego Ty nie chciales kupic uzywanego samochodu?
Maz: Przekonalas mnie
Koniec tematu
Oni na prawdę są z Marsaniecierpliwa, futuremama, małaMyszka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
kasiuleek wrote:A jakie masz TSH? Ja również mam Hashimoto i wpadłam w nadczynność. TSH dwa tyg temu miałam 0,16... W tym tygodniu też pójdę skontrolować. Biorę letrox też 50 i endokrynolog nie kazał zmieniać dawki. Kurcze zmartwiłaś mnie trochę
Kasiuleek ja właśnie tez mam teraz 0,16...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Warto patrzeć na wyprzedaże
Ja wczoraj napadłam na smykByła fajna bluza z półśpichami polarkowe, za 20 zł i jeszcze kupiłam body z pandą, półśpiochy i czapeczkę też za 20 zł
No i jeszcze w renomie obok jest sklep z rzeczami dla dzieciaczków to 3pack body z długim rękawem za 30zł (bo z krótkim rękawkiem mam już 5 sztuk:D)Paula_071, małaMyszka, Cassie, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
my juz po wczorajszej wizycie, mały ma 9 cm, i potwierdziło sie że syn. tylko pwoieziałą ze mam nisko łozysko nie ma sie czym martwic narazie ale oczywiscie sie martwie czytalam ze to niebezpieczne... I odrzuciło mnie od ziemniaków. nie mam na nic ochoty, jem ale bez przyjemności. dzisiaj naciagnelam tesiowa na grochówke, musze namowic mame na fasolke po bretonsku. lody tez Wam pozazdrosciłam kuiłam sorbet (nie przepadam za lodami) ananasowy i nie tknelam...za to na wadze 80 kg hahah przy wzrosiiec 165 cm... siedze w pracy jeszcze ze trzy tygodnie juz nie daje rady plecy, brzuch masakra. czuje sie jak babciunia. Aga trzymam kciuki za Was.
futuremama, chcebycmama, psioszka11, lys, euforia, Aga89, małaMyszka, sylwucha89, gosia.b, kasiuleek, Cassie, zabka11, Maniuś, magda sz lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:O matko, to może moje kłucie w sercu od wczoraj to też od tego. Dziś robiłam wszystkie badania związane z tarczycą, a wizyta dopiero 9.03. Nigdy nie miałam z tym problemu,ale w tej ciąży mój organizm wariuje.
Mnie serce nie kłuło, a jedynie strasznie szybko kołatało co jakiś czas.
Jak odbierzesz wyniki TSH, to się okaże czy z hormonami ok... ale lepiej dmuchać na zimne.psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt...
Dzisiaj byłam u ortopedy z tą moją nieszczęsną stopą, okazało się, że prawdopodobnie ona nie jest skręcona tylko złamana, a ja się dziwię że po miesiącu nadal boli i że zmieniła kształt:(
Po drodze do domu wymiotowałam chyba z 5-6 razy - czułam się strasznie głupio na ulicy..
Ja mam wizytę 02/03 i mam nadzieję, że poznam już płeć...myślę że to dziewczynka- mam silne przeczucia, nawet mówię do brzuszka "Tosia" chociaż imię się mężowi nie podoba.
lys, psioszka11, małaMyszka, Cassie, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Ja kupuje póki co 62 jest dla mnie bezpieczne
Planuję kilka 56. A jak bliżej terminu lekarz stwierdzi że Maluch jest naprawdę mały to dokupię mniejsze. Ale póki co wychodze z założenia że urodzę w lecie więc jak ciuszki będą troszkę luźne to lepiej niż ciasne:)
Sorki za jakoś ale robione wieczorem telefonem:) Część kolekcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 15:08
małaMyszka, gosia.b, kasiuleek, ekropka, Cassie, sylwucha89, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Jak miałybyście ochotę poczytać, komentować i się udzielać to zapraszam na mój nowo stworzony blog, który każdego dnia będzie się rozszerzałNa razie początek i wstępny zarys pomysłu na niego
mamapelnapomyslow.simplesite.com
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej, dziewczyny. Ja po wizycie tzn. my:) moja dzidzia ma 14 cm, i 136g wagi:) uwaga jest kobietą
Jak wykombinuje jak wrzucić zdjęcie to pokaże jej "muszelkę" wiec Rozalka:) Ja niestety dostałam duphaston czy jakoś tak na podtrzymanie i furagin plus wit, C na częste oddawanie moczu. oprócz tego minitorujemy krew. Wiem, że będzie dobrze.
niecierpliwa, futuremama, 0na88, małaMyszka, gosia.b, Aga89, Paula_071, chcebycmama, lys, kasiuleek, psioszka11, Cassie, mamasia, sylwucha89, zabka11, Maniuś, magda sz, Pati Belgia, maaadzik1207 lubią tę wiadomość
-
Ja w większości mam 68 cm...
Mniejsze dokupię jak będzie bliżej terminu...
Czy Was też czasami bolą jajniki jak przy owu? Od kilku minut odczuwam dosyć intensywne ukłucia w lewym jajniku...