SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny macie tak,że Wam się brzuch napina? mi się tak zrobiło dwa razy (wczoraj w nocy i przedwczoraj). Raczej nie było to bolesne, bardziej dziwne uczucie (taki dyskomfort).
nie wiem, czy to dobrze czy to źle...
w pon. mam wizytę u lekarza, to zapytam. zobaczymy czy to się jeszcze pojawi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:10
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny
Nadrobilam co pisalyscie ale ledwo widze na oczy bo mialam bardzo ciezka nocke.
Syn Nas placzek, krzykiem obudzil cos lekko po polnocy. Moj polecial do pokoju dzieci a maly jego lozko dywan zabawki wszystko w wymiocinach
Ponad godzine zajelo Nam ogarniecie tego.
Rano wstalam na pol zywa, moj o malo do pracy sie nie spoznil.
Zadzwonilam do przedszkola i okazuje sie ze jest epidemia jelitowki w przedszkolu... super...
Zycze Wam milego dnia
Ja chcialam isc na spacer bo pogoda jak latem ale nie bede chodzila z chorobka po ulicy...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:hm dziewczyny jak sie tu dodaje zdj to bym Wam pokazała mojego brzucha, wczoraj byłam u mamy nie widziala mnie 2 tyg to powiedziała ze bardzo duzy jak na ten czas
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mialam sie Wam pochwalic ubrankami dla mojego malenstwa:
Tutaj probka z tego co otrzymalismy
A te ponizej to bodziaki, ktore kupilam w lumpeksach
A tak to wyglada w szafie. Zapelnilam nimi 5 takich polekNie bede pokazywala, calej szafy i zasmiecala nam forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:17
małaMyszka, lys, mamasia, kasiuleek, Maniuś, Cassie, Laura, Paula_071, sylwucha89, gosia.b, magda sz, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Mialam sie Wam pochwalic ubrankami dla mojego malenstwa:
Tutaj probka z tego co otrzymalismy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfe18e98c4aa.jpg
A te ponizej to bodziaki, ktore kupilam w lumpeksach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a130cb716e5.jpg
A tak to wyglada w szafie. Zapelnilam nimi 5 takich polekNie bede pokazywala, calej szafy i zasmiecala nam forum
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d469dea4464.jpg
Wow, niezła kolekcjato już prawie możesz rodzić
dziecko gołe nie będzie latać
kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka super kolekcja! Już całkiem niezła
Ja jeszcze nie znam płci, ale jak tylko się dowiem to na pewno będę czatować na promocje i chodzić po ciucholandach:) Jak będzie synek to dostanę pewnie ciuszki po siostrzeńcu a jak córcia to postanowiłam, że uszyje jej sukienkę
Dopiero się uczę, ale jeszcze dużo zostało czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:48
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Hej dziewczyny. Nareszcie wiem skąd u mnie takie palpitacje serca... okazało się, ze tak strasznie mi spadło TSH ( w ciągu m-ca), że mam teraz nadczynność i stąd palpitacje serca, bezsenność, duszności, wysypka i drażliwość. Się cholernie wystraszyłam jak odebrałam wyniki, ale na szczęście w porę lekarz odstawił mi leki n jakiś czas, a potem mam brać mniejszą dawkę letroxu50.
Wczoraj jak dojechałam już do przychodni endokrynologicznej to było mi tak słabo, że nie mogłam oddechu złapać i poszłam, żeby mi zmierzyli ciśnienie, bo serce waliło jak oszalałe-maiłam puls 110 (ciśnienie w normie). Na szczęście ja i mój wielki 14tygodniowybrzuch weszliśmy do lekarza bez kolejki.
Dobrze, że co m-c konroluje TSH, bo nawet mój gin. mi mówił, że te kołatanie serca to norma u niektórych, a że ja mam Hashimoto, to gdybym nie odstawiła leków, to groził by mi stan przedrzucawkowy...
Oby teraz już było ok.
Gratuluję synków i córeczek.
Kciukam za te dziewczyny, które nie mogą na razie tu być...szybko do nas wracajcie-w dwupaku.
O matko, to może moje kłucie w sercu od wczoraj to też od tego. Dziś robiłam wszystkie badania związane z tarczycą, a wizyta dopiero 9.03. Nigdy nie miałam z tym problemu,ale w tej ciąży mój organizm wariuje.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Griszanka ja tez biore od poczatku ciazy magnez+wit B6. Zdarzylo mi sie brac no-spe pare razy i zwykle skurcze ustępowały a tym razem i no-spa nie pomogla. Po USG nie bylo jeszcze lekarza i nadal nie wiem co to moze byc i co z Nami zrobia dalej.
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jak kupujecie ubrana, to patrzcie na metki, żeby można była prać je w 60'C. Wtedy wiadomo, że to dobrej jakości bawełna, i że w praniu się nie skurczy:) A pościel to nawet 90'C.
psioszka11, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotka - juz widac, ze to ciaza
Z tymi ubrankami, to rzeczywiscie urodzaj. Moje dziecko spokojnie ma w czym chodzic do 9 m-ca :p. Spodziewam sie, ze pozniej sukcesywnie beda naplywac kolejne, bo moj szkrab jak sie urodzi, to kuzyn bedzie mial 1,5 roku - wiec idealnie sie zlozylo
Moze jeszcze szwagierka sie wstrzeli niedlugo z drugim dzieckiem, to bedzie plynnie przechodzic z rak do rak
A jak nie, to mam calkiem pojemny strych :p
Mala myszko, to jak najbardziej prawdopodobne. Jak trafilas w dobre miejsce, to ladnie slychac miarowe pukanie. Wczoraj polozna przykladala mi detektor tetna i jak w koncu znalazla maluszka, to bylo slychac dokladnie tak jak w domu przez stetoskopLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość