SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejus przez was oszaleje do wtorku! Zastanawiam sie nadal czy moja dziewczynka to dziewczynka ...czy u was sie zmienilo?
Budyn czekoladowy mnie zmulil:/ az mi nie dobrze.
Gratuluje kolejnej coreczki:-) choc ja na tym zdjeciu nic nie widze haha.
Moj maz tez chce Ole a synus mowi ze Misia bedzie i on wpisze w akt:-) maz sie smieje ze juz nie ma zdania w domu:-)
Maniuś, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura az mnie ciekawosc zrzera ale coz postaram sie wytrzymac. Ja nie mam przeczuc bo mnie zmylily dwa razy przy chlopakach:-)
Ja tam duzo za duzo waze ale brzuch mi urosl duzo!!! Jutro postaram sie wrzucic zdjecia.Laura, czarnaruda, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi co z Waszymi piersiami?
Ja zauważyłam, że już mnie nie bolą i przestały rosnąć.
Zmieniłam stanik na rozmiar większy w pierwszym trymestrze.
Chyba mają jakąś przerwę.
Tez tak macie?małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
No dokladnie tak sie nam poskladalo
wierzylam ze w kiedys sie uda
To jeszcze moze pasuje sie wymienic nr telefonowbedziemy pisac do siebie z porodowek
PS. Piersi mnie bola nadal...mniej ale czuje je caly czas i jak na razie rozmiar wiekszesutki jak antenki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 21:11
Laura, maaadzik1207, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U mnie dwa razy sen o synku, choć przed ciążą bardziej obstawiałabym dziewczynkę.
Na razie podczas USG żaden lekarz nie podjął się nawet wstępnej oceny płci, choć ostatnie miałam wczoraj. 05.03. kolejna wizyta i może się uda, choć wolę się nie nastawiać.
Piersi (pewnie chwilowo) przestały boleć, lekko urosły, choć rozmiar biustonosza nadal ten sam;/małaMyszka lubi tę wiadomość
Córcia 2015 -
nick nieaktualnyWitam sie wieczorowa pora
Gratuluje udanych wizyt i coreczek/synusiow
Brzuszki sliczne
Ja dzisiaj chcialam wyjsc we wiosennej kurtce - nie dopielam :p
Piersi bola ale do tego juz przywyklam, musze kupic biustonosze z miseczka C bo z B juz sie wylewaja.
Przy chlopakach czulam sie na chlopaka, teraz czuje sie na dziewczynke ale i tak pewnie bedzie chlopak
Byle do 9tego marca - wtedy wszystko sie okaze.
Dobranoc
Maniuś, Laura, 0na88, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny