SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
No właśnie, ja też robię badania przed dzień wizytą, a odbieram w dniu wizyty i mam zajecie w poczekalni, analizuję wszystkie poprzednie... Zastanawiam się nad tym CRP. Na razie nie będę robić niczego poza tym co zleci mi gin. -
Zrobiłam je w tym tyg, bo w przyszłym jadę do Niemiec pakować rzeczy, załatwiać formalności z wyprowadzką. Wrócę przed wizytą, więc innej możliwości nie miałam.
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
To jest jakaś parodia! Nie wiem czy u Was w przychodniach jest tak samo?! U nas przychodnia od 7 rano, a do rejestracji ludzie stoją od 4-5 rano przed drzwiami! Bo telefonicznie nie rejestrują , ani na inne dni. I czasem jest tak,że przyjdziesz np przed 6 ,marzniesz na dworze, a i tak się nie dostaniesz,bo tyle ludzi. Więc mówię do pani,że jestem w ciąży i nie będę stała od 5 rano na dworze, a ona na to,że jej przykro. No parodia jakaś!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Zrobiłam je w tym tyg, bo w przyszłym jadę do Niemiec pakować rzeczy, załatwiać formalności z wyprowadzką. Wrócę przed wizytą, więc innej możliwości nie miałam.
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
U mnie tylko do poradni okulistycznej ludzie stoją od 3-4 rano, bo tylko 20 osób jest przyjętych na NFZ, chociaż podejrzewam, że jedna rejestruje całą rodzinę i przyjaciół... W przychodni nie mam pojęcia, bo nie chodzę. Ostatnio byłam tylko po kwit zakończenia leczenia. Ale czasem widzę ludzi przed 7 chyba do laboratorium właśnie...
-
nick nieaktualnyJa juz po sniadaniu, sypialnia i kuchnia ogarniete, zmywarka wyladowana, smieci wyniesione a syn wyslany do szkoly
Poki co energia pelna para - ciekawe kiedy spiocha zlapie
Acha... tup tup tup moj mlodszy wstalkoniec internetu
Ma do konca tyg L4 ze wzgledu na jelitowke.
Bede zagladac.
niecierpliwa, kasiuleek, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Ci Cassie tej energii, bo ja od rana czuje sie nie najlepiej, najpierw nie zdazylam przygotowac sniadania i dopadly mnie wymioty zolcia, a teraz leze w wyrku i nawet palcem kiwnac sily nie mam, do tego na dworze drugi dzien leje tak, ze nawet na spacer wyjsc sie nie chce. Potrzebuje energii slonecznej, jak na dworze ladnie to i ja jestem pelna zycia
Co dzis robicie na obiadek?? Ja kotlet schabowy, mizerie i ziemniaczkiCassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Cześć Siostry!
Sprawdziłam właśnie wyniki on line- poradźcie i pomóżcie:
leukocyty- 11,6 - norma do 10
neutrofile- 7,80- norma do 7
CRP- 7,88 - norma do 5
Oczywiście wyczytałam,że w ciąży te normy są inne, ale mam mega stracha, zważywszy po tej historii tej dziewczyny z forum. Czu to,że od 3 tyg mam katar może być powodem tego?! Tłumaczę sobie na chłopski rozum,że jakąś infekcję na pewno mam skoro tyle czasu smarkam. Wizyta dopiero 11.03, ale chyba pójdę dziś do internisty do przychodni, bo umrę ze strachu!niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
euforia wrote:
Jeżeli chodzi o stopę, to jutro mam usg i spr czy na pewno złamanie ( w szpitalu lekarz tweirdził że nie ma sensu robić usg bo i tak nie wykaże złamania?...- pewnie im się nie chciało) a teraz ja muszę płacićoczywiście prosiłam też w szpitalu o usztywnienie tej nogi na co lekarz, że nie usztywnią bo nie ma złamania, a skręcenia się nie usztywnia. Dzisiejszy lekarz kazał kupić stabilizator hm...kolejny koszt 200 pln ( mam nadzieję że moje ubezp. w pzu zwróci mi koszty). Jeżeli było złamanie to bardzo możliwe że kości już się zrosły ale źle bo noga zmieniła kształt i teraz uwaga...może ponownie mi ją złamią. Gorzej być nie mogło:(
Niestety jeśli miałaś złamaną to będą musieli coś zrobić... Teściu jak złamał, po tygodniu zrobili prześwietlenie i okazało się że źle mu poskładali, to wzięli go do szpitala i operacyjnie składali jak ma być.
Jemu na dodatek śruby dali ale to pewnie dlatego że miał złamanie w kostce i wiekowy już człowiek to i kości słabsze.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja się witam w 15 tygodniu ciąży!
Gdy patrzę na Wasze brzuszki to się zastanawiam kiedy ja taki duży będę miała...
W sumie mam termin na koniec sierpnia to jeszcze czas, żeby brzuszek był bardziej widoczny.
Miłego dnianiecierpliwa, Maniuś, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Hej
Ja poczytuje ale nie mam czasu aby popisać z wami. W pracy natłok tematów, nie wyrabiam się.
Wczoraj bylam z córką na przymiarce sukni do tańców standardowych którą szyjemy.achhhh jest piękna!pochwalę się fotka jak będzie skończona
Widzę ze na topie galeria brzuszków. Jak dojadę do pracy to koleżanka mi pstryknie w całej okazałości i tez wrzucę mojego brzucholka
Magda szsz-odpoczywaj i smacznego! Nie ma to jak u mamyhaha usmialam die z twojego komentarza do kierowcy na temat amortyzatorów
ty to jednak jesteś babka z ikra
Maniuś, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiem, ze to pytanie juz bylo, ale nie chce mi sie wertowac kilkuset stron, prosze czy mozecie polecic jakies fajne seriale (najchetniej kryminalne, zbrodnie, i tego typu rzeczy) cos ala Csi Kryminalne Zagadki?? Wczoraj skonczylam ogladac 1 sezon "Stalker" i bardzo mi sie podobal, niestety na 2 musze dluugo poczekac
-
niecierpliwa, brzuszek nie taki mały, mi sie wydaje, że po prostu bardziej wypchnięty do przodu jak piłęczka, a reszta dziewczyn ma taki jak ja czyli rozłozony od boku do boku:)
ja wczoraj ze względu na kolke leżakowałam jak nigdy, dziś pogoda fatalna znowu padaa, dobrze, że chodzę na swoją gimnastyke tak dostaje duzo energii:)
u mnie też dziś kotlet mizeria i ziemniaczki:Dniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej dziewuszki. ja już pracy ogarnęłam kilka tematów... cycki mnie swędza, dobrze ze dzisiaj jestem sama w pokoju bo reszta mecenasów miała by chyba niezły ubaw...dostałam od siostry cztery wory ciuchów, niestety większość różowe...stwierdziliśmy z mężem że po prostu będziemy małego uczyć tolerancji i luzu i niech rzyga marchewka w różowe, chociaż w domu:) no ale przebrać to, posortować, poukładać... to mnie przerasta. narazie tarzam się w książkach które dostaliśmy na wesele zamiast kwiatów:) to lubię
na obiad łazanki i grochówka. za to wczoraj w pracy zjadłam dwa hod dogi:) ale były dobre... weekend mam oczywiście zajecia, ale męża nie będzie całą sobotę i niedziele bo ma rajd samochodowy wiec nie wychodzi z warsztatu...ale sobie poczytam...miłego dnia babeczki:)
Maniuś, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Polazłam do przychodni. Pani z rejestracji- proszę przejść po 3 gabinetach i zapytać dr czy panią przyjmą. Więc ruszyłam: wiecie jaka znieczulica?! Nie mają miejsc, a poza tym mają jeszcze wizyty domowe- i mówię,że w ciąży,że wyniki i dupa! Noż kurwa mać! Sorki,ale mega się zdenerwowałam! Zapytałam panie z labo o wyniki i też stwierdziły,że są ok, może tak być od kataru. Myślicie,że panikuję!? Zadzwoniłam do kumpeli-pracuje w szpitalu, powiedziała mi,że u nas 2 szpitale zamknięte, bo epidemia grypy jest, no jakaś masakra. Żyć, nie umierać!
-
niescierpliwa mnie teraz wciągnęło "pretty little liars" ale to nie jest typowo kryminalny
Ja zaczynam 18 tydzień... czyli 5 miesiąc czas - start!
O epidemii grypy już na okrągło słyszę, że w szpitalach nie ma miejsca, że przychodnie zawalone i moja mama z którą za każdym razem jak rozmawiam słyszę "ale jak ktoś w pracy bedzie chory masz iść do lekarza brać zwolnienie, żebyś się nie zaraziła"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 08:52
psioszka11, niecierpliwa, Maniuś, 0na88, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
bleee a mnie boli brzuch odkad wstałam, myślałam, ż emoże za szybko sie zerwałam, boli po prawej stronie na wysokości pepka, i ta czesc jak by twarda, troche ciezko mi chodzic, jutro wizyta to zapytam lekarza, mam nadzieję, ż enie bedzie sie nasilać i obejdzie sie bez ip, i dupa z cwiczeń dziś, odpuszczam
-
nick nieaktualny