SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Cześć dziewczyny
ja w końcu neta odzyskałam, zaktualizowałam tabelkę, wchodzę, a tu faktycznie ja przejęłam wątek! Ojej... właściwie niby mam termin na lipiec, a tu się wpisałam, bo możliwe, że wszystko się przesunie na sierpień, a tu zostałam matką wątku... No ale nic, ja tutaj i tak zaglądam, więc jeśli Wy nie macie nic przeciwko temu, to będę aktualizować listę na bieżąco na pierwszej stronie
Zaraz przepiszę listę z naszej tabelki, jeśli kogoś brakuje to dajcie znać, dopiszę.
Buziaki kochane
Sana, proszę o wpisanie i mnie: termin 17/08/2015 (jak apaczka), 1-wsza wizyta 22/12, wiek rodziców: 33/33, woj. śląskie. Dzięki.
Córcia 2015 -
nick nieaktualny
-
Zetka - gratuluję
Sana - ja też proszę o dopisanie do tabelki
Nick - gosiak2412; imię: Gosia; wiek:28/34; województwo:kujawsko-pomorskie; cykl starań: 26; termin porodu: 08.08.2015, wizyty:15.12, 29.12; wymiary maleństwa: ok.6mm; rodzeństwo: 2009 - Maja, 2011 - Bartek,
Przeczucie: chłopiec 70%, dziewuszka 30%
-
witajcie
chciałam sie przywitac, przedstawic i dołączyc do Was - wg mojego kalendarza mam termin na 22 sierpnia
jestem juz mamą 9-letniej Julci, staraliśmy sie o rodzeństwo dla córki od 7 miesięcy i w końcu sie udałoi to udało sie w najmniej spodziewanym cyklu, przy zaledwie dwóch serduszkach:-)
będzie mi bardzo miło, jeśli przyjmiecie mnie do swojego grona:-)lys, Cassie, Kitaja, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Puk Puk, można?
Właśnie niedawno zobaczyłam 2 kreski na teście i nieśmiało pytam czy mogę dołączyć
To będzie siostrzyczka lub braciszek dla synka, termin na 23.08
Gratuluję wszystkim i życzę zdrówka
Zetka witaj kochana!!!! wielkie gratki!!! ja mam termin na 22.08wiec idziemy niemalże łeb w łeb
-
Zabka - witaj i gratuluję
Widziałam, że któraś pisała o zachciankach.. U mnie narazie ogólnie brak jakichkolwiek objawów, no poza brakiem @ oczywiście. Ale zachcianki mam
Np. Dziś na kolacje wysłałam męża po pierogi z truskawkami. O mamo! Ale były pychaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
milego dnia!!!
Zabka witam i Ciebiegratulacje!!!
Ja dzisiaj spalam jak susel niestety budzik nie zna litosci ale pocieszam sie ze jeszcze tylko 3 dni i dopiero zadzwoni 8go stycznia
Plan na dzisiaj? Odpoczynek. Wczorajszy dzien dal mi popalic wiec dzisiaj fasolinka niech ma spokoj.
Poczytam jakas ksiazke albo gazetki.Pati Belgia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Hey. Pisalysci o bezsennosci i co... Zbudzilam sie o 6 i spac nie moglam co mi sie raczej nie zdarza.
A czy pieka Was stopy ?
Zawsze mam zimne stopy czy deszcz czy sloncemam zimne i juz. A teraz od jakis kilku dni mam gorace i mnie tak pieką ;(
Zel chlodzacy nie daje rady. Zasnac przez to nir moge -
nick nieaktualny
-
Ellena wrote:Hey. Pisalysci o bezsennosci i co... Zbudzilam sie o 6 i spac nie moglam co mi sie raczej nie zdarza.
A czy pieka Was stopy ?
Zawsze mam zimne stopy czy deszcz czy sloncemam zimne i juz. A teraz od jakis kilku dni mam gorace i mnie tak pieką ;(
Zel chlodzacy nie daje rady. Zasnac przez to nir moge
U mnie dzis kiepsko... Mdli mnie... I nawet programu kulinarnego nie mogę oglądać... Na sile wpechnelam kromek chleba... Masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 08:38