SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Mi z kolei jest non stop zimno, najchętniej bym się owinęła kocem i siedziała tak cały dzień. Trochę się niepokoję bo jakiś wirus się mnie czepia, gardło mnie boli, katar, kaszel... czuje jak mi po gardle cieknie wydzielinaMam syropek prenalen co mogę jeszcze? Jeszcze w pracy prawie wszyscy chorzy kichają, smarkają
urlop dopiero od piątku
-
nick nieaktualnyMi tez jest non stop zimno a jak sie juz zagrzeje to mi tak goraco ze moglabym po dworze bez kurtki chodzic.
Tez macie problem z wyproznianiem sie? Mam takie zaparcia jak bo calym kartonie czekolady. Jak jem kiszone ogorki to jest lepiej ale jesli nie zjem to brzuch wzdety i nie umiem sie zalatwic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edka wrote:Hej, byłam wczoraj u gina, ale było widać tylko pęcherzyk ciążowy, który jest jeszcze mały 6,5 mm. Gin mówi że idziemy "do przodu", bo 2 tygodnie temu nie było widać nic. Spotykamy się ponownie za tydzień
Edka u mnie prawie identycznie6,5 mm wczoraj to wskazuje na 5 tydzień BBF trochę oszukuje
w powiększeniu widać kropeczkę w środku
Cassie lubi tę wiadomość
-
Co do samopoczucia to u mnie dzis kiepsko.
Piersi nie daja spokoju a mdli mnie tak ze ruszac sie nie moge. Ledwie kawe wypilam. Zaraz musze zjesc cokolwiek bo wiem ze trzeba.
Ale jak tylko otwieram lodowke to mnie cofa ;(
Ale wczoraj na noc oczywiscie frutki i cole zjadlam... Buuu dzis od tego boli mnie brzuch.
Niestety cierpie na nadwrazliwe jelito i takie ekscesy koncza sie u mnie tragicznie.
Co do zapart to tez mam ale ja poprosze dzis hinke o recepte na syropek Duphalak czy jakos tak.
Pomaga nam Kobietom w Ciazy wyproznic sie. Tulko nie wiem czy konieczna jest recepta na to.
Cassie lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Cześć dziewczyny,
Mi z kolei jest non stop zimno, najchętniej bym się owinęła kocem i siedziała tak cały dzień. Trochę się niepokoję bo jakiś wirus się mnie czepia, gardło mnie boli, katar, kaszel... czuje jak mi po gardle cieknie wydzielinaMam syropek prenalen co mogę jeszcze? Jeszcze w pracy prawie wszyscy chorzy kichają, smarkają
urlop dopiero od piątku
Ja jem tonami czosnek - na śniadanie na kanapkę, na obiad zrobiłam makaron ze szpinakiem i dużą ilością czosnku, dużo natki pietruszki, bo ma baaardzo dużo witaminy C, herbata z miodem i cytryną lub imbirem. Mi dzisiaj lepiej niż wczoraj. Gardło boli jakby mniej, nie rozkłada mnie bardziej. Jutro rano idę do gina, a później do pracy - jak pracuję z domu to siedzę dłużej przed kompem niż jak siedzę w pracy.
Idziecie na świąteczny urlop? Mi szkoda strasznie urlopu, kiszę ile można, żeby wykorzystać jak już dzidzia będzie na świecie. Na L-4 mi też szkoda iść, bo na początku roku jest premia roczna...magda sz lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula 071- jak czujesz sie na silach by pracowac to pracuj. Ja gdyby nie zaslabniecia to w pierwszej ciazy pracowalabym dluzje nic do 6m. Zas jesli sie nie czujesz to pamietaj ze teraz nie jestes sama w swoim ciele i musisz o Was dbac
lepiej isc na to l4 niz mialoby sie cos stac.
Cassie lubi tę wiadomość
-
Mam taką pracę, że mogę robić większość rzeczy zdalnie - umówić spotkania na jedne dzień, żeby wszystko pozałatwiać, a resztę zrobię z domu. Ale tak jak mówię, gdy mam w domu komputer to pracuję więcej niż gdy jestem przy biurku...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
O duzo z Was dzisia ma zle samopoczucie. Kochane a u nas grypa zoladkowa panuje,narzeczony wisi nad toaleta, ja wczoraj tylko silna biegunka ale z krwia, myslalam ze poronilam, przepraszam za doslownosc ale jestem przerazona...czlowiek jest taki bezradny.
-
Dzien dobry i ja sie witam w ten wtorkowy poranek
dzis o dziwo nie mdli mnie bardzo rano troche mnie to martwi, pospalam sobie troszke dluzej ,bo ostatnio cierpialam na bezsennosc.Witam wszystkie nowe mamusie,ale fajnie ze jest nas coraz wiecej,ah to bedzie magiczny czas ....sierpien<3
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan