SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wstałam o 9 a dopiero zjadłam śniadanie. Mdli mnie ale to oznacza że maluch rośnie. A raczej poziom hcg.
W czwartek usg.
wczoraj ból jajników później jednego wytracil mnie z równowagi i zaczęłam płakać ze to może pozamaciczna ... dziś już nie boli wiec lepiej mi na duszy i sercu.
eh wczoraj płakałam na filmie "komefi"
Bo złodziej się przewrócił i taki żal mnie złapał ze ludzie biedni itd eh brak mi słów
to było tak idiotyczne ze aż mi siebie żalCassie lubi tę wiadomość
-
Ja tez ciesze sie z mdlosci i troche panikuje jak ich nie mam , chcialabym zeby ta ciaza byla bezstresowa,ale napewno tak nie bedzie.Wiem Miru,co czujesz:-* dziewczyny co dzis planujecje na obiad,bo ja nie nam pomyslyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Miru ja wczoraj poplakalam sie z radosci jak przeczytalam Twoj post "aniolkowe Mamy"na temat wynikow Twoich,bardzo mocno Ci kibicuje i wierze,ze teraz nam sie uda
MUSI!!!
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A ja dziś śpię na maksa. Dopiero wtorek a ja się czuję jakbym z miesiąc wolnego nie miała
Czas się wlecze strasznie. Fotograf nam w końcu wysłał zdjęcia z wesele to pobieżnie obejrzałam bo nie mam siły. A tyle przecież czekaliśmy
Na myśl o obiedzie mdli, także w tej kwestii nie pomogę. Wczoraj zrobiłam spaghetti to stwierdziłam że sos jest kwaśny jakby ktos soku z cytryny dodał (mój mąż dziwnie się na mnie patrzył)
Cassie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Kurcze może dziwnie to zabrzmi ale zazdroszczę Wam tych mdłości i złego samopoczucia. Ja...czuję się dobrze, poza bolącymi i napiętymi piersiami i czasem lekkim bólem brzucha nie mam żadnych dolegliwości...Ok, wczoraj rano było mi trochę niedobrze
Poza tym czuję się normalnie i trochę mnie to martwi, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Już w piątek wizyta a ja jak na szpilkach, najchętniej bym przespała ten czas do niej żeby szybciej minęło
Cassie, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny