SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny widze, ze nalrawde te nasze samopoczucia sa okropne dzis. Ja dopoero co sie obudzilam bo tak mnie mdlosci wymeczyly, ze wkoncu usnelam... a o 12 ze szkoly dzwonili zeby syna odebrac bo placze z bolu ucha.... jak jechalam to myslalm, ze na deske rozdzielcza pawia puszcze... tak wiec z moim dzieciem jutro do pediatry jade. Wizyte mam na 9:15 akurat wtedy kiedy sa najwieksze mdlosci... I jak tu ktoras z Was pisalam, chyba Kropka, ja tez sie boje wycjodzic z domu jak mnie meczy bo od razy mysle, ze zwymiotuje np. na lade w sklepie.... w sobote jak bylam z mezem na oddaniu krwi, to az mi sie slano zrobilo, normalnie krew mi smierdziala... dziwne bo nigdy tego nie czulam.... ale szybko moj maz napelnil woreczek I pojechalismy do domu. W marcu odda plytki krwi...
A ja dzis na obiadek mam krupniczek I pyzy z miesem bo bardzo mi sie ich chcialo od kilku dni....Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja jeszcze w pracy siedzę, ale już was nadrobiłampocieszam się myślą, że jeszcze 3dni i weekend. A potem jeszcze 3dni i mam wolne do 7.01. Tylko nie wiem kiedy ja w takim razie święta zrobię?? :>
Ciężka noc za mną bo córa mi się pochorowała. Gardło czerwone, temperatura. Na 19.20 jadę nią do pediatry. Synek narazie zdrowy, ale dziś zostawiłam go z Mają i moim M w domu.
Co do objawów to u mnie nadal ich brak. Trochę mnie to martwi, alewidziałam to musi być dobrze
Magda sz - zdrówka dla Ciebie
Pati, kropka - współczuję mdłości
Brzydal - pogoadaj z szefem i poproś by przy Tobie nie palił
Milego wieczoru wam życzę :*
Postaram się jeszcze zajrzeć. Buziaki :*Pati Belgia, Cassie, Kropka_1, magda sz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosiak2412 wrote:Hej
Ja jeszcze w pracy siedzę, ale już was nadrobiłampocieszam się myślą, że jeszcze 3dni i weekend. A potem jeszcze 3dni i mam wolne do 7.01. Tylko nie wiem kiedy ja w takim razie święta zrobię?? :>
Ciężka noc za mną bo córa mi się pochorowała. Gardło czerwone, temperatura. Na 19.20 jadę nią do pediatry. Synek narazie zdrowy, ale dziś zostawiłam go z Mają i moim M w domu.
Co do objawów to u mnie nadal ich brak. Trochę mnie to martwi, alewidziałam to musi być dobrze
Magda sz - zdrówka dla Ciebie
Pati, kropka - współczuję mdłości
Brzydal - pogoadaj z szefem i poproś by przy Tobie nie palił
Milego wieczoru wam życzę :*
Postaram się jeszcze zajrzeć. Buziaki :*
gosiak2412 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:Witam się dzisiaj. Mam znów nadgodziny w pracy i nie mogę Was nadrobic. Boli mnie krzyż i brzuch trochę. I tak chciałam Was zapytać jak było u Was, bo ja codziennie robie testy zaczęłam od soboty i codziennie są bardziej widoczne ale jeszcze dużo brakuje do grubej drugiej kreski.
Na bete mogę dopiero w piątek ale nie wiem czy wtedy powtarzać w pn, bo to odstęp 3 dni.
Żabka gratulacje, idziemy równobyłaś na becie?
-
Amberla wrote:Dziewczyny, czy któraś z was będzie miała cesarkę? Pozdrowienia z szarego burego Krakowa....
Amberla, ja prawdopodobnie będę miała cesarkę, bo mam zaawansowaną krótkowzroczność - ponad minus 10,5 dioptrii - ale będę wiedziała na pewno po konsultacji z moją okulistką. Moja koleżanka jest taka ślepa jak ja i mówiła, że teraz są jakieś zabiegi, żeby wzmocnić oczy przed porodem, więc zobaczymy. Ale jak z ciekawości poruszyłam ten temat z okulistką parę lat temu była dość sceptyczna wobec moich szans na SN.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:30
Amberla lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej Kochane, ja jeszcze nadaję z pracy, ale ledwo... Co chwilę fale mdłości
Pada za oknem, auto dziś daleko bo nie było miejsca.. Jak żyć?!?!
Kurde, naprawdę wyraźne smaki mi przeszkadzają i... no właśnienie te odruchy. Pomaga mi zwykła bułka (gdzie do tej pory prawie nie jadłam pieczywa), biszkopty. Dziś zjadłam udka z kurczaka takie bez zbędnych sosów i marynat, już bez warzyw bo te ryzykowne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja pozazdrościłam Pati ... Pati krupnik kojarzy mi się z babcią i dziadkiem i bujanym fotelem u nich w domu. Nigdy sama nie robiłam ale chyba mnie zainspirowałaś. Czuję że taką delikatną zupkę dałabym radę zjeść.
Tymczasem na siłę karmię się twarożkiem, mdłości okropne. -
A wracając do objawów, to spotkało mnie wczoraj coś bardzo dziwnego, pierwszy raz w życiu. Jechałam wieczorem metrem i pociąg stanął pomiędzy stacjami, zdarza się to dosyć często, pociąg zwalnia potem stoi minutę-dwie. Ale wczoraj wpadłam w okropną panikę, czułam jak mi serce wali mocno, zrobiłam się lodowata i miałam krople potu na czole. Byłam realnie przerażona i nie mam pojęcia dlaczego. Trwało to ze dwie min. bo metro ruszyło ale jeszcze jakiś potem czas nie mogłam się otrząsnąć. Przecież wcale się nie bałam że tam utknę, nie było żadnego zagrożenia.
Takie dziwne zdarzenie. zapewne hormony. -
Witam nowe mamusie
Chyba też sobie budyń zrobięz herbatnikami... ooo mniam
Ja mam na pamiątkę pierwszy test który pokazał dwie kreski (ale to paskowy test) i trwalszy, plastikowy, gdzie już ładnie widać dwie kreski
Moje pamiątkowe testy
http://pokazywarka.pl/emfen5/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:31
Cassie lubi tę wiadomość
Julia07.2015