SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram się zdrowo odżywiać odkąd wiem, że jestem w ciąży, dlatego m.in. codziennie piję sok z grejpfruta(i z pomarańczy, bo inaczej kwasota grejpfruta by mnie zabiła). A tu http://zdroweodzywianiewciazy.pl/grejpfruty-w-ciazy/ciekawy artykuł, może Wam się przyda, jeśli macie zaparcia.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hehe... myślałam, że tylko ja tak panikuję ze wszystkim, a tu proszę
A poważnie to : mam mdłości - źle... przeszły, jeszcze gorzej- bo "pewnie" coś się dzieje. I tak w kółko. w każdym razie w weekend było prawie bez- za to wczoraj wróciły na nowo... że mam już dość
najgorsze to jak Cię mdli i mdli.. wolałabym już się do muszli przytulic i raz dwa mieć to za sobą a nie męczyć się tak... Co do piersi ani teraz ani w 1 ciąży mnie nie bolały. Nawet bałam się i wtedy i teraz, że flaki więc pewnie coś niedobrego... ale nie - tu akurat taka moja uroda. Mi znacznie się powiększyły dopiero koło 2-3 trymestru i wiadomo po porodzie
Co do wagi....chlip... niestety sam początek ciąży a ja przybrałam. Mam na odwrót niż wy - mimo,że nie chce mi się jeść bo mdli to jem- zmuszam się bo wtedy jest trochę lzej... no i już ponad kg do przodu kolo 1,5A w pierwszej ciąży o tej porze było 3 kg do tyłu.... buuuu ;(
Dziewczyny, czy któraś z was będzie miała cesarkę? Pozdrowienia z szarego burego Krakowa....Cassie, apaczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmberla ja bede miala cc, raz mam mega traume po drugim porodzie dwa problemy ze skaczacym pulsem.
brzydal nie wiem jak to wytrzymujesz. Palenie bierne jest gorsze od tego jesli Ty sama bys palila. Szef szefem ale zdrowie wazniejsze.
Pospalam i mi lepiej -
Apaczka, głowa do góry z tymi objawami
Ja dziś właśnie pisałam, że czułam się świetnie, aż tu nagle, dosłownie z dnia na dzień... dół
Mało przyjemnie, naprawdę. W szczególności jeśli pracujesz. Taki kurde lęk i niezręczność, co jeśli nagle zachce mi się wymiotować... nie chcę na razie nikomu mówić
apaczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie mdłości na razie też brak. Zauważyłam tylko, że bardziej senna się robię no i ten ból piersi...
A tak to wczoraj miałam gorszy dzień i trochę panikowałam bo zaczęłam plamić, ale póki co mam brać dalej luteinę i brak przytulanek z mężem:(, bo niestety zauważyłam ,że po tym mam plamienia.
-
Witam się dzisiaj. Mam znów nadgodziny w pracy i nie mogę Was nadrobic. Boli mnie krzyż i brzuch trochę. I tak chciałam Was zapytać jak było u Was, bo ja codziennie robie testy zaczęłam od soboty i codziennie są bardziej widoczne ale jeszcze dużo brakuje do grubej drugiej kreski.
Na bete mogę dopiero w piątek ale nie wiem czy wtedy powtarzać w pn, bo to odstęp 3 dni.
Żabka gratulacje, idziemy równobyłaś na becie?
-
Dzięki dziewczyny hehe, no przyznam że troszkę świruje czasami
ale na swoje wytłumaczenie mam, że czekaliśmy na to maleństwo prawie dwa lata i bardzo się cieszymy z naszego malutkiego cudu
postaram się wyluzować ale nie gwarantuję, że się uda, w każdym razie jak tylko zaczną się mdłości to poinformuję
-
Brzydal współczuję Ci warunków pracy, mnie irytują nawet ludzie, którzy na ulicy idą przede mną i kopcą, bierne palenie to coś czego musimy teraz bardzo unikać.
Zetka ja zrobiłam tylko jeden test (ostatni jaki był w domu) a później tylko bhcg ale planuję jeszcze jeden, na którym będą 2 piękne krechy na pamiątkęCassie, magda sz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny