SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję serduszek dziewczyny :*
I witam nowe mamusie
Zaktualizowałam tabelkę i listę w pierwszym poście wątku, jeśli kogoś brakuje to dajcie znać! Uzupełniajcie też Wasze dane w tabelce jeśli macie chęć
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iUMb5l8IIRgUoQ2Vjkh8C4NgT8A82-kRO1rbuEv32UU/edit?pli=1#gid=0Pati Belgia, Cassie, Madzia80 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnyGratuluje
Witam tez nowe mamusie
Ja dzisiaj przezylam mega stres, jedna babka doprowadzila mnie do takiego stanu ze myslalam ze ja z siekierka pogonie. Dostala boli podbrzusza i jajnika. Po nospie przeszlo.
Ale sie powaznie wystraszylam o moja fasolke, mam nadzieje ze ten dzisieszy stres jej nie zaszkodzi. -
nick nieaktualny
-
Kochane miałam pierwsze USG
belly best friend pomylił się o tydzień, jestem w 5 tyg a nie w 6- mam długie cykle-35 dniowe i aplikacja nie wzięła tego pod uwagę. Ale fasolka jest w macicy, rozwija się prawidłowo. Następne usg 27.12 - wtedy powinno być już bijące serduszko
Tak się stresowałam cały dzień czy oby na pewno jest zarodek w jajeczku i ufff
Mam nie powtarzać bety, progesteronu itp. tylko się wyluzować a nie czekać na wyniki jak na szpilach więc laski jak nie musicie to nie kontrolujcie tego aż tak bardzoco ma być to będzie
Cassie lubi tę wiadomość
-
gosiak2412 wrote:Cassi, Ellena - współczuję stresujących sytuacji
Ellena - beta piękna
Sana - dane do tabelki to podać tu czy na pw?
Dziewczyny tu jest taka funkcja jak multicytowanie?
Magda - gratuluję zarodka :)teraz kciuki za serdudszkomagda sz lubi tę wiadomość
-
A co do zachcianek to na kolacje domowe frytki plus cola ;(
Od sniadania caly dzien przelknac nic nie moglam. A jak u kolezanka probowalam zjesc kawalek sernika to myslalam ze zwymiotuje.
W poprzedniej ciazy przytylam 12 kg a miesiac po mialam juz 3kg niz przed ciaza za to jak przestalam karmic waga wzrosla a teraz mam 5kg mniej niz przed ciaza.
-
Puk Puk, można?
Właśnie niedawno zobaczyłam 2 kreski na teście i nieśmiało pytam czy mogę dołączyć
To będzie siostrzyczka lub braciszek dla synka, termin na 23.08
Gratuluję wszystkim i życzę zdrówkaCassie, juwelka, Kitaja, Kropka_1, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Madzia80 wrote:Wiec jestem po wizycie u lekarza.
bije i to jest najwazniejsze:-) Jestem w 6 tyg i 5 dniu. Termin na 07/08/2015. Dostałam skierowania na kilka badań bez problemu. Moja lekarka powiedziała,ze wszystko na fundusz bedziemy robić bo kobieta w ciązy nie powinna płacić za badania.
Super:) ja za wszystkie badania niestety place bo i do gina prywatnie i badania prywatne, ale oby wszystko było ok:) miałam już badania i wizytę kolejna mam 2 stycznia. -
Zetka wrote:Puk Puk, można?
Właśnie niedawno zobaczyłam 2 kreski na teście i nieśmiało pytam czy mogę dołączyć
To będzie siostrzyczka lub braciszek dla synka, termin na 23.08
Gratuluję wszystkim i życzę zdrówka
Hej:) gratulacje:) ja mam na początek sierpnia:)Zetka lubi tę wiadomość