SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie mam lini tylko wlochy,ale to nic. A co do wyprawki to zawsze mam w planie jak idę do rosmana czy superpharm ale jak się patrzę na te majtki siateczkowe czy podkłady...to biorę pampersy dla dziecka albo chustki do zupki. Jakoś nie mogę się patrzeć na te pologowe sprawy, zwlekam z tym jak mogę, ale za piżama się rozejrze
Ona widzę że nie tylko moja nie daje pospac w nocy, no nic chyba nam dawkuja wstawianie nocne...lecę pomoc mamie sprzątać bo już mi psioczy że naspraszalam cała rodzinę na święta a robić nie ma komu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 12:01
małaMyszka, niecierpliwa, 0na88, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Piekny! Moge zapytac ile kosztowal????
Kosztował nas 100 złUżywany ale w stanie idealnym
Jak go odbierałam to babeczka mi powiedziała że córka z wnukiem na miesiąc z Londynu przylecieli i tylko wtedy go używali zamiast łóżeczka
małaMyszka wrote:ja kosz szukam na kółkach, żeby była możliwość przenoszenia małego z sypialni do pokoju i kuchni
Kochana ja właśnie też go kupiłam jako mobilne łóżeczko żebym mogła przenosić z sypialni na dół do salonu. U mnie kółka by się na schodach nie sprawdziły. Ale powiem Ci szczerze że on jest lekki i wygodny do przenoszeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 12:16
małaMyszka, niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Mam glupie pytanie ale pierwszy raz w zyciu mam w reku pozytywke zamowilismy dla synka zeby juz w brzuszku jej sluchal pozytywka to taki pluszowy mis w piżamie z czapeczka do spania i z dupki wystaje mu sznureczek do ciagniecia aby uruchomic dzwiek ale nigdzie nie widze zapiecia zeby wymienic baterie w mechanizmie czy taka pozytywka nie ma baterii czy mechanizm dziala na zasadzie nakrecania
Zglupialam hehehmój synuś chyba lubi jak mu puszczam tą pozytywke bo wtedy zaczyna się ruszać
małaMyszka, aaaaga, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:u mnie jest jeden poziom. A powiedz, jaki jest montaż stelaża z koszem??? jakieś zatrzaski, śruby, zawiasy ???
To jak masz jeden poziom to tym bardziej nie problem go przenieśćnie ma żadnego montażu, po porostu stawiasz kosz na stelażu. Stelaż jest stabilny
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam
A ja leże i będę pewnie cały czas. Wczoraj wybrałam się z mężem na zakupy do galerii i do biedry i nic nie dzwigałam oprócz chodzenia i ból podbrzusza znowu mocny był
Niestety skazana jestem na leżenie, bo jak leże to mniej boli, albo wcale. Dobrze że już tak blisko do wizyty już się nie mogę doczekać kiedy podejrzę dzidziusia
Miłego dniabosa, kasiuleek, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dziewczyny, a słyszeliście coś o wózkach TUTEK?
Wizualnie też maja fajne modele, może się komuś coś obiło o uszy, albo coś czytał?
http://www.tutek.pl/produkty.htmlbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:Slyszalam o tutek grander, ze wielki,spacerowka kicha i bardzo slaby material. Ale ilu ludzi tyle opinii pewnie
A kojarzysz, który grander? bo tam jest chyba z 6, grander play, grander lift, grander afryka itd itdbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wróciłam ze spacerku, kupiłam sobie formy na babkki, zaraz zabieram sie do pieczenia, opitoliłam kilka ciastek i do tego mleko truskawkowe:)
nie da rady pochodzić szybciej z tym moim małym brzdacem w brzuchu bo zaraz boki kłuja, wiec powoli przyzwyczajam sie do kroku typowo spacerowego:)
super ten kosz wiklinowy!bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lys wrote:A kojarzysz, który grander? bo tam jest chyba z 6, grander play, grander lift, grander afryka itd itd
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Poodkurzalam, pomylam podlogi, weszlam do wanny reperuje podwozie, domofon a tam kurier
Na szczescie ta sama pani co wczoraj miala ze mnie ubaw
Dotarl detektor oddechu teraz sie zastanawiam jak go przetestowac?? Hmmm
Powiem Wam, ze tak sie zmeczylam, odkurzacz chociaz na kolkach to mialam problem z ciagnieciem go. Teraz czas na relax
Nie pamietam, ktora z Was polecila mi serial "Slodkie klamstewka", ale juz 3 sezon ogladam, bardzo mi sie podoba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:31
lys, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:Na 100 procent grander play. Wizualnie ok ale tylko z gondola
dzięki
Kurcze to muszę teraz dorwać tego bebetto hollanda na żywo i jak będzie nadal mi się podobał tak jak zdjęcia w necie, to chyba go kupimy. Mężowi wysłałam linka i też mu się podoba. Jeszcze tylko muszę sprawdzić jakie wymiary ma bagażnik w samochodzie, bo do największych nie należy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 13:41
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Obejrzałam filmik o bebetto holland, no i już się napaliłam na ten wózek
https://www.youtube.com/watch?v=7wtgttZGevM
Widać dziś jestem monotematyczna
Podzielcie się jeszcze opinią, czy lepiej kupić 2w1 i jakiś dobry fotelik 0-18, czy lepiej kupić 3w1?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:07
małaMyszka lubi tę wiadomość