SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki moja intuicja mnie zawiodła...
Dziś pokazał nam się synuś na 100%, widzieliśmy siusiaczka
Martucha86, KasiaeN., lys, zabka11, Paula_071, Neyla, niecierpliwa, magda sz, kasiuleek, Katarka, mamasia, małaMyszka, Pulpecja, rybka1988, Y, gianna88, aaaaga, psioszka11, Migotkaa, 0na88, bosa, Aga89, gosia.b, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dominiś waży 343g, jest zdrowym chłopczykiem a mąż jest bardzo dumnym TATOM
Postaram się póżniej wstawić zdjęcie 3D
EDIT. No i będę musiała pozmieniać kolorki w awatarku i suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:34
lys, magda sz, małaMyszka, Pulpecja, rybka1988, Y, zabka11, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny...witam się po świątecznej przerwie.
Jutro mam już połówkową wizytę! Mam nadzieję, że Julka pozostanie Julką
Czy wasze dzidziolki też tak wariują w brzuchu? Dzisiaj (po 3 dniach rozłąki) mój mąż gładząc mój brzuch dostał od córci niezłego kopniaka! Aż się zdziwił, bo myślał, że ja czuję coś na zasadzie bulgotania, a nie takie boksowanie
Dostałam kolejną partię ciuszków, ale nawet pudła nie otworzyłam, bo padam na twarz po wojażach.
Wasze brzuszki są przecudowne
Do usłyszenia jutro!lys, Laura, Katarka, małaMyszka, Y, niecierpliwa, zabka11, 0na88, Martucha86, futuremama lubią tę wiadomość
-
Mąż mnie pyta co mi jest... Nie odzywam się, nie patrzę na niego... Zero uczucia... A skąd mam wiedzieć co mi odwaliło??? Cały dzień odczuwam jakiegoś nerwa... Nic mi się nie chce, a po chwili wulkan energii. Najpierw śmieję się do łez, a po chwili zabiłabym każdego po kolei...
Maluch się w końcu obudził i fika... Cały dzień na to czekałam...niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
No i na samochód będziemy musieli poczekać nie 12 tygodni a 16... No nic...na pierwszy wspólny spacer poczekamy jeszcze trochę...
Miałam plany na weekendy, żeby jeździć na działkę nad morze, ale chyba nic z tego... -
Dobrej nocy dziewczyny
PS. Będę teraz przyzwyczajała się do Dominisia no i co najważniejsze zacznę kupować niebieskie ubranka
A i w końcu do brzuszka będę mówić Dominiś
Kolorowych snówKasiaeN., niecierpliwa, małaMyszka, zabka11, Katarka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Hmmm no ja bym potrzebowała taki w miarę cichy, dźwięk odkurzacza doprowadza męża do szału hehehehe
A co z dywanami, taki robocik jeździ po dywanie, czy go ominie?
Podobno jeździ i dobrze sobie radzi, tyle wiem od sprzedawcy. Ja nie mam żadnego dywanu więc nie mogę potwierdzićmałaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
W święta się prawie nie odzywalam, ale czytalam sobie w wolnych chwilach.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i odkrytych płcija też mam nadzieję, że potwierdzimy płeć 15. Kwietnia na polowkowym badaniu.
Magda, a ja siebie nie widzę w tej tabelce na pierwszej stronie. Termin 23.08, chyba dziewczynka, czekamy na potwierdzenie.
miłego dniamałaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Maz odprawiony do pracy a ja jeszcze lezakuje
Gardelko boli mniej niz wczoraj, ale apetytu jakos brak, na nic nie mam ochoty na sniadanie.
U nas paskudna pogoda, pada i pochmurno, ale od jutra ma wrocic prawdziwa wiosna i tego sie trzymamPopoludniu jedziemy po farby, ciesze sie baardzo! Bo w maju bedziemy juz mogli kupic meble do pokoju Julenki i ukladac tam ciuszki dla niej, bo poki co stoja w reklamowkach
Gratuluje wczorajszych wizyt! I trzymam kciuki za dzisiejszeMildgo dnia nam wszystkim
Pytanie do dziewczyn z abonamentem premium, jakie wazne daty sa w 1 i 2 dniu 25 tygodnia i w 1 26tc???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 07:04
małaMyszka, Pulpecja, Laura lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzien dobry! Maz odprawiony do pracy a ja jeszcze lezakuje
Gardelko boli mniej niz wczoraj, ale apetytu jakos brak, na nic nie mam ochoty na sniadanie.
U nas paskudna pogoda, pada i pochmurno, ale od jutra ma wrocic prawdziwa wiosna i tego sie trzymamPopoludniu jedziemy po farby, ciesze sie baardzo! Bo w maju bedziemy juz mogli kupic meble do pokoju Julenki i ukladac tam ciuszki dla niej, bo poki co stoja w reklamowkach
Gratuluje wczorajszych wizyt! I trzymam kciuki za dzisiejszeMildgo dnia nam wszystkim
Pytanie do dziewczyn z abonamentem premium, jakie wazne daty sa w 1 i 2 dniu 25 tygodnia i w 1 26tc???
24 tydz 0 dz est glukozy
24 tydz 1 dz granica przezywalnosci
25 tydz Wybierz szpitalniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina jeśli chodzi o balsamy brązujące to nie wiem, ale może looknij do Sroki jakie składniki są szkodliwe i porównaj ze składem balsamu
Ja w ten sposób zrobiłam niezłą segregację - mało co zostało
http://www.srokao.pl/2014/03/jesli-planujsze-ciaze-jestes-w-ciazy.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry moje kolezanki u nas piekne slonce pranie suszy sie na balkonie ja juz po sniadanku dzisiaj w planach 2 sklepy i zakup nowego lozka dla nas i farb do przemalowania sypialni z kacikiem dla juniora juz nie moge sie doczekac
zawsze to jakas atrakcja i wyjde z domku chociaz na chwilke
niecierpliwa, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gianna tez czytam blog tej Pani i nauczylam sie czytac etykiety kosmetykow na podstawie jej wpisow wiem jakie kosmetyki dla dziecka kupie a jakich sie wystrzegac
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość