SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda Sz. piękna pierwsza strona
Ja własnie wróciłam, byłam u kosmetyczki i w kauflandzie po świeży szpinak do koktajlu.Niby słonecznie na dworze ale zimno i wietrznie, brrrrr.Zaraz zrobię sobie gorącą herbatkę z cytrynką i miodem i ukroje kawałek babki cytrynowej od Mamusi
a potem wskoczę do wanny i jeszcze się porelaksuję bo od jutra znów praca i obowiązki.
Co do duszności to też mam.Mam duży problem z oddychaniem, ciężko mi złapać oddech.
A to my
małaMyszka, lys, gianna88, zabka11, niecierpliwa, kasiuleek, Martucha86, rybka1988, magda sz, mamasia, 0na88, sylwucha89, Paula_071, Laura, Neyla, Katarka, euforia, futuremama, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
lys wrote:ooo super dzięki! męża już przekonałam o ogromnej konieczności zakupu robocika odkurzającego
, ale sama siebie potrzebowałam przekonać, że to nie strata pieniędzy
Też na początku myślałam, że to zbędny gadżet ale teraz wiem że to idealna pomoc domowa
My trafiliśmy na super sprzedawcę, który dokładnie opisał wady i zalety poszczególnych robocików, o których w internecie nawet zdania nie znajdziesz prawie dwie godziny debatowali z mężem i wreszcie padł wybór:)
ps pojechaliśmy po roombe hehemałaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
a to z obżarstwa :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:26
lys, gianna88, zabka11, niecierpliwa, KasiaeN., kasiuleek, Martucha86, rybka1988, mamasia, 0na88, sylwucha89, Paula_071, Laura, Neyla, Katarka, Y, bosa, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:Też na początku myślałam, że to zbędny gadżet ale teraz wiem że to idealna pomoc domowa
My trafiliśmy na super sprzedawcę, który dokładnie opisał wady i zalety poszczególnych robocików, o których w internecie nawet zdania nie znajdziesz prawie dwie godziny debatowali z mężem i wreszcie padł wybór:)
ps pojechaliśmy po roombe hehe
A powiedz mi jeszcze jak głośne jest to cudeńko?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
to ja też się pochwalę moim bębenkiem
lys, małaMyszka, niecierpliwa, chcebycmama, KasiaeN., zabka11, kasiuleek, Martucha86, rybka1988, magda sz, 0na88, mamasia, sylwucha89, Paula_071, Laura, Neyla, Katarka, Y, euforia, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
hehe i właśnie tak mi wszyscy mówią a ja czuję się jak mały słonik już
i dodam, że mam 7,5kg na plusie! gdzie to poszło to nie wiem, trochę w cycki na pewno
ogólnie to mam szerokie biodra i jestem wysoka więc to też się inaczej rozkłada pewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:39
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Ja również po wizycie!
Dzidziuś waży 314 g.
Wszystkie wymiary odpowiadają idealnie 19t5d.
Serduszko puka w rytmie cha-cha.
No i nasz wstydniś okazał się chłopcem.
Mogę już odłożyć luteinę, mam brać tylko pregnę plus i aspargin na skurcze łydek.
Tak się cieszę!
Choć bardziej dumny jest tatuś, że będzie miał syna!
Stópki Franciszka!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81e7d1c7dc5957fd.html
lys, niecierpliwa, kasiuleek, Martucha86, gianna88, rybka1988, zabka11, małaMyszka, KasiaeN., magda sz, 0na88, mamasia, Paula_071, psioszka11, Pulpecja, Laura, Neyla, Katarka, Y, euforia, futuremama, bosa, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
gianna88 wrote:widzę, że Wy wszystkie w spodniach z panelem chodzicie, mnie to tak drażni, że coś mam na brzuchu że i tak podwijałam go pod brzuch a teraz śmigam w normalnych spodniach na gumkę pod brzuch
Ja robie dokladnie to samo wszystkie spodnie wywijam pod brzuchgianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c5acb385d12.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:58
Martucha86, niecierpliwa, gianna88, lys, małaMyszka, KasiaeN., aaaaga, zabka11, 0na88, mamasia, magda sz, sylwucha89, Laura, Neyla, Katarka, Y, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3def679e2d2d.jpg
niecierpliwa, małaMyszka, gianna88, Martucha86, zabka11, KasiaeN., 0na88, lys, mamasia, rybka1988, kasiuleek, magda sz, sylwucha89, chcebycmama, psioszka11, Laura, Neyla, Katarka, Y, euforia, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:niecierpliwa a myślałam, że tylko ja jakaś dziwna jestem, że nie umiem w spodniach ciążowych chodzic
teraz mi raźniej
ale mamy dziś rewię brzuszków, jak to miło się patrzy
Ja też tak robięnawet ciążowe rajstopy po godzinie opuściłam pod brzuch i poczułam wielką ulgę
niecierpliwa, gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:niecierpliwa a myślałam, że tylko ja jakaś dziwna jestem, że nie umiem w spodniach ciążowych chodzic
teraz mi raźniej
ale mamy dziś rewię brzuszków, jak to miło się patrzy
Haha mi tez razniej, ze tyle kilogramow przybylo a brzuszek nie az taki wielki
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jakie ładne bębenki
Ja jutro zrobie zdjęcie mojego, teraz telefon sie ładuje ;p
Jejć wlasnie dostalismy zaproszenie na komunie,a wiem ze jeszcze jedno dostaniemy, ale nie wiem na kiedy, fajnie by bylo jakby sie pokryły, wtedy jedno z głowy ;p Nie lubie komunii..zmułamałaMyszka, zabka11, mamasia, Y lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam Staszka; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 21:23
małaMyszka, niecierpliwa, zabka11, gianna88, 5ylwia, mamasia, kasiuleek, rybka1988, lys, Paula_071, magda sz, sylwucha89, Laura, Katarka, Y, euforia, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość