SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry Siostry!
Ależ pospaliśmy z Leonkiem:)jak nigdy!
Dziś o 13:00 wizyta, musimy podjąć w końcu decyzję co do lekarza, bo na 2 prywatnych to mnie nie stać
Magda, cudna tabelka!
Dziewczyny, gratuluje wizyt i poznania płci.
Wczoraj znowu dostałam torbę ciuszków tym razem dla dziecka 6mscy i więcej, ale zawsze się przyda. Postaram się wrzucić wszystkie foty z darowizn.
Miłej środy!niecierpliwa, mamasia, KasiaeN., magda sz, Laura, Martucha86, małaMyszka, Y, futuremama lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witam, wstałam przed 6 wyprawiłam męza i poszłam dalej kimac wyspałam sie do 9:)
Wczoraj moje dziecię pół dnia mi uciskało na dolną częśc brzucha bardzo bardzo niziutko, wogóle było mało ruchliwe dopiero wieczorem jak sie połozyłam to dało znak że jest:) a juz sie zaczynałam nerwować ..
Jak u Was z ubieraniem butów? ja juz nogi nie bardzo dam rade podnieść bo strasznie czuje dzieciaczka
A co do skrzynki tej białej z materiałem to już stoi w sypialni pomalowana i kółeczka przykrecone musze tylko wybrać materiał i uszyć u krawcowej hii:D jak pokazałam mężowi to zaraz sie za to wziałniecierpliwa, mamasia, aaaaga, Laura, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
witam się i ja
wczoraj padłam spać po 21za to dzis juz od 7 na chodzie
dzis nadal pochmurno, ale od jutra ma byc juz wiosna, w koncu zrobię porządek na balkonie i bedzie mozna wywiesic normalnie pranie na zewnątrz.
dzis na obiad schaboszczak z kaszą gryczaną i buraczki.
w sobotę maz ma urodziny, chyba zrobimy imprezkę dla znajomych w domu (musze pomyśleć o jakis fajnych sałatkach)
Julcia juz w szkole, maz na basenie, po 14 odwioze meza do pracy i pojade po córkę do szkoły i wracając wstapię do sklepu po jakies lzejsze płaskie buty, bo jak przygrzeje 20 stopni to nie mam w czym chodzic
do konca tyg. ma przyjsc wózek, nie mogę sie doczekac ;-P
Laura- gratuluje synka- piękne zdjęcie
Pulpecja-trzymam kciuki za wizytę w przyszłym tygoby dziewczynka pozostała dziewczynką
Malamyszka- ja tez miewam takie dni ze az mnie nerwy trzęsą, a za chwilę przechodzi....ech te hormony
Kaarolina- ja tez zawsze wspomagam sie brązującymi balsamami, musze sprawdzic czy wolno nam teraz.
aaaga-zazdroszczę słońca, u nas dopiero przestało lać i ciagle pochmurno ;-/
wczoraj wymieniałam suwaczek bo nie działał i dzis widzę ze znowu stoi w miejscu...;-/ tez tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:42
Pulpecja, magda sz, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:
A co do skrzynki tej białej z materiałem to już stoi w sypialni pomalowana i kółeczka przykrecone musze tylko wybrać materiał i uszyć u krawcowej hii:D jak pokazałam mężowi to zaraz sie za to wział
Ciesze sie, ze moj pomysl kogos zainspirowalZrob fotke skrzyni
W ogole skad mialas skrzynke?? Rano zadzwonila do mnie mamuska, ze jak szla przez targ do pracy to pan mial odlozone skrzynki do wyrzucenia i je zabrala, ale niestety nie o taka mi chodzi, ona mi zalatwila za niskie i zbyt cienkie drewno. Ja kupie juz pomalowana na bialo na allegro, a maz poprzykreca kolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:46
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry brzuchatki, ale mi w nocy dzidzia szalala
obudzilam sie i zaluje, pogoda okropna i krew z nosa zanim jeszcze sie podnioslam. Tez wam czesto leci? Dzisiaj wizyta na 15.30
niecierpliwa, Laura, Martucha86, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa
hiehie no dziękuje za inspiracje, ja skrzynke miałam po jabłkach, tylko właśnie taka jak na zdj wyższa a mniejszą, a nie ta standardową po jabłkach:) kołka kupił w sklepie po 6 zl za szt, widziałam właśnie takie juz pomalowane na allegroniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa moj maz w zeszlym roku zrobil mi na balkon lawke z palet
i pomalowal na bialo. Musze tylko uszyc podusie
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:niecierpliwa
hiehie no dziękuje za inspiracje, ja skrzynke miałam po jabłkach, tylko właśnie taka jak na zdj wyższa a mniejszą, a nie ta standardową po jabłkach:) kołka kupił w sklepie po 6 zl za szt, widziałam właśnie takie juz pomalowane na allegro
To Ci powiem, ze liczac skrzynke, farbe, kolka, material i prace krawcowej to w sumie wyjdzie cenowo podobnie do tej gotowej skrzyni z poduszkamiAle frajda o wiele wieksza, ze zrobilo sie samemu
Ja caly czas mysle, ktora opcje wybrac
Raczej sklaniam sie ku opcji, ze kupie biala na allegro, maz zamontuje kolka, ale nie bede wyscielac materialem, tylko dokupie z 2 podusie o takim samym wzorze jak poscielWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:56
-
http://zapodaj.net/1f09ad81c3108.jpg.html
póki co wygląda tak:)
musze pomyslec nad materiałem bo bede chciała odrazu uszyć na poduszki w sypialni, ja skrzynke mialam za darmo, kupie tylko materiał a uszyje mi siostra:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:04
mamasia, kasiuleek, zabka11, Martucha86, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dzien dobry moje kolezanki u nas piekne slonce pranie suszy sie na balkonie ja juz po sniadanku dzisiaj w planach 2 sklepy i zakup nowego lozka dla nas i farb do przemalowania sypialni z kacikiem dla juniora juz nie moge sie doczekac
zawsze to jakas atrakcja i wyjde z domku chociaz na chwilke
Ja tak samo dzisiejsze zakupy farb traktuje jak atrakcje, kiedys taka frajde sprawialo mi chodzenie po butikach i wybieranie sobie ciuchow, a teraz farby, pedzle a ja podjaranaMasz juz konkretny kolor na oku?? My do pokoju Mlodej wybralismy Becker light grey, a do swojej sypialni cup of coffe
Do sypialni wybral maz, ale bede sie starac namowic go na ciut jasniejszy odcien
aaaaga, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:IMG]http://i61.tinypic.com/2r4izwg.jpg[/IMG] póki co wygląda tak:)
musze pomyslec nad materiałem bo bede chciała odrazu uszyć na poduszki w sypialni, ja skrzynke mialam za darmo, kupie tylko materiał a uszyje mi siostra:D
Nie chce mi sie fotka otworzycmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja! Swieta tylko jeden dzien . Gosciach, drugi dzien w domu z mezem w lozku:)nie bralismy prawie zadnego jedzenia od mam, ja nadal walcze z dieta, waga stoi w miejscu, chociaz tyle. Dzis faszerowana indykiem cukinia, jutro pieczone sajgonki z warzywami i kurczakiem, a pojutrze ryz z pieczonymi jablkami z sosem plesniowym i orzechami (to maz) i frytki z selera... na tym koncza mi sie pomysly:) dzisiaj juz po owsiance, zaraz kawka i jade badania techniczne zrobic. Buziaki
-
Migotkaa wrote:http://zapodaj.net/1f09ad81c3108.jpg.html
póki co wygląda tak:)
musze pomyslec nad materiałem bo bede chciała odrazu uszyć na poduszki w sypialni, ja skrzynke mialam za darmo, kupie tylko materiał a uszyje mi siostra:D
O super! O taka skrzynke dokladnie mi chodzi! Nie masz ich wiecejmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:Dzień dobry brzuchatki, ale mi w nocy dzidzia szalala
obudzilam sie i zaluje, pogoda okropna i krew z nosa zanim jeszcze sie podnioslam. Tez wam czesto leci? Dzisiaj wizyta na 15.30
Ja tez co jakis czas mam krwotok z nosa. Ostatni mialam w niedziele, ale z 20 minut nie umialam sobie z nim poradzic i tylko z 1 dziurki. Czekamy na relacje z wizytyrybka1988, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć brzuchatki w ten pochmurny dzień, pamiętam że zwykle jak wracaliśmy ze świąt to było zielono za oknami (zielony Żoliborz pieprzony Żoliborz jak w piosence Tlove w koncu!) a nadal jest szaro
Żabka spróbuj kilka razy odświeżyć stronę, mi aktualizuje suwaczek jak odświeżę ze 3 razy.
Rybka ja dziś w nocy jak wydmuchałam nosa to takie skrzepy poszły krwi, rano też, kupię dziś wit. C bo jak piłam to było ok, wczoraj przypadkowo rozdrapałam strupka i krew nie mogła przestać lecieć
Zakładanie butów, skarpetek to mordęga, kupiłam wczoraj w lidlu adidaski do "biegania" bo ostatnio mąż wyrzucił moje jedyne sportowe buty i nawet na szkołę rodzenia nie mam w czym iść. Wygodne są bardzo, gorzej z zakładaniem
Ale ciekawa jestem tej skrzynichwalcie się zdjęciami. Ja dziś idę do sklepu decoupage po rzeczy do szczotki do włosów.
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość