SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie w tym problem.ze dostaje leki ale.jak.by woda nie ma poprawy jiz mnie szlak trafia z tymi dusznosciami. Cale szczescie ze dzis serduszko malego bylo slichane i wszystko dobrze.
A co do wizyty to ja zawsze ubieram spodnie dzinsowe + tunikamałaMyszka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie siedzę u mojego gina. I czekam na swoją kolej może dowiem się czy Leonek czy Tolcia
Pozdrawiamkasiuleek, małaMyszka, gianna88, niecierpliwa, magda sz, Laura, mamasia, zabka11, Martucha86 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Dzien doberek ja juz po oddaniu siusiu do laboratorium po sniadanku i malych zakupach na dwa dni dobrze ze maz byl ze mna wiec kupilam produkty na dwa dni i tak dzisiaj jarzynowa na obiadek a jutro spaghetti
My kiedys z przyjaciolmi tez robilismy tematyczne wieczory kulinarne tzn próbowaliśmy ale nie wyszlo ci sie wykruszyli bo c9s tam tamci 4 miesiace robili rewanż i rozeszlo sie po kosciach umowilam sie na polowkowe na przyszly piatek i nie wiem czy nie przeloze o tydzien bo normalna wizytę mam w poniedzialek a robie u tej samej doktorkitylko polowkowe prywatnie zapytam sie jej w poniedzialek
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Też myślę o spodniach.
Najlepszy jest mój mąż. Pytam go w co mam się ubrać, a on: ładnie... i weź człowieku zapytaj o radę...
A połówkowe jest tylko przez brzuch czy mogę dostać zawału, bo może sprawdzać szyjkę?
U mnie na połówkowym przez brzuch zauważył, że coś się dzieje z szyjką i wtedy kazał wejść dopiero na fotel. Tak byłoby tylko przez brzuch, ale to mój lekarz prowadzący..
Dzisiaj idę na kontrolę do innej doktorki. Muszę sprawdzić czy wszystko jest ok bo zwariuje:/ Najwyżej wezmę zwolnienie na studia. Mam nadzieję, że jest coś lepiej:)
Olinka- trzymajcie się- zdrówka!
A tak w ogóle to witamy się w 22 tc
I życzymy przyjemnego i spokojnego dnia!małaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Też myślę o spodniach.
Najlepszy jest mój mąż. Pytam go w co mam się ubrać, a on: ładnie... i weź człowieku zapytaj o radę...
A połówkowe jest tylko przez brzuch czy mogę dostać zawału, bo może sprawdzać szyjkę?dobrze ze podwozie ogoliłam;-)
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:No wlasnie w tym problem.ze dostaje leki ale.jak.by woda nie ma poprawy jiz mnie szlak trafia z tymi dusznosciami. Cale szczescie ze dzis serduszko malego bylo slichane i wszystko dobrze.
A co do wizyty to ja zawsze ubieram spodnie dzinsowe + tunikamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
mayka wrote:Ja właśnie siedzę u mojego gina. I czekam na swoją kolej może dowiem się czy Leonek czy Tolcia
PozdrawiamMigotkaa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Wróciłyśmy ze spacerku
pięknie ciepło, ale jak wiatr zawieje to strach... cycuchy musiałam schować, bo ostatnio są wrażliwe i od razu jak tylko dostaną zimne powietrze to pieką jakby miały popękać...
Ubiorę jeansy i tunikę. Podwozie przygotowane w razie czego.
Mleko matki to pokarm i picie, więc nie trzeba dopajać już niczym, tzn. nie powinno się dopajać...bosa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, oglądałyście może teraz ddtvn? było o powrocie do pracy po macierzyńskim- zanotowałyście może stronę portalu , o którym mówili dla mam szukających pracy? byłam w łazience i nie doleciałam na czas.
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witam dziewczyny!
my już na starych śmieciach, oj jak mi się nie chciało wracać tutaj ;/
słońce świeci, ale chłodno jest. Jemy śniadanie i jadę z małą do lekarza na konsultacje wyników krwi. Później obiad, łachy muszę rozpakować, pranie wstawić. Czyli powrót do rzeczywistości ;/
niecierpliwa- koleżanka miała taką koszulę i narzekała na guziki. Trzeba było rozpinać do karmienia, jedną ręką. Później zapinała tylko na jeden guzik i chodziła taka rozbechłana
a jak tak latacie po ikei to polecam nakładki na łóżeczko, bo jak wiadomo małe gryzonie lubią ostrzyć sobie ząbki o łóżeczko.
http://www.bangla.pl/opinie/p2361/ikea-noga-gryzaczek-do-lozeczka-niemowlecegomałaMyszka, bosa, Laura, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dopijam herbatkę i idę pod prysznic...
a tak było na spacerku
Pati Belgia, psioszka11, Migotkaa, lys, bosa, gianna88, 5ylwia, mamasia, Martucha86, Aga89, aaaaga, Weridiana, Y, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Hej brzuchatki
Ciagle probuje Was nadrobic I co mi sie uda to po paru godzinach znow mam zaleglosci.... ciezko mi sie znowu wbic do Was, choc brakuje mi kobitek w tych samych tygodniach ciazy
Mam nadzieje, ze uda mi sie wbic
Milego dnia:-)magda sz, małaMyszka, zabka11, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. U nas tez piekna pogoda dzisiaj, az chce sie cos robic. Zaraz idprowadze mała do szkoly i trzeba obisdek wymyślić. Narobilyscie mi smaka na kalafiora
jak karmusz piersią to wlasciwie nie powinno sie czy tez nie trzeba dopajac. Ale z kolei jak dxiecko ma jakies kolki czy cos to sie kombinuje z herbatkami koperkowymi i innymi. Roznie to bywa. Jedna, dwie butelki mozna mieć, mogą się potem przydać.
milego dnia i udanych wizyt.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26123a8495fd.jpg
Migotka mam skrzynie!! Co prawda troche dluzsza i nizsza, ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zagladaCaly targ obeszlam i tylko takie, ale to nic bo mam taka wneke z polka w pokoiku, gdzie swietnie bedzie pasowac pod ta polka
Teraz tylko oszlifowac, pomalowac, dokrecic kolka i gotowe
Wczoraj w leroy widzialam super material, ktory by pasowal jako wysciolka, ale nie mam pojecia ile go musze kupic i kto mi to uszyje
małaMyszka, magda sz, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotka ja kupiłam jedną butelkę aventu 125ml Natural żeby mieć w razie czego, mala jest więc nie zawadza, planuje tylko piersią na początku ale jakbym miała problem czy trzeba by jakąś herbatkę koperkowa to jestem spokojna ze mam sprzęt i nie będę musiała ganiac męża żeby szukał apteki 24h.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Słońce piękne, ale dzień gorszy. Bratowa jechała do pracy, przed nią ciężarówka z niezabezpieczoną przyczepą i wysypały się jej na maskę kamienie które przedziurawiły silnik i akumulator:/ Dobrze, że jej się nic nie stało... Dzisiaj umarła też jej babcia. Zdecydowanie zły dzień ma dziewczyna. Pewnie dzisiaj podrzucą mi małego i pojadą zająć się pogrzebem.
Jadę do salonu, mąż zobowiązał mnie do wynegocjowania lepszej ceny za samochód;)małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.