X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • olinka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie w tym problem.ze dostaje leki ale.jak.by woda nie ma poprawy jiz mnie szlak trafia z tymi dusznosciami. Cale szczescie ze dzis serduszko malego bylo slichane i wszystko dobrze.
    A co do wizyty to ja zawsze ubieram spodnie dzinsowe + tunika :)

małaMyszka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• mayka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie siedzę u mojego gina. I czekam na swoją kolej może dowiem się czy Leonek czy Tolcia :-D
    Pozdrawiam

kasiuleek, małaMyszka, gianna88, niecierpliwa, magda sz, Laura, mamasia, zabka11, Martucha86 lubią tę wiadomość

Olaf 08.07.2011
    Leon 31.08.2015
    Tola 02.02.2017
    ...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek ja juz po oddaniu siusiu do laboratorium po sniadanku i malych zakupach na dwa dni dobrze ze maz byl ze mna wiec kupilam produkty na dwa dni i tak dzisiaj jarzynowa na obiadek a jutro spaghetti
    My kiedys z przyjaciolmi tez robilismy tematyczne wieczory kulinarne tzn próbowaliśmy ale nie wyszlo ci sie wykruszyli bo c9s tam tamci 4 miesiace robili rewanż i rozeszlo sie po kosciach umowilam sie na polowkowe na przyszly piatek i nie wiem czy nie przeloze o tydzien bo normalna wizytę mam w poniedzialek a robie u tej samej doktorki :-) tylko polowkowe prywatnie zapytam sie jej w poniedzialek

małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • kasiuleek Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Też myślę o spodniach.
    Najlepszy jest mój mąż. Pytam go w co mam się ubrać, a on: ładnie... i weź człowieku zapytaj o radę...
    A połówkowe jest tylko przez brzuch czy mogę dostać zawału, bo może sprawdzać szyjkę?

U mnie na połówkowym przez brzuch zauważył, że coś się dzieje z szyjką i wtedy kazał wejść dopiero na fotel. Tak byłoby tylko przez brzuch, ale to mój lekarz prowadzący..
    Dzisiaj idę na kontrolę do innej doktorki. Muszę sprawdzić czy wszystko jest ok bo zwariuje:/ Najwyżej wezmę zwolnienie na studia. Mam nadzieję, że jest coś lepiej:)

Olinka- trzymajcie się- zdrówka!:)

A tak w ogóle to witamy się w 22 tc :D
    I życzymy przyjemnego i spokojnego dnia!:)

małaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

2nn39n73yer8iupj.png
    07jyqdc.png

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Na reszcie słoneczko! Jak rusze na spacer to nie wiem kiedy wrócę ;-)
    Na obiad kalafior, po którego leciałam wczoraj po 20 :)

Migotkaa położna powiedziała, że nie trzeba dopajać..

małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

• rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Też myślę o spodniach.
    Najlepszy jest mój mąż. Pytam go w co mam się ubrać, a on: ładnie... i weź człowieku zapytaj o radę...
    A połówkowe jest tylko przez brzuch czy mogę dostać zawału, bo może sprawdzać szyjkę?
    no mi sprawdzal lekarz szyjke :) dobrze ze podwozie ogoliłam;-)

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olinka wrote:
    No wlasnie w tym problem.ze dostaje leki ale.jak.by woda nie ma poprawy jiz mnie szlak trafia z tymi dusznosciami. Cale szczescie ze dzis serduszko malego bylo slichane i wszystko dobrze.
    A co do wizyty to ja zawsze ubieram spodnie dzinsowe + tunika :)
    będzie dobrze, musi być. czasem leki zwlaszcza w ciąży potrzebują czasu na dzialanie bo reakcja organizmu jest zupełnie inna. Takie uroki naszego stanu... Trzymam kciuki

małaMyszka lubi tę wiadomość

• rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayka wrote:
    Ja właśnie siedzę u mojego gina. I czekam na swoją kolej może dowiem się czy Leonek czy Tolcia :-D
    Pozdrawiam
    czekamy na informacje i trzymamy kciuki za same dobre wieści:)

Migotkaa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze przed wizyta u lekarza robię dokładne golenie, włącznie z nogami, mój mąż się smieje ze nawet dla niego się tak nie pindrze haha

małaMyszka, lys, bosa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłyśmy ze spacerku :D pięknie ciepło, ale jak wiatr zawieje to strach... cycuchy musiałam schować, bo ostatnio są wrażliwe i od razu jak tylko dostaną zimne powietrze to pieką jakby miały popękać...

Ubiorę jeansy i tunikę. Podwozie przygotowane w razie czego.

Mleko matki to pokarm i picie, więc nie trzeba dopajać już niczym, tzn. nie powinno się dopajać...

bosa lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, oglądałyście może teraz ddtvn? było o powrocie do pracy po macierzyńskim- zanotowałyście może stronę portalu , o którym mówili dla mam szukających pracy? byłam w łazience i nie doleciałam na czas.

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny!
    my już na starych śmieciach, oj jak mi się nie chciało wracać tutaj ;/

słońce świeci, ale chłodno jest. Jemy śniadanie i jadę z małą do lekarza na konsultacje wyników krwi. Później obiad, łachy muszę rozpakować, pranie wstawić. Czyli powrót do rzeczywistości ;/

niecierpliwa- koleżanka miała taką koszulę i narzekała na guziki. Trzeba było rozpinać do karmienia, jedną ręką. Później zapinała tylko na jeden guzik i chodziła taka rozbechłana

a jak tak latacie po ikei to polecam nakładki na łóżeczko, bo jak wiadomo małe gryzonie lubią ostrzyć sobie ząbki o łóżeczko.
    http://www.bangla.pl/opinie/p2361/ikea-noga-gryzaczek-do-lozeczka-niemowlecego

małaMyszka, bosa, Laura, mamasia lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopijam herbatkę i idę pod prysznic...

a tak było na spacerku :D

b784e592a4d3ac08gen.jpg
    1e10caea790d2596gen.jpg

Pati Belgia, psioszka11, Migotkaa, lys, bosa, gianna88, 5ylwia, mamasia, Martucha86, Aga89, aaaaga, Weridiana, Y, gosia.b lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej brzuchatki :-)

Ciagle probuje Was nadrobic I co mi sie uda to po paru godzinach znow mam zaleglosci.... ciezko mi sie znowu wbic do Was, choc brakuje mi kobitek w tych samych tygodniach ciazy :-)

Mam nadzieje, ze uda mi sie wbic :-)

Milego dnia:-)

magda sz, małaMyszka, zabka11, rybka1988 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. U nas tez piekna pogoda dzisiaj, az chce sie cos robic. Zaraz idprowadze mała do szkoly i trzeba obisdek wymyślić. Narobilyscie mi smaka na kalafiora :-)
    jak karmusz piersią to wlasciwie nie powinno sie czy tez nie trzeba dopajac. Ale z kolei jak dxiecko ma jakies kolki czy cos to sie kombinuje z herbatkami koperkowymi i innymi. Roznie to bywa. Jedna, dwie butelki mozna mieć, mogą się potem przydać.
    milego dnia i udanych wizyt.

201508091565.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a macie jakieś godne polecania tuniki?? bo nie mam pomysłu co nosić?... ciągam dwa swetry rozpinane na zmianę. Muszę sobie coś kupić

v40cu9h.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26123a8495fd.jpg

Migotka mam skrzynie!! Co prawda troche dluzsza i nizsza, ale darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada :D Caly targ obeszlam i tylko takie, ale to nic bo mam taka wneke z polka w pokoiku, gdzie swietnie bedzie pasowac pod ta polka :) Teraz tylko oszlifowac, pomalowac, dokrecic kolka i gotowe :) Wczoraj w leroy widzialam super material, ktory by pasowal jako wysciolka, ale nie mam pojecia ile go musze kupic i kto mi to uszyje :D

małaMyszka, magda sz, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ja kupiłam jedną butelkę aventu 125ml Natural żeby mieć w razie czego, mala jest więc nie zawadza, planuje tylko piersią na początku ale jakbym miała problem czy trzeba by jakąś herbatkę koperkowa to jestem spokojna ze mam sprzęt i nie będę musiała ganiac męża żeby szukał apteki 24h.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słońce piękne, ale dzień gorszy. Bratowa jechała do pracy, przed nią ciężarówka z niezabezpieczoną przyczepą i wysypały się jej na maskę kamienie które przedziurawiły silnik i akumulator:/ Dobrze, że jej się nic nie stało... Dzisiaj umarła też jej babcia. Zdecydowanie zły dzień ma dziewczyna. Pewnie dzisiaj podrzucą mi małego i pojadą zająć się pogrzebem.

Jadę do salonu, mąż zobowiązał mnie do wynegocjowania lepszej ceny za samochód;)

małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co macie juz z wyprawki dla malenstwa?

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 724 725 726 727 728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ